- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Как да приемам тези негови движения?
S moq priqtel sme zaedno ot po4ti 5 meseca o6te ne sme stigali do tema sex no toi po4na da se durji stranno v smisul po4na da me celuva po korema i gurba ne6to koeto predi ne e pravil kak da priema tezi negovi dvijeniq?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Нормално! Връзката ви започва да се задълбочава.
100% иска секс,а и мисля 4е ве4е е време да му го дадеш
Moje bi e doshul momenta da stignete po-dalech...![]()
опитай няма да сбъркаш повярвай ми
Подкрепям!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Xaxa a dosega se celuvahte samo po buzkata li???![]()
![]()
emi nameci za sex
i spored men 6tom te e 4akal 5 meseca zna4i naistina te obi4a i nqma da syjalqva6
определено ви е време ! и както казва предния щом е чакал 5 месеца наистина дуржи на тебе![]()
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
A taka,nqma ve4no da se mlqskate
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Еми то това са си ясни намеци, че иска нещо повече от целувки ... пък и 5 месеца си е достатъчно време за да иска и още нещоИ наистина след толкова време няма да съжеляваш ако правите секс :P :P :P
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Izebete se!И аз иам една такава в класа...с гаджето си са от 6 месеца (нещо такова) и още не са го правили![]()
То се вижда,че държи на нея(както вероятно той на теб)
Но и тя па толко да го дразни....не ги разбирам такива момичета...въпреки основателните причини![]()
Ти май си бавноразвиваща,а !?!?!?Крайно време е да му пуснешПървоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
spored men vinagi moje da se namerqt pri4ini da se napravi edin hubav sex NO nikoga ne moje da ima osnovatelna pri4ina da NE se napravi sex!!! (estestveno ako partniorite se haresvat i se jelaqt)
a 6tom go darji6 na suho 5 meseca macka savetvam te da go izebe6 mnogo brutalno za6toto rano ili kysno 6te ti izneveri kolkoto i da dyrji na teb jelanieto za sexa 6te naddelee!!!
Може би иска да ти намекне нещо, но мисля, че той ще те остави ти да кажеш да го направите, когато си готова, което е много добре.![]()
Най-вероятно му се иска секс. Ако ти иска6 - давайте![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
щом сте заедно от толкова време може би трябва да го направите вече. Все пак 5 месеца е доста време за едно момче да стой на сухо, и въхреки всичко те е чакал човека![]()
Еми иска секс момчето бе...
Логика
0.о
I love you...
Ха Ха Иска си вече момчето![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Nqkoi xora se jenqt sled 5 meseca!
Svalai pra6ki i v legloto!
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Еми мисля , че вече няма да е зле да дадеш на момчето каквото му се полага.Все пак съгласи се , че 5 месеца не са малко време на въздържание и изчакване.И както казаха по-горе, щом те е чакал до сега, значи не е с теб само заради едното е**не.Действай смело...както казват хората, остави се на течението да те носи - не се съпротивлявай.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...