- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наближава 23ти февруари!
Какво ще правите на тази знаменателна дата? Споделете!
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Мерси, 4е ми напомни за контролното по алгебра! Сега ве4е ще те убия, без право на последно желание!
Е, не съм ли добър, бе?
Ще си мисля как точно едно седмица по-късно ще си гушна и ще си целуна момчето...оооо...Нямам търпение...
Ммммм... не! :PПървоначално написано от anubite
Подяволите.Първоначално написано от sledko_f>93
Мислех, 4е ще хажеш "мамка му"!
Ще празнувам РД-то на сестра ми![]()
hora izvinqvaite za moje bi typiq vypros ama...kakvo praznuvate na toq den 4e...malko bqvno zagrqvam![]()
Първоначално написано от KpuCuTo0o
hahahahahah![]()
![]()
![]()
Ами предполагам ще ме изпитат по нещо.Вероятно тъпият даскал по физика ще ми развали настроението.
Сигурно ще се размина по коридорите с един смотаняк и ще се преспъна от зяпане по него
После ще се наям от мъка в голямото междучасие и пак ще слушам някой друг "интересен" урок по Икономика.
След края на часовете ще съм примряла за сън и ще хукна към нас. След това ще поспя някъде 3-4 часа.
Като се събудя ще хвърля едно око на учебниците и духвам на някъде. Като се пребера - пред компа, и към 2-3 през нощта в леглото.
Изчерпателна ли бях?
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ми неПървоначално написано от Evil`Brunette
Хаххахаха на 23ти ще ми махат гипсамного ще се кефя и определено ще го отпразнувам
![]()
Аз ти обещах да те Убия anubiteи ще го направя!![]()
Сега ще мисля за контролното по алгебра на 23 !!!
Наближава ли ?Чакам с нетърпение да наближи още !Да не наближа аз !![]()
Първоначално написано от anubite
Какво има пък на 23????![]()
![]()
![]()
Vladoka rulzzz
Контролно по алгебраааааПървоначално написано от the_marshal
![]()
![]()
бившият има РД тогава. А иначе ще съм на лекции следобеда 100%. Може да търся подарък на 24-ти 1 приятелка има РД и така. Има време.
Ih,4e si ulu4il RD-to na 1vata mi istinska lubov..bravo,bravo..6te go otrpaznuvam,zad1ljitelno!![]()
Look deep inside me ...