.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85

Hybrid View

mnogo qsno 4e shte pisha valentinki i na priqtelki stava

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    За сега ще празнувам Св.Валентин ,ама каквато съм шматка
    може до тогава да съм без гадже и както всяка година да празнувам Трифон Зарезан!А,за подараци и валентинки не съм мислила,още е рано.Сега мисля ,че наближава 3 февруари а тогава правим месец и се чудя какво да измисля!

Ама си искам гаджето де...обичам си гу.

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Guest
    К'ъв е тоя шибан "празник" "Свети Валентин"? Ние в България сме ПРАВОСЛАВНИ, НЕ КАТОЛИЦИ, мамка му! Няма такова нещо като "свети валентин". Това са лигави "празници". И още нещо There's No Such Thing As Love Ке си празнувам Трифон Зарезан и ме боли фара за свети валентиновци и за други такива помиярски "празници"

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    К'ъв е тоя шибан "празник" "Свети Валентин"? Ние в България сме ПРАВОСЛАВНИ, НЕ КАТОЛИЦИ, мамка му! Няма такова нещо като "свети валентин". Това са лигави "празници". И още нещо There's No Such Thing As Love Ке си празнувам Трифон Зарезан и ме боли фара за свети валентиновци и за други такива помиярски "празници"
    хахаха Ай по повод това , че сме православни да се напиеме като кучета и както е средата на седмицата още по яко

Град
    Младежки културен център-Бургас
    [quote="GLeZoRanA"]
    К'ъв е тоя шибан "празник" "Свети Валентин"? Ние в България сме ПРАВОСЛАВНИ, НЕ КАТОЛИЦИ, мамка му! Няма такова нещо като "свети валентин". Това са лигави "празници".
    Е за тая приказка ти бия евала
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Еми то и аз се чудя как се празнува Св. Валентин ??? Трифон зарезан е ясно хахах
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Guest
    Хахаха св. Валентин. Не мерси. Не ми е нужен специален ден, в който да кажа на някого, че го обичам. Още повече този ден, да е пренатрупен с розови сърчица и бонбонки с балончета. Препълнен с изкуствени усмивки. Има толкова много момичета, които изпадат в депресии, защото видите ли си нямат гаджета на 14ти февруари. Тази така важна дата. Бла - бла. Или пък има момичета, които се сдухват защото гаджето им от 2 дни/1 седмица/ един месец или нещо подобно не им е казал "обичам те" и не им е подарил някое грозно розово нещо. И не го казвам, защото съм момиче, което мрази всички момчета, което си няма гадже и т. н. Казвам го защото хората придават на някакъв си прекалено помпозен католически празник прекалено голямо значение и оставят на заден план много по-важни празници и не се замислят, че да кажеш на някого, че го обичаш в ден различен от 14ти февруари е много по-ценно, защото не си искал, успял или не си се нуждаел да чакаш този т. нар. празник.
    И за информация. Имам гадже, с което скоро правим 11 месеца, така че ако обичате не ми викайте, че съм някаква сдухла, която не е виждала гадже. Айде чупката с тия тъпи теми.

Аз няма с кой да го празнувам
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    Аз няма с кой да го празнувам
    Айде за това отиди да си нарежеш вените, защото няма кой да ти подари тъпо розово сърчице!!! Малка лигла тъпа!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хахаха св. Валентин. Не мерси. Не ми е нужен специален ден, в който да кажа на някого, че го обичам. Още повече този ден, да е пренатрупен с розови сърчица и бонбонки с балончета. Препълнен с изкуствени усмивки. Има толкова много момичета, които изпадат в депресии, защото видите ли си нямат гаджета на 14ти февруари. Тази така важна дата. Бла - бла. Или пък има момичета, които се сдухват защото гаджето им от 2 дни/1 седмица/ един месец или нещо подобно не им е казал "обичам те" и не им е подарил някое грозно розово нещо. И не го казвам, защото съм момиче, което мрази всички момчета, което си няма гадже и т. н. Казвам го защото хората придават на някакъв си прекалено помпозен католически празник прекалено голямо значение и оставят на заден план много по-важни празници и не се замислят, че да кажеш на някого, че го обичаш в ден различен от 14ти февруари е много по-ценно, защото не си искал, успял или не си се нуждаел да чакаш този т. нар. празник.
    И за информация. Имам гадже, с което скоро правим 11 месеца, така че ако обичате не ми викайте, че съм някаква сдухла, която не е виждала гадже. Айде чупката с тия тъпи теми.
    Много добре казано.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Хаха и аз няма с кой да празнувам св. валентин(ама не ме кефи тоя празник ве!) и за тфа ще си "4ествам" брутално трифон зарезан!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    нямам търпение да празнувам първият си свети валентин със любовтта на живота си

Фен
    Град
    Монтана
    мии предполагам ще празнувам Св. Валентин... Валентинки мисля да пусна тази година доста на всички приятели на които държа да им покажа,че са скъпи за мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    мии предполагам ще празнувам Св. Валентин... Валентинки мисля да пусна тази година доста на всички приятели на които държа да им покажа,че са скъпи за мен
    И мислиш, че ще им го покажеш с някакви тъпи лисчета/картички? Оф я стига! Замислете се поне малко, кое е ценно и кога ще покаже наистина това, което искате!

Фен
    Град
    Монтана
    И мислиш, че ще им го покажеш с някакви тъпи лисчета/картички? Оф я стига! Замислете се поне малко, кое е ценно и кога ще покаже наистина това, което искате!
    Те го знят , но не мисля ,че има нещо лошо да им го напомня и да се почувстват специални :P

Guest
    Те го знят , но не мисля ,че има нещо лошо да им го напомня и да се почувстват специални :P
    Напомни им го в друг ден. Не в някой, на който всички му придават прекалено голяма важност. Далеч по-приятно е да ти го покажат в нищо по-особен от останалите ден.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми аз ще си празнувам Трифон Зарезан...като си нямам половинка ще избухнем с фр-те

Guest
    защо всички толкова много искате да имате гадже на тая празник? и като имате какво? ще отидете на вечеря на свещи като по филмите? о я стига! или пък ще седнете на пейката като алтернатива хванати за ръка и той й е подарил роза (в тоя студ..?! пък и много други ще са направили точно същото). Няма ли да е много по-романтично да е неочаквано и изведнъж той да дойде у вас и да ви изненада в нищо неподозиращ ден?!

Супер фен
    Град
    София
    Направо не мога да изрязя колко ми се гади от мисълта за измисления празник Св.Валентин... блааааа.... ужасТ

nablijava a az shte sum sami4ko kofti de no hubavo e 4e imam kakvo dapravq celiq den :P i na daskalo nema da hodq KEF!

Повече от фен
    Който празнува Св. Валентин е ......Друго си е да се нарежеш като талпа
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Опа ... още 2 седмици остават

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

...

Май нито Св.Валентин...нито Трифон Зарезан
    Ден като всеки друг,както винаги
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Ем засега се е очертало да си празнувам именния ден и нищо друго

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си