- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм крива или какво...?
[color=indigo]Значи сега бях у прителя ми и видях че в абонатите в скайп има една, с която е ходил преди и аз го питам за кво е там и той ми вика, че тя му подала пълномощно и така...дотук добре приех го, ама после ми вика тя сега ми е сърдита. И аз го питам що и той вика щото не съм и се обадил и аз "оо значи вие си и званите така ли, и от къде ти знае скайп" и той вика ами виждахме се по празниците и аз и го казах и викам що трябва да и звъниш и той казва ами тя искаше да излезнем ама аз и казах че не знам и че не съм сигурен и аз викам така лии и си тръгвам и той ме спря и останах уж и той вика как да и кажа че не може да я отрежа за винаги ли искаш и некви такива и аз му ударих шамар така че да не ме спира и си тръгнах. И той ми звани и обяснява, че сигурно аз съм си имала друг вече и некви такива и ми прехвърля вината на мен и аз му казах аре марш и муи затворих и той след това не ми вдигаше и му пратих смс че вече може да си ходи при всичките почитателки и да ги има всичките но не и мен и му написах сбогом и тои ми отговори че момичето искало да излезнат като приятели само, но той не излезнал с нея и че сум му паднала в очите и му е ясно като съм му казала сбогом за такова нещо и ме махна от абонатите му в скайп и аз му написах браво махай ме от там но аз ще те махна от сарцето и не ми е писал повече...Кажете ми сега аз ли съм винона ебаси да се държи така...попринцип ако бях направила такова нещо бих се извинила на гаджето ми и се бих почувстала виновна и да си призная грешката, а той кво прехвърля вината на мен...Кажете ми аз ли не мисла правилно или какво?
Отрежи си ръката.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
tova mom4e qvno ne e iskreno s teb...tova go e napravil sigurno zashtoto e iskal da skasa s teb a tova e nai lesniqt na4in-kato namesi6 i treti 4ovek ne se samoobvinqvai zashtoto ti nqmash vina vseki razumen 4ovek bi postypil po sashtiq na4in a toi kato se prai na interesen go ostai i bravo 4e si mu teglila edna...spored men pove4e ne se unijavai i ne go tarsi vse pak jivota prodaljava!
е сега заради глупавата ти ревност друго освен да си отрежеш ръката не виждам...![]()
Бая...остра реакция. Можела си просто да му кажеш, че предпочиташ да не контактува с бившите си гаджета ако това те притеснява (Въпреки че не е редно да контролираш контактите му. Би трябвало да гласуваш доверие на преценката му...От колко време сте заедно?) Той вси пак не се е видял с това момиче, камо ли нещо по-сериозно да е направил. Може би не желае да я губи съвсем като позната...или дори като приятел. Ти би могла да го помолиш да се дистанцира от нея, но не и да му го налагаш. Смятам, че си се ядосала неоснователно и ако обичаш това момче, не би трябвало да затормозяваш отношенията ви заради такива малки неща... (Той в крайна сметка не е направил...нищо нередно.)
...или просто да си отреже ръката.Първоначално написано от Barbie
Тоя съвет ще е полезен, когато пусне тема "Скъсах с него. Как да си го върна?!"...Първоначално написано от anubite
Нее... Този съвет е полезен винаги, когато ме мързи да чета за какво е темата.Първоначално написано от Barbie
Spored men si deistvala mngoo ostro i prebyrzano.Nqmalo e smisal ot teq neshta!Trqbvalo e da go ostavish da ti obqsni kakvo stava,a m/u drugoto da vidish kak tochno tq se pishe v skype i da q namerish kato se priberesh i da pochatish s neq.Mislq,che si postypila mnogo detinski i glupavo.I na men da mi go bqha napraili shteshe da mi padnat v ochite.
Ами според мен си постъпила доста глупаво... и за мен ти си виновната.
Момчето може просто само да си е пишело с нея и нищо повече, а ти доста си изопачила нещата...
И аз си пиша с един мой бивш и даже си се виждаме като приятели и какво?
Приятелят ми няма нищо против, защото ми има доверие, както и аз него.
Но явно ти си нямала достатъчно на него...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Разпасана и несериозна съвременна младеж!!!Първоначално написано от anubite
Ти прилагаш този съвет на всяка тема...по няколко пъти.![]()
Ленивец!
