[color=indigo]Значи сега бях у прителя ми и видях че в абонатите в скайп има една, с която е ходил преди и аз го питам за кво е там и той ми вика, че тя му подала пълномощно и така...дотук добре приех го, ама после ми вика тя сега ми е сърдита. И аз го питам що и той вика щото не съм и се обадил и аз "оо значи вие си и званите така ли, и от къде ти знае скайп" и той вика ами виждахме се по празниците и аз и го казах и викам що трябва да и звъниш и той казва ами тя искаше да излезнем ама аз и казах че не знам и че не съм сигурен и аз викам така лии и си тръгвам и той ме спря и останах уж и той вика как да и кажа че не може да я отрежа за винаги ли искаш и некви такива и аз му ударих шамар така че да не ме спира и си тръгнах. И той ми звани и обяснява, че сигурно аз съм си имала друг вече и некви такива и ми прехвърля вината на мен и аз му казах аре марш и муи затворих и той след това не ми вдигаше и му пратих смс че вече може да си ходи при всичките почитателки и да ги има всичките но не и мен и му написах сбогом и тои ми отговори че момичето искало да излезнат като приятели само, но той не излезнал с нея и че сум му паднала в очите и му е ясно като съм му казала сбогом за такова нещо и ме махна от абонатите му в скайп и аз му написах браво махай ме от там но аз ще те махна от сарцето и не ми е писал повече...Кажете ми сега аз ли съм винона ебаси да се държи така...попринцип ако бях направила такова нещо бих се извинила на гаджето ми и се бих почувстала виновна и да си призная грешката, а той кво прехвърля вината на мен...Кажете ми аз ли не мисла правилно или какво?