- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evergrey в България!!
от две седмици, всеки божи ден, при мисълта за предстоящите два концерта на бандата у нас, изпитвам душевен оргазъм!! и как няма?! все пак това са EVERGREY. само няколко дена преди да научим Новината с Boot си мислехме колко невъзможно звучи това, но ето на... факт е!
та... обявени са две дати:
2007-01-15 Plovdiv - Geo Milev Hall
2007-01-17 Sofia - Sredec Hall
Support band - Stonegard
от наша страна ще подгряват the a.x.e project, които са мега яки. още един плюс, хехе.
цената на билетите е 18 лв. и може да си вземете от :
http://web.ticketstream.cz/bgts/book...&start_group=1
(това за София иде реч)
ааа, и сайт на концерта с всичката нужна информация.
http://evergrey.pro-rock.net/
ще е нечовешко! факт!
![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
като че ли няма нужда от умни изказвания...![]()
кои са тия?
Saatana vittu perkele hate crew!
Клипа на A touch of blessing, който е ебахти невероятния клип.
http://ildalina.centrum-group.com/Video/Evergrey%20-%20I'm%20Sorry.mpg - клипа на I'm sorry , който също е мега як, ако изключим сцената с катастрофата (който трябва да си копирате линка, защото нещо е смотан.)
Евъргрей са една от любимите ми групи напоследък, но за съжаление няма да мога да отида на концертта, така че след това разправяйте.
Искам ся или концерта да се отмени или Евъргрей да се представят ужасно, че да не ме е яд, че не съм отишъл.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
след щателна проверка на джобове,якета,портмоне бяха открити наличните 18 лева и 26 стотинк,тъкмо за билет и вафличка.![]()
![]()
![]()
значи сигурно ше се ходи,което е екстра.![]()
пахмдффйасддфнасйаскдбасд найенайн&^&(%^^(^^&&**()*()*()!*()#
&^()&*&*(*&*(&^^*))&*
ЯКО!!!!
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Mo6no недей така, бе ебати... :'(
А пък магесник добре, че си има кака да го зарибява и да му прави яки дискове![]()
Ох... бате Слаш трябва да разбера дали ще ходи..
^Хубаво че бях аз да те информирам за концерта.![]()
Абе екстра отиваме няма кво да се чудя.Там сме да се изкефиме,дано новата година ни донесе сполучливи концерти.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
^ ебаси яките, дет сте![]()
пък дано и с бате Слаш станат нещата
П.П. ако някой намери плейлиста да го обади.
П.П.2 лелеле, утре за билет!! ще колабирам!11!11!!!11!!1
Копелетата, които ще идват да казват, че и аз ще ходя. Утре-вдругиден търча за билет, и от метъл-уърлд форума ще дойдат към 8-9 души. Бе масака бе, масака!
Слаш сигурно ще дойде, откдъе да го знаете. Все пак му е любима група де, навийте го тъкмо да го видя![]()
Ми за сега от тук ентусиастите сме аз, пор и магесник и утре отиваме за билети. Мое да се джойннеш. :P
Иначе аз на бате Слаш му писах в куто, ама той толкова рядко влизаа иии мен ме притеснява тфа, че може да отиде в Пловдив, което не го искам, щото искам да е с насМежду другото - той ме е зарибявал по Евъргрей (и по още доста работи, де).
Е аз нз дали ще мога утре, ама тея дни ще си отида. Аз викам да отидем до Варна, да пребием Слаш, да го сложим в чувал в безсъзнание и да го замъкнем до тук.![]()
Абе ти не знаеш, ама той е Ерик Дрейвън и трудно ще го пречукаме. По-скоро да направим една пътечка Варна-София от Джак Даниелс и той сам ще дойде.
Иначе за план Б, може да ползваме твоя
И бързай с билетите, че са малко.
А някой да има идея къде е Sredec Hall ()
Спокойно,аз съм вашият ексурзовод,няма да се плашите,аз знам всичко къде е.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Средец е на 150 метра от нас![]()
С петица трамвай се стига, можете да го гепите от руски паметник да речем
Той магесника се вижда, че знае де. Про
![]()
Някои са много въодушевени.А някой ще ми каже ли в какъв стил са?
на предишната страница Boot беше така добра да пусне два линка с техни песни... може би трябва да разгледаш?ако ти харесва - стилът няма значение.
Аххх как мразя някой да почне да пита къф стил са еди кои си. И кфо, ако са блек и те кефят, но ти слушаш само дет няма да ги слушаш ли или кфо?
Прогресив. Най-общо.
Не,просто се интересувам и ми стана интересно.Прости ми греха, че те попитах.Първоначално написано от Boot
abe hora i az 6te hoda sus sigurnost samo 4e v Plovdiv...a nqkoi znae li tam ot kude se kupyvat biletite?
Еми виж там в www.ticketstream.bg горе в дясно Места за продажба на билети цъкаш там и виждаш.![]()
зала Средец наистина ли събира около 400 души?!?![]()
Цели 84 билета !!!! УАУ!! Очертава се наистина голям концерт.