- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vtasah q
Zapo4vam napravo-mislq 4e se vlubvam v dovedeniqt si bratOtna4alo ne se ponasqhme,a sega dori ne moga da si predstavq dori i den bez da go vidq.Ne6toto koeto me pritesnqva e razlikata v godinite ni-az sam na 16-toi na 27.Mislite li 4e imam nqkakav 6ans i dali vaob6te si struva da mu priznaq 4uvstvata si?
да, бе и аз съм гледал секс игри![]()
ама не се занимавай![]()
НЕ,не му ги признавай![]()
Не те притесняват 11 години разлика?! Еми ок...ти си знае6. ПОмисли оба4е как биха реагирали родителите ви. 6те прозвучи грубо, но...мисли6 ли, 4е един 27-годи6ен мъж бе се занимавал с 16-годи6но моми4е? 4е на него му е време да мисли за семейство...
Брат,като ти гледам аватара и аз моя,не мисля че е редно да говориш за мир Niemals KapitulierenПървоначално написано от ATAKABG
2 и 11т. системни нарушения = бан
ami kvo da ti kaja
Preglatni go
Odreji si rakata
sega seriozno
Mi po-dobre endei go vijda 1 sedmica ilizai s mom4eta dolu gore na tovita vyzrast i se oprai6![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
По-добре не се занимавай с него - нищо няма да излезе. Той едва ли проявява интерес към теб, пък и да проявява - това е извратено.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
auu ne ne ne zabravi go toi ti e brat ni6ty 4e e doveden
преди всичко е незаконноно мисля че имаше една такава двойка в Германия
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Не знам дали е законно или не,но се поставяме на мястото на родителите ви.Няма да им е никак приятна подобна връзка,независимо че нямате кръвна такава.На твое място бих оставила любовните мисли настрана,а и разликата в годините никак не е маловажна.
а може би бъркаш любовта с привързаността![]()
А не те ли притеснява, че единствено ти го сметна?Първоначално написано от honda^
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Първоначално написано от anubite
![]()
хахах абе не знам ама съм чувал щом е роднина след 2ро коляно може да си легнеш с него![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Докато спи му свали гащите и му го лапни!Така ще стане най-добре!
ako my priznaesh, nemislq 4e bi moglo da se poly4i nesho m\y vas, kakto se izraziha po gore, tova e izvrateno, a i naistina vi e golqma razlikata, vij az sam sigyrna 4e obi4ta ti kam nego ne e lubov, no ako my kajesh 4e go obi4ash, predpolagam 4e toi shte "se pazi" ot kontakt s teb, a i si predtavi sled 2-3 god., kato se poosznaesh malko kolko smeshno shte e da si kazvala na brat si 4e go obi4ashnevarvi, nali
po-dobre vish da haresash nekoi drug zashtoto
1.Ti e doveden BRAT.
2.E mnogo golqm.
Не това хич не е хубаво...Ти си още на 16 недей си разваляй живота...По-добре си намери приятел като толкова искаш на 20 ,но определено недей с доведения си брат...
Mmm ne smqtam za dobra ideq, iz4akai malko i 6te ti mine...momentno 4uvstvo e![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love