- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ima li smisul
zna4i vuprosa mi e ima li smisul da se pla4e zaradi nqkoi koito koito te e ostavil po mn gaden na4in???
i po princip ima li smisul da se pla4e za momi4e ili mom4e???
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Няма НИКАКЪВ смисъл да се плаче за момчета![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
а ако мн darjish na nego ??? i toi te zareje sus sms??? kvo shte pravish ? nqma li pone malko da pla4eshza smisul nqma ama se pak???
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Не,не си заслужаваПървоначално написано от Pocu_Ty
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Това 4е няма смисъл не ни пре4и да пла4ем! Кажете, по-добре ли е да си подтискаш 4увствата и да станеш без4увствен след време!
Пла4ете, слейте си и си се радвайте на живора(ех днес колко философски съм настроена!)
Когато на мен ми се плаче, определено не си мисля, дали си струва. И не го правя заради някой, а заради себе си... за да ми олекне и да си излея мъката. Щом си отдал някакви чувства на даден човек, дори той да те е предал, си струва да плачеш.
Плачи бре ...сълзите са едно от малкото безплатни неща!Плачи докато и тях не са почнали да облагат с данък...Първоначално написано от Pocu_Ty
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Брат ти си психично боленПървоначално написано от Psihi4no_bolen
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Защо? Има нещо вярно в това, което казаПървоначално написано от Metoman
![]()
Сериозно !?!?Първоначално написано от Metoman
ПП Теб май мн те кефи тожа човече [img] ... мен по ме кефима не знам кво значи
Няма. Отрежи си ръката.Първоначално написано от Pocu_Ty
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Ami ponqkoga kogato si poplachesh i ti stane po dobre!Ne si zaslujava da plachesh za tova no kogato si poplachesh ti olekne!!!
...is just too little too late...
Pocu_Ty недей я режи!Аз я отрязах и се преебах!Първоначално написано от anubite
Не е верно! Когато си отрежеш ръката ще ти олекне... с около 5 килограма.Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
e zavisi ot kade q otrejesha po temata Psihi4no_bolen nai dobre kaza
mersi mn vse pak
![]()
![]()
Emi do skoro si misleh,che s sylzi postigam neshto i che dokazvam neshto na nqkogo.No se okaza che sym se lygala i to mnogo.Za tova veche sprqh da placha ( do koga li .. ) i taka se chuvstvam po dobre.I sym na mnenie che NIKOGA ne trqbva za momche/momiche da se plache.A oshte povehce shtom te e zarqzal gadno ...
Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Както каза Куул Гърл, в такива моменти не мислиш дали си струва или не.Просто плачеш, защото се чувстваш наранен, отритнат и нещастен.Обичаш този човек, а той вече не изпитва нищо към теб.
po princip ne bi trqbvalo da pal4e6 ne e logi4no da pla4e6 za nqkoi na koito ne mu puka ve4e za tebe...ama taka ili inu4e i da iska6 nemoje6 da spre6 za6toto sulzite napirat ...ti misli6 samo za tova a i dori da si go izbie6 za malko ot glavata v edin moment pak se se6ta6 i pak ti stava super tupo ... popla4i si...posle sama 6te osuznae6 4e ne si e struvalo..![]()
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
nqma
Няма.
mi mnogo qsno 4e NE
винаги има смисъл...дали ще има полза е друго.не няма да има ползва от опит знам.ама като ти се плачи е пък защо да не...?
що подяволите за въпроси задаваш....като го усещаш плачи,съвет от непознат трябва ли ти в случая?неее!не е на живот и смърт я...оффф деца децааа
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
че няма смисъл няма...ама не е мн добре да подтискаш чувствата си...но недей да прекаляваш де че после главата боли ужасно...
Ми и аз така викам, ама преди 2 дена ревах кат лудаПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
!!!