.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 140
    Много се навъдиха тия "метросексуалните". Според мен са трагичен случай Вече толкова се разми разликата между жените и мъжете, че чак ми се плаче. Не говоря само за външния вид /и отношението към него/, а и за цялостното възприятие на обектите Аз, Светът и Другите. Аз се издига в култ, Светът - се приема буквално за сцена, където могат да покажат своето величие, а Другите - прости мижитурки, които трябва да почитат твоето Аз и да оставят Светът за теб. Не знам дали се изразих добре, но както и да е. Като цяло самите хора се промениха /поне "модните"/. В нечуван подвиг се превърнаха скитосването по кафета, нощния живот от крехка възраст, както и поддържането на "модерна" визия. Издигнаха се качествата неотговорност, НЕученолюбие, мързел, леност, егоизъм за сметка на "старомодните" им протиповоложности - отговорност, ученолюбие, трудолюбие, уважение, доброта. Всичко потъва в пошлост. Като започнем от поведението /тип "Всички-са-ми-в-краката"/, визията, музика. И страшно "оженствяване". Наистина прекалено се разми разликата. Мъжът и жената са различни неща и трябва да си останат различни. Това сливане, скарано с всякаква физическа еволюция, е в ущърб на обществото. Мъже, истински мъже, не останаха. Не остана ни смелост, ни твърдост, ни мъжественост. Жените останаха жени, но и се увеличиха. Най-тъжното е, че някои от т.нар. "метросексуални" момчета са по-женствени от куп жени. Хомосексуалните поне наистина са такива, такава им е човешката природа, докато фиешънчетата слагат маска, за да са "модни". Странича от такива.

Guest
    daaa yjs ... no comment za teq ... ima edna takava pesen daje : dryga e modata ,sburka se ne6to prirodata...v na6te moderni vremena znae6 li koi e muj koi jena?!?!?muj li e jali go ei radvai se 4e ne e GEI.... i tn ,....

Супер фен
    Vseki da si hodi kakto si iska!Na men lichno ne mi prechat tozi tip momcheta,vse pak vseki ima pravo na lichen izbor i sam izbira stila si!

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    абе днес като тряаше 6 часа да гледам минаващи фешънчета в Сити сентър и се чудех кое е гей фор риъл и кое не..май истинските гейове изглеждат по-нормално...
    а най-лошото е че с подходяща прическа,дрешки и поведение от някои от тия личица биха излязли хубави МЪЖЕ
    Естествено... Халфорд и Меркюри са по-мъже от тия.
    Ти мани, ами Дий Снайдър с грим е по-мъж от тия.

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от Metoman
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    абе днес като тряаше 6 часа да гледам минаващи фешънчета в Сити сентър и се чудех кое е гей фор риъл и кое не..май истинските гейове изглеждат по-нормално...
    а най-лошото е че с подходяща прическа,дрешки и поведение от някои от тия личица биха излязли хубави МЪЖЕ
    Ти мани, ами Дий Снайдър с грим е по-мъж от тия.
    http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif
    Ами не е ли така?
    Кажи ми не е ли така?

Град
    In Your Mind
    Е Халфорд ако не знаеш, че е гей няма изобщо да кажеш, че е такъв...
    А тия са супер зле просто... баси, по-женствени и от мене
    I love you...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Интересното в случая е , че и за жените се е говорило така когато са почнали да носят панталони...
    Може този начин на обличане и държание, тази "метросексуалност" да е своеобразна "еманципация" на мъжете
    Сериозна съм. Тенденцията от век и кусур насам е за премахване различията между половете. След някой и друг век ще сме унисекс. Лошо няма.

п.с преди няколко десетилетия и дългата коса при мъжете се е приемала за нещо кай знае колко "женствено"... СЕга на никой не му прави такова впечатление.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

все едно не съм писал тва във 500 подобни теми...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Цитирай Първоначално написано от Розовия
    Кво пък ви пречи Аз още не ходя с пухче, розова риза и очила, обаче от тази пролет ще си купя и аз такива дрехи, защото вече почнаха да ми се подиграват съучениците, че ходя с един и същи анцуг 2 години
    и щото ти се подиграват ше си купиш розови лайна. а ако беше скинар и се облиаше като такъв пак ли щяха да ти се подиграват и да си купиш розови пухчета?

Не мога да разбера само едно. защо повечето момичета които са пписали в темата и са казали "Ужас" и подобни или имат гаджета с розови пухчета, или те самоте са такива...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Мега фен Аватара на koalka
    Ми какво да ти кажа....уж мода!И на мен хич не ми харесват.Да, приличат на гейове, но техен си проблем.Нали се харесват така?

