- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да им се угоди?
Ох, няма значение възрастта. Ако го бях срещнала на 17, а не на 27 пак щеше да е същото. Важен е човека, не годините му!Първоначално написано от Ice_Queen
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
за мен той е на 30. На 30 човек мидсли за семейство и деца.Аз не искам мъж на 30. Не искам да имаме нищо общо. За мен той просто е стар за бръзка. до 25-ок,ама повече-едва ли ще ме държи за ръка само. Не съм тъпа и празноглава кукличка. Искам връзка,в която съм равна,а не да ми се подвиква-ей,малката!Първоначално написано от Trisha1991
Аааааааа значи на всеки 2 години с нов,че вече си одъртяла. Ако той те обича,ако те цени,ако сте партньори в живота,а не просто да спите заедно ще те предпочете,ако ще да си на 50,с бръчки и прошарана коса!Първоначално написано от Trisha1991
малка си се проебала-това ти е проблема!Първоначално написано от Trisha1991
Не си личност мойто момиче-за сега си прост индивид от женски пол. Някои хора на по 40 и пак не са личности!Първоначално написано от Trisha1991
Не бе не се ядосвай,няма смисъл.Всеки със своята ценностна системаПървоначално написано от krem4et0
. Тя ще порасне и ще види..ще и разбият сърцето няколко пъти,точно момчето по което ще лудне ще и каже : сру стара си / много млада,а аз искам семейство.
Триша,аз не те виня за многото момчета.Сама си си го избрала,няма лошо.Щом момчетата опитали с много момичета са момчета с опит,нека има и момичета с опит наистина няма лошо. Идеята е да осъзнаеш ситуацията.Найстина батко е момче,което е по-голямо от теб с 5 год.макс...вс др е пресилено.
2 т. от правилника. Бан на профил
Тя много момчета няма-има си приятел и просто спи с други двама. Да имаш 2 момчета не е много. но това,че са 3 наведнъж ми идва прекалено. Особено като си на 15!
В София не е така, в провинцията мислят за брак още като напуснат казармата съм чувала, сега я отмениха, значи щом завърши гимназия или хайде университет и да се жени. Ама там при вас това е нормално. Тука няма такива филмиПървоначално написано от krem4et0
Аз съм си осъзнала ситуацията. Просто не мога да приема като чичко, човек който изглежда на не повече от 25, забавен е, слуша същата музика като мен, харесва стила ми на обличане, разбира се еднакво добре както с връстниците ми, така и с по-големите. Въобще съвсем нормален млад мъж, който приемам като батко. Чичкото за мен е някъв наистина чичка на 40-50 години, дето мисли само как да се напие и наяде и да пощипва вечер жена си до като гледат новинитеПървоначално написано от Ice_Queen
да де вие в София се чукате,а ние от дълбоката провинция сме тъпаци и мислим з семейство,брак,деца. Колко повърхностно от наша страна. София=бардак,така ли?Първоначално написано от Trisha1991
Моля?! Това дали и кога искаш брак зависи много малко от това къде живееш - много по-важна е семейната среда, възпитанието, приятелите... Аз съм от София и дълбоко се надявам към 30 да съм се ориентирала към създаване на семейство. Просто ценности и приоритети.Първоначално написано от Trisha1991
Голяма част от хората в София са от првинцията! Нямало такива филми...въх, въх...
Имам сексуална култура и умея да се пазя. Вие ме взехте за няква супер проста селска курва дето се ебе след всяка дискотека в колите на батковците. Хаха, забавно е, но не съм от тези. А и книжки доста чета, ако нещо не го зная от практика, то поне теоритично съм научила. Така, че ако излезеш ти с такава тема, бих ти помогнала, а не бих ти се подиграла.Първоначално написано от brutal_baby
ооо повярвай ми каквото и култура да имаш тва не те спасява!!!мен тук с тема никога няма да ме видиш!и няма да ти се подигравам , но просто се чудя от къде се взехте толкова мъдри и с толкова много опит ...Първоначално написано от Trisha1991
Новите поколения се развиваме по-бързо, по-умни сме и по-подготвени за живота. Това го бях чела в едно списание някакво изследване бяха правили и ще се окаже, че е вярно. Няма да се сърдиш, света се променяПървоначално написано от brutal_baby
много правилно....всяко следващо поколение все повече пропада или пропада...Първоначално написано от Trisha1991
![]()
новите поколения се развиват по-бързо..мдам...ебете се на 11,на 12 сте бременни...ходите с "батковци'...Хорошо,хорошо...
