.

Виж резултатите на анкетата: Изневерявали ли сте на сегашното си гадже?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,никога

29 55,77%
  • Искало ми се е,но си останах на ниво мечти

5 9,62%
  • Само веднъж и съжалявам за това

10 19,23%
  • Да,доста често му изневерявам

8 15,38%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Изневерявали ли сте на сегашното си гадже?

Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не - нито на него, нито на предишните. Нямам и намерение да го правя.

Голям фен
    Град
    sofia
    Все още не съм

евалата момичета
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Мега фен Аватара на koalka
    Не, защото безумно много го обичам, дава ми всичко, от което се нуждая, обича ме и друг просто не ми трябва.Какво повече мога да искам.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не, НИКОГА не бих го направила.
    Прекалено много го обичам, за да му причиня това.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен
    Град
    drevna garciq
    Nqma logika da sam s neq i da bada s druga az ako iskam 6a byda s drugata
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    NE!
    Nqmam jelanie, ni6to ne mi lipsva, adski sum 6tastliva i nikoga ne bih pri4inila na gadjeto si i na sebe si podobno ne6to! Ako 6te izneverqvam,purvo 6te se razdelq s 4oveka, koeto nqma da e iznevqra, a ne iskam da se razdelqm s nego za ni6to na sveta => nqma da izneverqvam!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Abe vednyj mu izneverih ... togava syjelqvah ili pone taka si misleshe toi,zashtoto takava scenka napraih,che izlqzoh nevinna i che ne sma iskala.Ma inache ... beshe mi se taq.Ama sq syjelqvam izobshto che sa praih,che mi puka ...
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Abe vednyj mu izneverih ... togava syjelqvah ili pone taka si misleshe toi,zashtoto takava scenka napraih,che izlqzoh nevinna i che ne sma iskala.Ma inache ... beshe mi se taq.Ama sq syjelqvam izobshto che sa praih,che mi puka ...
    тъпа ку*ва ! отрежи си краката !

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    mi....az.....samo 1 i to...be6e 2-3 kiss s.....biv6iq mi...sega6niq mi taka i ne razbra..i..nqma da razbere...no...s1jalqvam i seki den kogato stana...se obvinqvam za tova.....

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Защо няма отговор "Да, и не съжалявам за това" ?

Град
    plovdiv
    da i ne syjalqvam za tova!!!za6toto toi takai ne razbra,a sexa naistina si be6e qk

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Да,изневерявала съм ,ама само с целувка!И съжелявам!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    na predishnite gadjeta izneverqvah dostatuchno,che daje mai sum poprekalila taka che na segashnoto sum mu vqrna i nqmam i namerenie da poglejdam drug
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сега съм сама .. но преди ми се е случвало чрез детински идиотщини да изневеря . Беше ужасно . Много се радва , че си взех поука от тази си мания . Повече не бих го направила , дори да не обичам човека , с когото съм . Принизявам се най-малкото в собствените си очи ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ами не никога не съм му изневеряла по никакъв начин.И нямам намерение да го правя просто други мъже за мен несъществуват ,толкова са ми безразлични и еднакви...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Физически не,но по 1 време бях хлътнала по друг. И не казвайте сега-изневяра на чувствата е по-лоша. Аз не съм им изневерила-обичах приятеля си,но бях влюбен в друг-това е!

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    na predishnite gadjeta izneverqvah dostatuchno,che daje mai sum poprekalila taka che na segashnoto sum mu vqrna i nqmam i namerenie da poglejdam drug
    absoliutno su6toto e i pri mene, daje purvata mi znae6e za si4kite mi izneveri i az znaeh za neinite... dulga istoriq, ne mi se obqsnqva v momenta

Аз също му изневерих веднъж с целувка, но за да му го върна, защото разбрах, че се вижда с една друга и че и казва, че я обича ала бала. После съжалявах, но поне разбра поне малко какво ми е причинил.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

пфф аз още не съм но съм на път да я свърша тая глупост защото е някво страно не знам дали се е случвало на някои но обичам 2 мадами с едната ходя 2 години а с другате се познавам от доста време и оплетох нещата и там и сега ми е малко Х какво да правя и маи ще си отрежа главата
    защото ако целувки означават изневяра то значи и на 2-та съм изневерявал много пъти.
    а по принцип съм пекан тип не си падам много по тия интриги но нещо пак ме е ударол хормона.
    но за това са виновни само жените може ли да се разхождат полу голи по улицата и аз да си седя мирен
    да ги линчуваме с вили и факли

Не И не съм склонна. Но на бившия съм изневерявала.. след като той ми изневери Забавно беше..
    I'm everything you fuckin' hate

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    да изневерявала съм два пъти...единият път беше с най-добрия ми авер и беше в началото на връзката ни...супер много съжалявах за това вторият път беше с един съученик,който ме целуна в даскало ...трябваше да се отдръпна,но аз замръзнах при случилото се... не го очаквах така да стане,особено в час...и пак съжалявах...и всичко това се знае от гаджето миза което адски се радвам

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ако сте семейство и живеете заедно и единия го направи с друг, се счита изневяра. А когато човек е свободен има право да се разнообразява и не може да си говори за изневяра. Само исках да вметна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си