- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14ти февруари наближава
mnogo qsno 4e shte pisha valentinki i na priqtelki stava
За сега ще празнувам Св.Валентин ,ама каквато съм шматка
може до тогава да съм без гадже и както всяка година да празнувам Трифон Зарезан!А,за подараци и валентинки не съм мислила,още е рано.Сега мисля ,че наближава 3 февруари а тогава правим месец и се чудя какво да измисля!![]()
![]()
Ама си искам гаджето де...обичам си гу.
К'ъв е тоя шибан "празник" "Свети Валентин"?Ние в България сме ПРАВОСЛАВНИ, НЕ КАТОЛИЦИ, мамка му! Няма такова нещо като "свети валентин". Това са лигави "празници". И още нещо There's No Such Thing As Love
Ке си празнувам Трифон Зарезан и ме боли фара за свети валентиновци и за други такива помиярски "празници"
![]()
[quote="GLeZoRanA"]Е за тая приказка ти бия евалаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif
Еми то и аз се чудя как се празнува Св. Валентин??? Трифон зарезан е ясно хахах
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Хахаха св. Валентин. Не мерси. Не ми е нужен специален ден, в който да кажа на някого, че го обичам. Още повече този ден, да е пренатрупен с розови сърчица и бонбонки с балончета. Препълнен с изкуствени усмивки. Има толкова много момичета, които изпадат в депресии, защото видите ли си нямат гаджета на 14ти февруари. Тази така важна дата. Бла - бла. Или пък има момичета, които се сдухват защото гаджето им от 2 дни/1 седмица/ един месец или нещо подобно не им е казал "обичам те" и не им е подарил някое грозно розово нещо. И не го казвам, защото съм момиче, което мрази всички момчета, което си няма гадже и т. н. Казвам го защото хората придават на някакъв си прекалено помпозен католически празник прекалено голямо значение и оставят на заден план много по-важни празници и не се замислят, че да кажеш на някого, че го обичаш в ден различен от 14ти февруари е много по-ценно, защото не си искал, успял или не си се нуждаел да чакаш този т. нар. празник.
И за информация. Имам гадже, с което скоро правим 11 месеца, така че ако обичате не ми викайте, че съм някаква сдухла, която не е виждала гадже. Айде чупката с тия тъпи теми.
Аз няма с кой да го празнувам![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Айде за това отиди да си нарежеш вените, защото няма кой да ти подари тъпо розово сърчице!!! Малка лигла тъпа!Първоначално написано от Beb4e__to
![]()
Много добре казано.Първоначално написано от Анонимко
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
2 v 1
Хаха и аз няма с кой да празнувам св. валентин(ама не ме кефи тоя празник ве!) и за тфа ще си "4ествам" брутално трифон зарезан!![]()
И мислиш, че ще им го покажеш с някакви тъпи лисчета/картички? Оф я стига! Замислете се поне малко, кое е ценно и кога ще покаже наистина това, което искате!Първоначално написано от sweet_DENI_f
Напомни им го в друг ден. Не в някой, на който всички му придават прекалено голяма важност. Далеч по-приятно е да ти го покажат в нищо по-особен от останалите ден.Първоначално написано от sweet_DENI_f
Ми аз ще си празнувам Трифон Зарезан...като си нямам половинка ще избухнем с фр-те![]()
![]()
защо всички толкова много искате да имате гадже на тая празник? и като имате какво? ще отидете на вечеря на свещи като по филмите? о я стига! или пък ще седнете на пейката като алтернатива хванати за ръка и той й е подарил роза (в тоя студ..?! пък и много други ще са направили точно същото). Няма ли да е много по-романтично да е неочаквано и изведнъж той да дойде у вас и да ви изненада в нищо неподозиращ ден?!
![]()
![]()
Направо не мога да изрязя колко ми се гади от мисълта за измисления празник Св.Валентин... блааааа.... ужасТ
nablijava a az shte sum sami4kokofti de no hubavo e 4e imam kakvo dapravq celiq den :P i na daskalo nema da hodq
KEF!
![]()
Който празнува Св. Валентин е......Друго си е да се нарежеш като талпа
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Опа ... още 2 седмици остават![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
Май нито Св.Валентин...нито Трифон Зарезан![]()
Ден като всеки друг,както винаги![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Ем засега се е очертало да си празнувам именния ден и нищо друго![]()