"младеж"... Ти на колко си? На 60?Първоначално написано от Barbie
пффф аз ако бях на момчето да ми бийш шамар за нищо (кфо ако се видят е? има позволени и забранени хора за виждане ли хаха) та аз ако бях щях да ти набия един як шамар и да те изпратя по живо по здраво да си прайш сцените пред който ще те търпи..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
В такива случаи винаги питам .. колко време сте заедно ?
И да, ти си кривата. Той ако ти прости ще е много хубаво. И как по дяволите можеш да го заплашваш, че ще го махнеш от сърцето си ?? И после очакваш да ти се обади..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
На 19Първоначално написано от anubite
Но съм поласкана, че оценяваш възхитителния ми талант да звуча като 60 годишна, разочарована от живота стара мома.
![]()
И аз съм на същото мнение. На мястото на твоето гадже, изобщо нямаше да те потърся повече. Кви са тия сцени, само защото си пише със старо гадже. Пффф нямате си проблеми и се чудите само как да си ги създавате. Сега спокойно можеш да съжаляваш, защото ти си виновна, ако той повече не иска да те потърси!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Nqmashe da imam nishto protiv da izleznat ako toi ne praveshe sceni vseki put kogato nqkoe momche proqveshe interes kum mene ili puk ne se surdeshe ako az izlqza s drug it o samo kato priqteli...taka che kakvoto povikalo takova se obadilo
Добре де, ти обичаш ли го ?
И от колко време сте заедно ?
Защото, ако го обичаш истински и силно ще му поискаш прошка...
И ако той държи на теб и вашата връзка, която е градена еди колко си месеца/ години ( ти ще ми кажеш точно колко ), ще ти прости.
Или ще си отрежеш ръката.Първоначално написано от bungle
Момиче, само си създаваш проблеми. "Каквото повикало, такова се обадило" във връзките не важи. Това не е състезание. Това, че той реагира остро в някои ситуации, не значи, че ти не трябва да "оставаш по-назад." Най-малкото, това не е начина да изградиш продължителна, здрава и щастлива връзка.Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Съгласна съм с Barbie .Първоначално написано от Barbie
Освен това съм го изпитала ( и го изпитвам ) на собствен гръб. Компромиси и разбиране му е майката..
Сега...не е трябвало в момент да яд да му казваш, че ще го махнеш от сърцето си.За това не ти е писал според мен.На него обаче май много му пука за бившата!Странно се държи.Не може да си сигурна дали тя не иска нещо повече от него.И най-странното е, че не ти е казал.По принцип човек, който няма нищо да крие просто го казва и е искрен и не се страхува от нищо.Не искам да пораждам някакви неоправдани съмнения у теб, но това е мнението ми.И толкова ли е трудно да я отреже?Казва й, че ти не си съгласна и това е.Ако държи на теб няма и да се замисля.
Доста тъпо постъпва, като ти предава вината на теб.Смешно е, защото си измисля някакви неща за теб, които и той знае, че не са верни.Само и само, за да не признае, че всъщност виновния тук е само той.
Много е важно да говориш с него и да се изясните, защото наистина проблема поне според мен, не е малък.Все пак това засяга връзката ви.Просто му казваш, че не ти е приятно да се вижда с нея, дори и само по приятелски, по простата причина, че не знаеш какво иска тя.Той, ако държи на теб би трябвало да те разбере и дано нещата минат добре.Пиши какво е станало след това.
Реагирала си доста остро! Малко си по-прекалила. Трябвало е само да му кажеш, че се дразниш от факта, че контактува с бившите си.
Ami az ne mislq 4e e imalo povod za revnost...toi si e hodel s tebe i nezavisimo ot tova dali si 4ati ili ne s nqkoq biv6a toi si e s tebe i ako za vremeto koeot ste hodeli toi ne e spe4elil doverieto ti na4i...ne6ot kuca v taq vruzka...ama vse pak toi e otkazal da izleze s neq togava kakuv e problema ...?!
![]()
taq pa luda li we moje li si tolko tapa?!?!?! za edin skapan skype da se skara6 s nego i da go udrq6 ... trqqlo e ta smeli ot boi na sekundata ... za takova malovajno ne6to da mu vdiga6 skandali... toi ima pravo da si govori s vs momi4eta dori da sa mu bif6i gadjeta.... prosto mn tapo si napraila... pfu patka