- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ме мразиш толкова?
Боже защо ме мразиш толкова ? Не мога ли веднъж да бъда щастлив с момичето, което обичах най силно, но останах от части с несподелени чувства..какво толкова съм ти направил, че не ме оставяш да бъда щастлив поне за малко..Отивам да се напия и да си отрежа ръката..
![]()
![]()
![]()
Я! Станал съм известен!
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Да, живота понякога е доста несправедлив, но определено не бива да се отчайваш от това.Да, не можеш да си с това момиче, това, което обичаш, но какво можеш да направиш, освен да продължиш напред?
Живота е един път, с много препядствия, но не мисля, че трябва да си режеш ръката.
Спокойно ще ти мине и нема да мислиш така.За това съм казал любовта е гадна защото винаги когато има любов има и болка.
Vladoka rulzzz
Bolkata e sila! Sam si pravi izvodite ! USpeh! Ne si rei rukata osven ako tva e edinstveniq ostanal na4in da ocelee6!
а защо пускате милиони милярди теми тук и питате,какво да правите?? ок..имате нужда от помощ,но защо не се размърдаш малко и не направиш нещо смислено да си върнеш момичето или да го имаш..там квато е ситуацията..нищо няма да дойде на готово..
sled sqka byrq izgrqva slance. spoko ...
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Знам , че е трудно и болезнено . Но на повечето се случва да страдат от любов . Не си нито първият , нито последният . Така , че намери сили да се пребориш със себе си . Отдай се малко на малките неща , които те радват - като хобитата примерно . И запомни -щастието е хармония и самодостатъчностУсмихвай се по-често . Сигурна съм , че някоя сладурка ще забележи чаровната усмивка на щастлив младеж . Айде Успех
![]()
АМИН ! [-o<
онзи..горе.. е безмилостен..
в повечето случеи е така...Първоначално написано от punisher
![]()
Ne se otchaivai ne e doshul kraq na sveta.S vsqko razocharovanie se nauchavash da si po-silen i da si vzimash pouka ot greshkite.Chestito pone veche znaesh,che lubovta e samo bolka i stradanie. No s napivane nishto ne se postiga..posle pak shte pomnish nali taka? tegli mainata na vsichko i jivei za momenta!kogato ne ochakvash shte namerish shtastieto v neshto ili nqkoq druga![]()
Възможни са няколко причини да те мрази ГосподПървоначално написано от Анонимко
1. Ти си грозен и бог се срамува че те е създал
2. Ти си много грозен и бог много се срамува че те е създал
3. Не бог те е създал а радиацията и бог завижда,че някой е надминал чувството му за хумор.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
dam novinata na denq: Gospod pishe vav foryma!Първоначално написано от Анонимко