Цитирай Първоначално написано от Barbie
Цитирай Първоначално написано от xixi
Цитирай Първоначално написано от xixi
Цитирай Първоначално написано от anubite
[quote:5e05bd6719="Barbie"] Бая...остра реакция. Можела си просто да му кажеш, че предпочиташ да не контактува с бившите си гаджета ако това те притеснява (Въпреки че не е редно да контролираш контактите му. Би трябвало да гласуваш доверие на преценката му...От колко време сте заедно?) Той вси пак не се е видял с това момиче, камо ли нещо по-сериозно да е направил. Може би не желае да я губи съвсем като позната...или дори като приятел. Ти би могла да го помолиш да се дистанцира от нея, но не и да му го налагаш. Смятам, че си се ядосала неоснователно и ако обичаш това момче, не би трябвало да затормозяваш отношенията ви заради такива малки неща... (Той в крайна сметка не е направил...нищо нередно.)
...или просто да си отреже ръката.
Тоя съвет ще е полезен, когато пусне тема "Скъсах с него. Как да си го върна?!"...
Нее... Този съвет е полезен винаги, когато ме мързи да чета за какво е темата.
Разпасана и несериозна съвременна младеж!!!
Ти прилагаш този съвет на всяка тема...по няколко пъти.
Ленивец!
"младеж"... Ти на колко си? На 60?
На 19 Но съм поласкана, че оценяваш възхитителния ми талант да звуча като 60 годишна, разочарована от живота стара мома.
Определено си талантлива 19 годишна звучаща като 60 годишна.
Само ми кажи че и готвиш и та зимам.
Трогната съм! Но вече съм взета - един невинен и наивен младеж вече се погрижи. (Като се сетя - на времето и той ми беше казал "Кажи, че готвиш и те взимам."...е, аз не готвя...нооо... *разтапя се от щастие*)
брех пишеш се "барби" а даже не звучиш неприятна...
Приемам го като невероятен комплимент. (Забележи годината, през която съм се регистрирала във форума...и обмисли колко ми е бил акъла като съм си избирала ник. Но тъй или иначе, аз и до днес обичам кукли...виждам някаква романтика в тях. )[/quote:5e05bd6719]

Иха-а-а...