Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
Цитирай Първоначално написано от Barbie
О, прекланям се пред богатия ти житейски опит на...15 годишна.

Само че един "истински мъж" не избира партньорката си според сексуалния й опит (или липсата на такъв). Не се стреми да "покорява" опитна жена за спорта, нито пък си търси "девствена жена, за да е сигурен нея" (И за бога, "слаб"?! ). Интимните човешки отношения са повече от сметкаджийство и забавление за свободното време. Изумява ме факта, че мъже...и за жалост жени на по-сериозна възраст не са достатъчно зрели да го осъзнаят. (А пък 14-16 годишните нахакани и отворени девойчета хич не ги и броя... )
Не успях да те разбера какво точно се опитваш да кажеш, но поне си се постарала. Както и да е
Опитвам се да ти обясня, че в едни истински отношения...между един "истиски мъж" и една "истинска жена" сексуалния опит няма никакво значение (въпреки че секса е важна и чудесна част от връзката, за бога, това не е спорт! Или хоби!). И се стряскам от факта, че девойче на 15 поддържа връзка на сексуална основа...и отгоре на всичко ми се хвали, че си има любовници (ей така, разбирате ли, "за забавление"...) Щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно...

До сега във форума винаги съм твърдяла, че такова нещо като "курви" няма. Разочаровам се, когато девойки като тебе, съвсем гордо и самодоволно ме опровергават..