.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: mn sam grozna:(

Град
    Младежки културен център-Бургас

Re: mn sam grozna:(

Цитирай Първоначално написано от petq^^^
    ei,hora mnogo sam ot4aqna.4estno vi kazvam ne vijdam smisal v jivota.vizualno izglejdam dosta zle.kakvoto i da pravq ne moga da otslabna,qvno takava si mi e strukturata a p1k v lice da ne govorim Ujas nikoga nqma da si namerq nqkoi s koito da s1m a i nqmam pari pone nqkoq i druga plasti4na operaciq da si napravq za6to jivota e tolkova nespravedliv i na nqkoi e dal krasota i vsi4ko ostanalo a na drugi ne e dal NI6TO
    Всичко става с воля.Слагаш един анцуг,два анцуга даже,един найлон около корема,и тръгваш да бягаш по плажа,ако нямаш море наоколо,планината или някъде просто,където можеш да бягаш колкото ти държат краката.Много е важно също така да НЕ ИЗПОЛЗВАШ НИКАКВИ ДИЕТИ.Всяка диета води до краткотраен ефект,с последващо възвръщане на килограмите,а още по-зле,наддаване...Така че,това е начина.Яко бягане,хранителен режим много важно,но без воля няма да стане.
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Град
    In Your Mind
    Или както казва един наш мнооого познат човек от форума...
    ОТРЕЖИ СИ РЪКАТА
    I love you...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Shto imam chuvstvoto,che takava tema cheta prez den.Vie kvo pishete tuka za da ti kajat ne si grozna.emi kato ne znaem kak izglejdash kvo da ti kajem?! Spored mene si si vnushila,che si grozna i debela...imam edna priqtelka e tochno 48kg i si misli che e debela.. ludo hora mnogo.Suvzemi se i vzmesto da pishesh tuka idi na fitnes sportuvai nqkoq dieta pochni izlez razhodi se s priqteli.Smeni pricheska,garderob..malko grim i shte vidish kva kukla shte stanesh.Kato se promeni i nai-grozniq chovek stava simpatichen.Ne vsichko se promenq s plastichni operacii...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    аххх обичам момичета който обсъждат отвратителната си външност на публични места.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Guest
    Anubite президен але алеее.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ЪкХъм Аз президент Anubite вице
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Salvatore Ferragamo
    Guest
    abe.........grozna si
    da, ama ne, vav vseki 4ovek ima neshto hubavo, ok, da kajem 4e ne si ot nai simpati4nite \makar 4e nz za kyv 4ovek stava vapros, no shtom kazvash, ok taka da byde\, vij, viziqta e vajna, mo ne e vsi4ko, kakvo e tova samo4yvstvie ot teB?!
    Na kolko godini si, 4e govorish takiva gluposti, namali smisal v jivota..........to ako nqmashe, na ylicata nqmashe da ima 1 4ovek, a kato gledam, nemojesh da se razminesh.........ai molq ti se pomisli si dobre, dali si stryva da se samosujalqvash, ili e po dobre da si vdignesh malko glavata, i nezabravqi, 4e ako iskash drygite da te yvajavat, trqbva na 1 mqsto ti da se yvajavash!
    int. mi e kato izlezesh na ylicata izobshto gledash li horata v o4ite, ili si si zabila glavata v zamqta?! \tfa mai beshe ritosi4en vapros
    a tfa za parite.........e da ti kaja parite sa si pari, 1 den gi ima, na drygiq moje i da gi nqma, vajno e da jiveesh, da se borish, i da si shtastliv, vij moje da se stremish primerno cql jivot da si kypish kola za 80-90000 i kvo, tfa li shte ti e jivota? - guzariqta si e gazariq, no ima granici, nay4i se da cenish tova, koeto imash i da se borish za tova, koeto iskash da imash \vajno e da namerish sredata\
    pomisli si hubavo!!!

Salvatore Ferragamo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ЪкХъм Аз президент Anubite вице
    xixi, pak li ti...........sega pyk prezident shte mi stava ahahha

Голям фен Аватара на CaSsIe
    trqbva samo da vqrva6 v sebe si i da se nau4i6 sama da se haresva6 i da ne ti puka za mnenieto na drygite....plus tva s grim su6to moje6 da oprai6 nqkoi neduzi....aide uspeh

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Леле. И президент ли ще ме правите, бе?
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си