.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Лубож от пруж поглед :/

Мислите ли, 4е е възможно да съществува любов от пръв поглед??? Ако да, дали тя е дълготрайна?

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    ima 12345467678768 takiva temi ako se porazrovi6 malko 6te nameri6 otgovor na vuprosa si!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Мега фен Аватара на koalka
    Има доста такива теми Значи....много силно харесване, почти да се влюбиш да, но ЛЮБОВ не ми се вярва, може би, защото не съм я изпитвала.За мен това е прекалено силна дума и да се влюбиш в човек, който не познаваш.Обичаш човека заради душата му, най-вече характера, а така не можеш да знаеш какъв е той.Това, че след време това се е разрастнало в голяма любов, е друго нещо.

А да.Някой се е опитал да пише на български...А по темата-любовта съществува.Всякаква съществува-и от пръв поглед,и от втори и там който поглед си искаш.А дали е дълготрайна-ако е любов,ще е дълготрайна.Всяка ЛЮБОВ е дълготрайна.Друг е въпроса дали това,което си мислиш за любов,е любов.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има доста такива теми Значи....много силно харесване, почти да се влюбиш да, но ЛЮБОВ не ми се вярва, може би, защото не съм я изпитвала.За мен това е прекалено силна дума и да се влюбиш в човек, който не познаваш.Обичаш човека заради душата му, най-вече характера, а така не можеш да знаеш какъв е той.Това, че след време това се е разрастнало в голяма любов, е друго нещо.
    И аз мисля така... Доста често външният вид лъже...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ми има любов от пръв поглед..но дали ще се задържи си зависи само от теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си