- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14ти февруари наближава
Няма да пишеме на никого , няма да имаме валентинки .. и определено няма да празнуваме Св. Валентин,защото съм на тренировка нямам време за глупости...
А ако искам всяка една вечер мога да си я превърна в Св.Валентин , така че дали ще е на 13 - 15 - 31 или която и да е било дата за мене няма никво значение ..
Аз ще празнувам Трифон Зарезан.Айде наздравееееееееее!
Най много да излезем да пием по нещо безалкохолно. гаджето ми е ангажиран на 14-ти и 15-ти и няма да стане. След това може и нещо да си спретнем-после 2 седмици ще е отпуска и ще имаме време за любов.
Първоначално написано от Psihi4no_bolen
Най-доброто!
И аз такаПървоначално написано от anastacia89
И от мене наздарве!!!!!!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
iskami se da praznuvam sv.valentin ama mai nqma...nqmam si gadje
ujas poredniq proval
ox awe ne se znae se pak moje do sv.valentin da mi izleze kusmeta [-o< danoooo
[-o< molq se
![]()
tuka mai sa pove4e piqnicite ot kolkoto vlubenite(hahhahhah)e az dano si namerq nqkoi do togava 4e ne6to na posledak gadjetata gi e fanala lipsata,ina4e dori i da sam sama 6te ,mi e kef poneje imam mn dobri spomeni na toq den
![]()
Зажадняла съм за романтика. След всичко..
Искам просто да си прекарам весело на 14ти. Разходка някъде,кино,билярд, музей... каквото и да е - само с моето слънчице да е. А вечерта да отпразнуваме хубаво Трифон Зарезан - този хубав български празник.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Това за кого беше?Първоначално написано от koalka
И аз мисля тая година да пренебрегна Св.Валентин![]()
САМА НА 14 уаааааааа(както е било и до ся де) на никой няа да пращам валентинки,щото и на мене никой няма да прати и ще си мине като всеки обикновен ден [/b]
predpochitam da otpraznuvam trifon zarezan,zashtoto tova si e bulgarskiq praznik na tozi den.No kato znam,che gadjeto nqma da se navie... sigurno shte e kompromisena variant s nego i shisheto s vinotopita se samo na drugiq den kak shte se stava za uchilishe
![]()
Аз май пак ще празнувам Трифон ОТРЕзан !
Трифонееее Зарезанеее с тоя братец всяка година удряме по едно винце
bate na 14ti fevruari ako nqma snqg i ne e mnogo studeno sme v parka zaimov na dolnite tenis masi (kadeto vinagi kisneme kato pieme)Първоначално написано от Psihi4no_bolen
tam 6te praznuvame i sv. valentin i trifon zarezan 2 v 1
ako e studeno 6e sme v nekoe kafe ili nekoq kru4ma
samo problema mi e ot kade 6te izkopaq valentinka v gothic stil no karai
PoisoNGirL i ti si s takava kartinka kato moita
awe piandeta takiva (koi go kazva) samo az li 6te praznuvam Sv Valentin we
bungle bilqrd li igrae6? 6tot ako igrae6 v zaimov moje da se poznavame i da praznuvame zaedno sv valentin 6tot i nie sugurno 6te sme tam
Ами нямам причини да празнувам Св.Валентин,така че се прехвърлям на Трифон Зарезан![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
hforce, играя билярд, да.
Ех, за Св. Валентин/Трифон Зарезан още нищо не е измислено. Тъй, че може и в Заимов да се отрежем. А относно познаването, ако не се знаем, ще се запознаем. И баси... как ми се играе билярд !![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз след 17 дни ще пия в ест на това,че няма любов!![]()
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
ооо аз не знам,какво ще правя след толкова много време.. или ще съм с гадже или ще съм с бест фр нанякъде![]()
mi az i sveti valentin
i rojdeniq den na dqdo mi
i imeniq den na 4i4o mi
dosta natovaren den 6te e ob6to vzeto![]()
![]()