Сега...не е трябвало в момент да яд да му казваш, че ще го махнеш от сърцето си.За това не ти е писал според мен.На него обаче май много му пука за бившата!Странно се държи.Не може да си сигурна дали тя не иска нещо повече от него.И най-странното е, че не ти е казал.По принцип човек, който няма нищо да крие просто го казва и е искрен и не се страхува от нищо.Не искам да пораждам някакви неоправдани съмнения у теб, но това е мнението ми. И толкова ли е трудно да я отреже?Казва й, че ти не си съгласна и това е.Ако държи на теб няма и да се замисля.
Доста тъпо постъпва, като ти предава вината на теб.Смешно е, защото си измисля някакви неща за теб, които и той знае, че не са верни.Само и само, за да не признае, че всъщност виновния тук е само той.
Много е важно да говориш с него и да се изясните, защото наистина проблема поне според мен, не е малък.Все пак това засяга връзката ви.Просто му казваш, че не ти е приятно да се вижда с нея, дори и само по приятелски, по простата причина, че не знаеш какво иска тя.Той, ако държи на теб би трябвало да те разбере и дано нещата минат добре.Пиши какво е станало след това.