- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм крива или какво...?
Suglasna sum s drugite, 4e moje bi reakciqta ti e prekalena, no donqkude osnovatelna! Ako iska da e s teb i te obi4a - 6te q otpi6e i 6te i go kaje! A ne - "ama ti kakvo iska6 da prekratq vsi4ko li s neq...". Zvu4i nere6itelno i razkolebano, puk i prehvurlq vinata na teb, taktika v stil " Napadenieto e nai-dobrata za6tita.". A ti za6to ne ti e kazal kato q e sre6tnal, kato si e 4atil posle s neq?! Ima ne6to gnilo. Az mnog bih se qdoosala ako gadjeto mi pravi takiva ne6ta i ne mi kazva. Iz4akai da vidim kakvo 6te predprieme toi. Ot koga ste zaedno?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Първоначално написано от leti_cherry
Година и 3 месеца..
Определено си талантлива 19 годишна звучаща като 60 годишна.Първоначално написано от Barbie
Само ми кажи че и готвиш и та зимам.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
donekade i dvamata ste sgreshili, no toi moje da poddarja priqtelski otnosheniq
Трогната съм! Но вече съм взета - един невинен и наивен младеж вече се погрижи. (Като се сетя - на времето и той ми беше казал "Кажи, че готвиш и те взимам."...е, аз не готвя...нооо... *разтапя се от щастие*)Първоначално написано от xixi
брех пишеш се "барби" а даже не звучиш неприятна...Първоначално написано от Barbie
zapo4ni s rakata posle kym kraka![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Приемам го като невероятен комплимент.Първоначално написано от xixi
(Забележи годината, през която съм се регистрирала във форума...и обмисли колко ми е бил акъла като съм си избирала ник. Но тъй или иначе, аз и до днес обичам кукли...виждам някаква романтика в тях.
)
Барби е обидна дума...Първоначално написано от Barbie
брех незнам кво да кажа без да се заям а искам мир О.О
Всъщност, мога да се съглася с изказването ти и даже да го защитя и да пофилософствам над него, но ще ме избие на феминизъм. (А аз дори не споделям част от феминистките виждания...Първоначално написано от xixi
)
Но "Барби" е изключително успешен търговски продукт.![]()
Какъв е проблема с мира?![]()
Ъ ?!??!!??!Първоначално написано от Barbie
Душко, един и половина през ноща е, нима очакваш сивото ми вещество да функционира нормално (или изобщо да функционира...)?
Какво те шашна тъй? (Няма да се плашииииш...)
говоря приятелски и даже не е на лс...Първоначално написано от Barbie
влияе ми на репутацията.
О, прощавай. Не знаех. Да, да...това е проблем...голям проблем... *мисли задълбочено*Първоначално написано от xixi
Аха! Ще се направя на силно огорчена от коментара ти "Барби е обидна дума..." :
Много съм наранена. Не искам вече да си играя с теб. *рони крокодилски сълзи*
(За Бога, висенето пред компа ми действа противопоказно...)
хахаххаха къртиш!!!Първоначално написано от anubite
към авторката: сама си си виновна за това
1. това му е бивша, а и тя е искала да се видат само като приятели, ако той държи на теб (макар че не виждам защо да държи) е нямало да направи нищо, а са щели просто да пият по бира или по кафе и да си ходат
2. той не е искал да се види с нея следователно държи повече на тебе от колкото на нея (щот предполагам че не се е видял с нея а се е видял с тебе)
3. не виждам нищо лошо да подържа връзка с бившите си, щом може, щот аз с нито 1 бивша не си говора щот сичките ми бивши са били некви разпоретини. Единствено с сегашната ми бих останал приятел ако тя иска ест.
съгласен съм и тук макар че сегашната ми ми удря шамари за щяло и нещяло (само че леки шамари), но тя знае че не усещам болка и че ги усещам се едно ме гали при тва не ме удря с злоба, а на базик, но ако бях на мястото на пича щях да и забия шамар (нищо че момичета не удрям)Първоначално написано от Анонимко
ЛЕле тука докато едни си режат ръцете ,а други бият шамари някой вече ще се "взимат".Яко!
А според мен си регирала малко осрто.Някак си е трудно да скъсаш всякакви отношения с бивше гадже.Но,за да реагираш така може би имаш основание .Според теб те имат ли нещо все още?Ако не си сигурна предлагам да му се извиниш![]()
Твоя приятел е същия като моя.За него той винаги си е прав, но пък от къде на къде ще се вижда с бившата си приятелка.Аз също много бих се ядосала, не че не ми се е случвало абсолютно същата сцена и накрая аз излезнах виновна, че се сърдя за всичко. Та недей му писа и ти, според мен ти си правата, малко остро си реагирала, но те разбирам.Той също би трябвало да те разбере и да ти се извини ако държи на теб, но явно момчето е много гордо.Остави го той да те потърси пръв и да съжалява...
mislq 4e taq navqrno bezpo4vena revnost e bila napylno izli6na...ne trqq te pravqt na glupa4ka..oba4e kfoto 4eta mom4eto si e dyrjalo na tebe!ne trqq gajeto da ti ograni4ava kontaktite...ako mi se be6e slu4ilo taka 6tqh da si polislq mn kak bih reagirala ako bqh na negovo mqsto...mn mom4eta biha te smelili ot boi i nqq6e da te poglednat pove4e!a toi bi ti prostil..po-dobre se opitai da opravi6 ne6tata....i mu davai pove4e svoboda!uspeh!
Бооооожеееее,ти си егати ревнивото момиче.За такава глупост да отрежеш гаджето си.За теб важи фразата "от мухата слон".В случая колкото и да ти е неприятно ще кажа че момчето е право.Как може за толкова малко нещо да направиш такъв проблем.Лелееее...Че ти изобщо имаш ли му доверие?И какво,не трябва да контактува с други момичета?!Та били те и бивши гаджета.Нали се га ти си му приятелка,какво значение имат миналите...Ццццц...Сериозно си сгафила и едва ли има връщане назад...Човек се учи от грешките си,научи се да си по-сдържана и да имаш повече доверие в партньора си. :X
Ко питаш мен сам се е оплел в лъжите си!!! Напълно те подкрепам!
МАЛКО МУ Е БИЛО!!!
А той на колко (години) е, че се е държал кат лапе!![]()
Една година и три месеца сте заедно и ти му биеш шамар и го режеш заради един скайп???!?!?!?!?!Лееелееее!!!!Абе....БЕЗ КОМЕНТАР
!!!То е ясно...
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Същата си като бившата ми приятелка и заради това я зарязах.Заради глупавите изказвания и действия.Ти какво видяла си че пише с момичето и веднага се нахвърляш върху него е това е много тъпо.Да го отрежеш заради скайп без коментар.Много си проста мойто момиче!!!
Vladoka rulzzz