- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявали ли сте на сегашното си гадже?
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Не - нито на него, нито на предишните. Нямам и намерение да го правя.
Все още не съм![]()
евалата момичета![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Не, защото безумно много го обичам, дава ми всичко, от което се нуждая, обича ме и друг просто не ми трябва.Какво повече мога да искам.
Не, НИКОГА не бих го направила.
Прекалено много го обичам, за да му причиня това.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Nqma logika da sam s neq i da bada s druga az ako iskam 6a byda s drugata![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
NE!
Nqmam jelanie, ni6to ne mi lipsva, adski sum 6tastliva i nikoga ne bih pri4inila na gadjeto si i na sebe si podobno ne6to! Ako 6te izneverqvam,purvo 6te se razdelq s 4oveka, koeto nqma da e iznevqra, a ne iskam da se razdelqm s nego za ni6to na sveta => nqma da izneverqvam!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
тъпа ку*ва ! отрежи си краката !Първоначално написано от FiRe_LaDy
Защо няма отговор "Да, и не съжалявам за това" ?
da i ne syjalqvam za tova!!!za6toto toi takai ne razbra,a sexa naistina si be6e qk
Да,изневерявала съм ,ама само с целувка!И съжелявам!
Сега съм сама .. но преди ми се е случвало чрез детински идиотщини да изневеря . Беше ужасно . Много се радва , че си взех поука от тази си мания . Повече не бих го направила , дори да не обичам човека , с когото съм . Принизявам се най-малкото в собствените си очи ...
Ами не никога не съм му изневеряла по никакъв начин.И нямам намерение да го правя просто други мъже за мен несъществуват ,толкова са ми безразлични и еднакви...![]()
Физически не,но по 1 време бях хлътнала по друг. И не казвайте сега-изневяра на чувствата е по-лоша. Аз не съм им изневерила-обичах приятеля си,но бях влюбен в друг-това е!
пфф аз още не съм но съм на път да я свърша тая глупост защото е някво страно не знам дали се е случвало на някои но обичам 2 мадами с едната ходя 2 години а с другате се познавам от доста време и оплетох нещата и там и сега ми е малко Х какво да правя и маи ще си отрежа главата![]()
защото ако целувки означават изневяра то значи и на 2-та съм изневерявал много пъти.
а по принцип съм пекан тип не си падам много по тия интриги но нещо пак ме е ударол хормона.
но за това са виновни само жените може ли да се разхождат полу голи по улицата и аз да си седя мирен
да ги линчуваме с вили и факли![]()
НеИ не съм склонна. Но на бившия съм изневерявала.. след като той ми изневери
Забавно беше..
I'm everything you fuckin' hate
да изневерявала съм два пъти...единият път беше с най-добрия ми авер и беше в началото на връзката ни...супер много съжалявах за товавторият път беше с един съученик,който ме целуна в даскало ...трябваше да се отдръпна,но аз замръзнах при случилото се...
не го очаквах така да стане,особено в час...и пак съжалявах...и всичко това се знае от гаджето ми
за което адски се радвам
![]()