Супер фен
    Оставете хората да са си модерни и не им се мяркайте пред погледа. Мноо е неприятно за един фешън (като мене) да види пред погледа си некви неподдържани оръфляци тип рапари скейтъри дето още ми ходят с кецовете и киселеят на дребно. Или па тоя с анцуга малииии, тва кат мине некой метъл и наоколо кат засмърди на гранясала мас и вкиселена пот и направо не знам на къде отива този свят. Далеч от мен немодерни такива....
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Один ще ни облече пфахахахах

Повече от фен
    Град
    На луната
    Да остайме тва че ходат кат педераси, супер тъпо ами най-най лошото е че масово момичетата ги харесват. Е тва е най-лошото!!! Место да видат кви са педераси и геьове (тва не знам дали така се пише ). За едно момиче най-важното е момчето да има качулка на пухчета, да слуша ама абсолютно задължително чалга, да ходи в АМОР и да се кефи на тия чалгарки мръсни!!! Ей момичета идете някой ден пред НДК погледайте скейтърите, байкарите абе повечето момчета там и вижте кое е по хубаво!!! Да ходиш като педерас или да си истинско момче !!! Напоследук имам 1 от класа който е голям пич и оняден ми вика зех си розова блузка е казвам ви паднах на земята !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Оставете хората да са си модерни и не им се мяркайте пред погледа. Мноо е неприятно за един фешън (като мене) да види пред погледа си некви неподдържани оръфляци тип рапари скейтъри дето още ми ходят с кецовете и киселеят на дребно. Или па тоя с анцуга малииии, тва кат мине некой метъл и наоколо кат засмърди на гранясала мас и вкиселена пот и направо не знам на къде отива този свят. Далеч от мен немодерни такива....
    Абе еби си майката бе нещасник!!! Ти познаваш ли някой метъл бе циганин!!! Моо ти кажа че познавам няколко метала мой приятеля които абсолиутно никога не смърдът на нещо друго освен мнооо хубав парфюм !!! А и дрехите и прическите са им мъжки (е добре де повечето)!!! А ти с тия пухчете си еби майката нещасник !!!

WwW.GangstaZone.Data.Bg

KaKa IrKa
    Guest
    Пепи за втори път да съм съгласна с теб!Amayo брато виж всеки си избира как да се облича!Ти си избрал типа ГЕЙОВЕ на който малко от момичетата се кефят!Лично мен тоя тип ма въобще неможе да ме привлече(но не става дума за мен...)!Щот е отврат от страни да гледаш такива малоумщини(дори и тази дума не е способна да изрази кво е да си отстрани и да гледаш) и ако ти беше на мойто място и на всички други щеше да се съгласиш!Но най-лено е да вирнеш глава нагоре и да каеш че другите са "неподдържани оръфляци"!!!Сдържам се да не изтърса някя глупост от рода "ще дойда и ще те пречукам" щот няма смисъл!Някой ден ще се събере една голяма тайфа и ще ви пребият и после продължавайте да казвате че 1.Металите вонят!!!!! и 2.Че скейтърите,байкърите и другите са "неподдържани оръфляци"!!!! Щот вярвай ми някой ден и ти ще станеш такъв(освен ако не си бил,но ако си бил и си минал от тоя стил в гейския си повече от срам за обществото!!!) и ще ти хареса,и ще се чудиш как някога си могъл да носиш такива отвратителни дрехи!!!!Такаче единствения съвет който ще ти дам е да не следваш примера на другите и да си затвориш тъпия плювалник!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    piini si malko voda

btw .. pone ot moi vpechatleniq mnogo momicheta gi haresvat tiq drehi .. to i zatova spored men tiq se oblichat taka ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    piini si malko voda

btw .. pone ot moi vpechatleniq mnogo momicheta gi haresvat tiq drehi .. to i zatova spored men tiq se oblichat taka ?
    НЕ харесват баш тия дрехи, харесват "модерното" като цяло. Което си е баси и тъпотията.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    piini si malko voda

НЕ харесват баш тия дрехи, харесват "модерното" като цяло. Което си е баси и тъпотията.
    da de , tova imah predvid

Град
    Sooofia
    АМИ МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТЕ ГЪЗАРЧЕТАТА КАКТО СИ ХОДЯТ ОБЛЕЧЕНИ КАТО ГЕЙОВЕ ИЗВЕДНЪЖ БЕЗ ДА СЕ УСЕТЯТ ЩЕ СТАНАТ ТАКИВА.КАКТО Е ТРЪГНАЛО СЛЕД 10 ГОДИНИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ РАЗЛИЧИ КОЙ Е МЪЖ И КОЙ ЖЕНА.Те сега още го правят да се харесат на чалгарките ама после.............

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    оффф фЯшъните разбират от мода,колкото аз от хеликоптери
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Да остайме тва че ходат кат педераси, супер тъпо ами най-най лошото е че масово момичетата ги харесват. Е тва е най-лошото!!! Место да видат кви са педераси и геьове (тва не знам дали така се пише ). За едно момиче най-важното е момчето да има качулка на пухчета, да слуша ама абсолютно задължително чалга, да ходи в АМОР и да се кефи на тия чалгарки мръсни!!! Ей момичета идете някой ден пред НДК погледайте скейтърите, байкарите абе повечето момчета там и вижте кое е по хубаво!!! Да ходиш като гей или да си истинско момче !!! Напоследук имам 1 от класа който е голям пич и оняден ми вика зех си розова блузка е казвам ви паднах на земята !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    abe ti mnogo muj se izkara be gangsera po forumite mnogo sa silni si4ki xodi go kaji tva v o4ite na Amayo ne taka 4e monitora mi po4na da gasne ot strax

системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    обаче забелязах че всички фЯшъни дет са писали мнение по тая тема ся...един не каза "АЗ НЕ СЪМ ГЕЙ"....всичко казаха ,но тва не го казаха...

изводът правете си го сами....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си