.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Защо ме мразиш толкова?

Боже защо ме мразиш толкова ? Не мога ли веднъж да бъда щастлив с момичето, което обичах най силно, но останах от части с несподелени чувства..какво толкова съм ти направил, че не ме оставяш да бъда щастлив поне за малко.. Отивам да се напия и да си отрежа ръката..

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Я! Станал съм известен!
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, живота понякога е доста несправедлив, но определено не бива да се отчайваш от това.Да, не можеш да си с това момиче, това, което обичаш, но какво можеш да направиш, освен да продължиш напред?

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Живота е един път, с много препядствия, но не мисля, че трябва да си режеш ръката.

Guest

Guest

Спокойно ще ти мине и нема да мислиш така.За това съм казал любовта е гадна защото винаги когато има любов има и болка.
    Vladoka rulzzz

Bolkata e sila! Sam si pravi izvodite ! USpeh! Ne si rei rukata osven ako tva e edinstveniq ostanal na4in da ocelee6!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    а защо пускате милиони милярди теми тук и питате,какво да правите?? ок..имате нужда от помощ,но защо не се размърдаш малко и не направиш нещо смислено да си върнеш момичето или да го имаш..там квато е ситуацията..нищо няма да дойде на готово..

sled sqka byrq izgrqva slance. spoko ...
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Знам , че е трудно и болезнено . Но на повечето се случва да страдат от любов . Не си нито първият , нито последният . Така , че намери сили да се пребориш със себе си . Отдай се малко на малките неща , които те радват - като хобитата примерно . И запомни -щастието е хармония и самодостатъчност Усмихвай се по-често . Сигурна съм , че някоя сладурка ще забележи чаровната усмивка на щастлив младеж . Айде Успех

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    АМИН ! [-o<

онзи..горе .. е безмилостен..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    АМИН ! [-o<

онзи..горе .. е безмилостен..
    в повечето случеи е така...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ne se otchaivai ne e doshul kraq na sveta.S vsqko razocharovanie se nauchavash da si po-silen i da si vzimash pouka ot greshkite.Chestito pone veche znaesh,che lubovta e samo bolka i stradanie. No s napivane nishto ne se postiga..posle pak shte pomnish nali taka? tegli mainata na vsichko i jivei za momenta!kogato ne ochakvash shte namerish shtastieto v neshto ili nqkoq druga
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен

Re: Защо ме мразиш толкова?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Боже защо ме мразиш толкова ? Не мога ли веднъж да бъда щастлив с момичето, което обичах най силно, но останах от части с несподелени чувства..какво толкова съм ти направил, че не ме оставяш да бъда щастлив поне за малко.. Отивам да се напия и да си отрежа ръката..
    Възможни са няколко причини да те мрази Господ
    1. Ти си грозен и бог се срамува че те е създал
    2. Ти си много грозен и бог много се срамува че те е създал
    3. Не бог те е създал а радиацията и бог завижда,че някой е надминал чувството му за хумор.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Salvatore Ferragamo
    Guest

Re: Защо ме мразиш толкова?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    dam novinata na denq: Gospod pishe vav foryma!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си