Хахаха св. Валентин. Не мерси. Не ми е нужен специален ден, в който да кажа на някого, че го обичам. Още повече този ден, да е пренатрупен с розови сърчица и бонбонки с балончета. Препълнен с изкуствени усмивки. Има толкова много момичета, които изпадат в депресии, защото видите ли си нямат гаджета на 14ти февруари. Тази така важна дата. Бла - бла. Или пък има момичета, които се сдухват защото гаджето им от 2 дни/1 седмица/ един месец или нещо подобно не им е казал "обичам те" и не им е подарил някое грозно розово нещо. И не го казвам, защото съм момиче, което мрази всички момчета, което си няма гадже и т. н. Казвам го защото хората придават на някакъв си прекалено помпозен католически празник прекалено голямо значение и оставят на заден план много по-важни празници и не се замислят, че да кажеш на някого, че го обичаш в ден различен от 14ти февруари е много по-ценно, защото не си искал, успял или не си се нуждаел да чакаш този т. нар. празник.
И за информация. Имам гадже, с което скоро правим 11 месеца, така че ако обичате не ми викайте, че съм някаква сдухла, която не е виждала гадже. Айде чупката с тия тъпи теми.