"по-умни сме и по-подготвени за живота"...Първоначално написано от Trisha1991
Чудно тогава защо с последните си постове упорито ни убеждаваш в противното...
![]()
![]()
Mi az li4no nese podigravam nikoi (ili pone taka mislq) neim obry6tai vnimanie kat sa grubiqni i tva e![]()
razporetina si e moi laf!!!Първоначално написано от deusex
drugoto koeto ne sum suglasen s teb e 4e trqbva da si hva6ta batko, na men li4no 1 momi4e stra6no mnogo mi pada v o4ite kato hodi s nqkvi durtofelnici. Po-dobre da si nameri svesno mom4e na nenata vuzrast.
Po4ti sum suglasen s poslednata replika, moje i da e vqrna za pove4eto mom4eta, no za mene v momenta tova ne se onasq, otnasq se po skoro "da budat obi4ani" za6toto ot davna sex-a ne mi e fiks ideq kakto na ostanalite jenkari (eto vi duma za kurva v mujki rod, takiva su6to gi mraza, a i kurva ne lepvame na jenite koito sa spali s mnogo muje, a na jenite koito hodat s "batkovci" i se durjat kato kurvi, mom4etata mrazime takiva neosuznati kifli)
po temata ne moga da dam otgovor za6toto ne znam kak moje da ni se ugodi, za6toto az li4no prepo4itam devstvenite ili pone tezi koito ne sa gi minali pove4e ot 2-3ma.
izkliu4enie sa kuponite kogato sum svoboden, togava sum piqn i mi e to4no se taq kolko sa q minali predi mene, nali e za 1 no6t.
Стигам до извода, че не може да се говори в множествено число нито за момчетата, нито за момичетата.И да не ни се иска да признаем сред момичетата има и истински к*рвета, чиито единствена цел е да се забавляват и отдавна са забравили смисъла на думата любов.
А що се отнася до момчетата, които лепват етикети без основание - просто са тъпи и обичат да дразнят останалите или пък си въобразяват, че ще превлекат внимание със злобните си обиди.
Btw и аз смятам, че 15 години и е голяяяма разлика във възрастта
Чесно казано до сега съм си падала само по момчета на моята възраст или най-много 2-3 години по-големи. Не налагам лично мнение, но мисля, че нормална граница е 0-5 години.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Az sum na mnenieto 4e nikoga ne moje6 da ygodi6 na vsi4ki! Za tova az ne se opitvam da ygajdam na nikoi osven na sebe si! Osven tova kakvo ti pyka koi kakvo e kazal? Ti triabva da vnimava6 s koi i za6to pravi6 seks i niama da ima6 problemi.Ako si sigyrna i iska6 da spi6 s 15 mom4eta za 5 meseca napravi go! Prosto ne triabva da sujaliava6 sled tova i da se vliae6 ot mnenieto na drygite koito 6te se opitat da te nakarat da se 4ystva6 vinovna 4e si go napravila.Nai-vajnoto e da ne ostavia6 drygite da svurzvat imeto ti s krevatnite ti izpulnenia.Ako si dobra y4eni4ka s celi i ambicii,otgovorna,zabavna,ima6 priateli koito te yvajavat i vnimava6 s kakvi mom4eta si liaga6 poviarvai mi na nikoi niama da my pyka dali izob6to si pravila seks i o6te po-malko s kolko mom4eta! Az imam edna poznata ot bg koiato nikoi ne znae to4no s kolko mom4eta e spala.Znae se samo 4e sa bili mnooogo! Vupreki tva si4ki syper mnogo ia yvajavat i na nikoi ne my pyka za6toto e adski to4en i seriozen 4ovek i ne pozvoliava na nikoi da ia misli za kyrva.Spored men kyrva e tazi koiato se durji kaot takava a ne tazi koiato e pravila sex s mnogo mom4eta!Първоначално написано от Evil`Brunette
![]()
хаххахах ти за ква се мислиш??? на кое да се сърдя?на неква пикла ?да не би да мислиш , че можеш да ме обидиш???много си сбъркала!личи си колко умна си!"Това го бях чела в едно списание.." тва показва колко ти е умствения багаж...Първоначално написано от Trisha1991
Ахаха, това ми хареса.Първоначално написано от Анонимко
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.