Цитирай Първоначално написано от Barbie
Опитвам се да ти обясня, че в едни истински отношения...между един "истиски мъж" и една "истинска жена" сексуалния опит няма никакво значение (въпреки че секса е важна и чудесна част от връзката, за бога, това не е спорт! Или хоби!). И се стряскам от факта, че девойче на 15 поддържа връзка на сексуална основа...и отгоре на всичко ми се хвали, че си има любовници (ей така, разбирате ли, "за забавление"...) Щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно...

До сега във форума винаги съм твърдяла, че такова нещо като "курви" няма. Разочаровам се, когато девойки като тебе, съвсем гордо и самодоволно ме опровергават..
Това, че имам по-свободни връзки не означава, че съм курва. Не съм тръгнала да правя секс за някакви пари или защото приятеля ми има хубава кола. Правя го защото ми харесва и то не от много време. 1 година. Той ми е първия и съм с него все още, другите две момчета са ми приятели с които почти всеки ден излизам, единия си има сериозно гадже. Просто сме на такава възраст и мисля за всеки е по-нормално да опитва нови неща и повече, а не да се забие някъде и да не знае какво се случва.