.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: CB.Ba/\eHTuH

Hybrid View

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5

CB.Ba/\eHTuH

eiii horaaa nablijava Sv.Valentin.....kakvo 6te podarite na gadjeto si?Pls daite mi nqkakva ideq...s moq togava imame dvoen praznik.....osven denq na vlubenite,praznyvame i 3 meseca.... i...nz kakvo da my podarq...pls help me...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Тоя празник е маса умрял.Ужас!!!Еми валентинка задължително и незнам нещо свързано с празника.
    Vladoka rulzzz

Някакво любовно сувенирче измисли нещо.Ще му допадне.
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Нищо няма да си подаряваме. До гуша ми е дошло от тия червени пухкави сърчица, които се чудя къде да ги дяна. Разбрали сме се да отидем някъде на вечеря и това е

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Нищо няма да си подаряваме. До гуша ми е дошло от тия червени пухкави сърчица, които се чудя къде да ги дяна. Разбрали сме се да отидем някъде на вечеря и това е
    хахахах т'ва беше брутално

Град
    Младежки културен център-Бургас

Re: CB.Ba/\eHTuH

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    eiii horaaa nablijava Sv.Valentin.....kakvo 6te podarite na gadjeto si?Pls daite mi nqkakva ideq...s moq togava imame dvoen praznik.....osven denq na vlubenite,praznyvame i 3 meseca.... i...nz kakvo da my podarq...pls help me...
    Импровизирай!Трябва да е нещо,което да изрази какво чувстваш към него.По-добре да не е някакво пухкаво сърчице!Много добра идея е,обаче аз съм намислил нещо такова за една девойка,ама ще ти го кажа.Можеш да направиш колаж от ваши снимки,на компютър,около 20-30 твои и негови снимки.Прави се на Paint.Изрязваш снимките и ги нанасяш ведно.получава се супер красиво,поне според мен.После го вадиш като снимка,може да напишеш послание на гърба,туряш една рамка,поръсваш с розови листа и влачиш
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Супер фен
    Blq blq ... sto takiva temi ... i sa natyjavam.Nito shte podarq nito pyk sht emi podarqt na men.Inache po magazinite puskat dosta hubavi i interesni valentinki i sqkvi suvenircheta .. mmmmm
    Обичам те <3 !!!

Град
    Младежки културен център-Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Blq blq ... sto takiva temi ... i sa natyjavam.Nito shte podarq nito pyk sht emi podarqt na men.Inache po magazinite puskat dosta hubavi i interesni valentinki i sqkvi suvenircheta .. mmmmm
    FiRe_LaDy аз ще ти пратя
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Град
    In Your Mind
    Св. Валентин НЯМА
    ДА
    СЕ
    ПРАЗНУВА!
    Само бате Трифончо :Р
    Така де... лиготии, сърчица, бляя! Никога не съм ги харесвала... Прекалено е... червено 0.о
    I love you...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И мен Св.Валентин тази година ще ме подмине . Ще се празнува Трифон Зарезан .
    Аз може и да се сетя за някого , но не очаквам някой да се сети за мен (:
    Мноу ще е фЪн .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Така де... лиготии, сърчица, бляя! Никога не съм ги харесвала... Прекалено е... червено 0.о
    И прекалено... ненужно След като отмине еуфорията покрай този глупав празник трябва да се чудя къде да пъхна всички тия простотии.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Св. Валентин НЯМА
    ДА
    СЕ
    ПРАЗНУВА!
    Само бате Трифончо :Р
    аз нямам нищо против да са червени .. Обичам ЧЕРВЕНИЯ цвят..ама не и лиготщите около празника ...

Guest
    Горе има важна тема и там има супер сладурски идеи

Но,аз ще ти кажа какво съм запланувала да му подаря ще купя едно малко ключе от бяло злато,което ще го сложа в малка кутийка,която ще я сложа в още 1,после в още 1.... + подаръка ще има и картичка,на която ще пише: 'ти притежаваш ключа към моето сърце'
    Това съм решила и мисля,че ще го зарадвам много

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Бяло злато,а ?

Ъх.. аз това с ключето и сърцето съм го правила за Нова година. Но просто отидох в магазин за едно левче,намерих малко ключе,панделка,картичка,на писва се всичко и му се казва,че му подарявам ключа от сърцето си и той има 2 варианта : или да ми го върне, или да стане негов пазител...

Иначе засега нищо не съм измислила. Но определено няма да е нищо кой знае какво...нямам пари,значи пак ще действам с подръчни материали.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

auuu tova s klu4eto mnogo mi haresva
    no mislq 4e finansite nqma da mi stignat za bqlo zlato
    vse pak mersi za ideqta

Guest
    Love Sux Нищо не му подарявай, скъсайте и после си отрежи едната ръка

Мега фен Аватара на koalka
    Е, отгоре има важна тема.А аз още не съм решила какво ще му купя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си