- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- novata moda....kvi sa tiq gei4eta ........
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
e tva veche nqmashe vruzka ..Първоначално написано от peps_from_mars
![]()
оф ай да стига си копирал Metoman(сори ако съм объркала ника)Първоначално написано от SoulCrewHools
да не вийш нещо ....тцтц Ебаси ся и ти за да прайш мнения кат него ше му изпофлуудиш по форума.....дай го малко по леко...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
или ти неможа да го свържешПървоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
ne4e sa obli4am taka ama za vas moje da e stranno niakoi mom4eta da se obli4at taka da te lakirat i tnt ama ne li stranno su6to niakoe momi4e s mujki drexi i kubinki da varvi po ulicata s galon bira v ruka i da psuva
чът,спри до там!!хахПървоначално написано от niki000
начи ся ше ти кажа нещо.....тва че некое момиче ходи с мъжки дрехи не го прави мъжкарка( или там мъжкарана или квото се вика),защото аз познавам сумаи такива момичета дето се осят хиперизсухлено,но пак са си женствени....и тва че се носат така не ги прави по малко момичета....пък тва за бирата и спувните......с бира-ок,ама пак не видам чето такива и то ако вида са се некви прости правежи и ....за псувните същата работа....-аз не виждам(даже до ся не съм виждала такова чудо женско) дето да върви и да псува(да де говоря за изсухляците
) ..и както казах малко по горе тва са прай от ГОЛЕМИТЕ правежи....аа пък попринцип "изсухлените "(както им викаш) не са правежи затва може да видиш такова чудо по рядко....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
nishto ne ti se razbira
govori na bulgarski plz ..
inache ti na snimkata prilichash na momche
ми да си разбрал.личи си че си тъп ФЯШЪН!!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
ма найш колко ма ебе на кфо ти приличам мойто дете...суперслабо ме засяга твоето мненийце....фащаш ли?
п.п:дай некой твой пик да те вийм ква красТавица си...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
buaxhah ..
1vo feshon ne sum
2ro tva tvoito dete e po-golqmo ot tebe s ima-nqma 4-5 godini
taka che nito si mi godnite , nito na akula da mi govorish taka
3to ..ne fashtam![]()
buaxhah ..
1vo feshon ne sum
2ro tva tvoito dete e po-golqmo ot tebe s ima-nqma 4-5 godini
taka che nito si mi godnite , nito na akula da mi govorish taka
3to ..ne fashtam![]()
Абе хубаво е да се поддържа човек, ама да не прекалява.
Аз как да се чувствам, ако приятелят ми се обезкосмява повече от мен и ако се гласи повече време?![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ше се фана за последното изречение.....Първоначално написано от OtherDimension
ЛИЧИ СИ ЧЕ НЕФАЩАШ НАИСТИНА![]()
![]()
МОЙТО ДЕТЕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
^ Личи си, че и ти НЕ_____СХВАЩАШ българска граматика...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
ПОдкрепям.Първоначално написано от niki000
Да се обличат както си искат... Мъжкараните никой не ги плюе, а едно момче като реши да е по- женствено... Ужаст! Това ако не е полова дискриминация пък на!
Както вече казах, след 20-30 години на никой няма да му прави впечатление дали мъжете са женствени и как са облечени точно. Жената облечена в "МЪЖКИ" дрехи не е по- малко женствена.
Пък и какво ви бърка кой как се облича???
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
офф втръсна ми от тва да ви обяснявам.........кото ме разбрал-РАЗБРАЛ!!..изморих са![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
Ми сори тъпи смеАма и ти какво си тръгнала да обясняваш...
Ясно е, че фешъните само с поглед могат да убиват, крадат, мамят и да внасят смут в крехката ти пънкарска душа...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Обичам да си нося кубинките, да пия бира на някоя пейка и да пея любими песнички...обичам да вървя по улицата и да подскачам и да се въртя...когато се изнервя нещо или се ядосам, или просто ми се псува казвам нещо от сорта "еби му майката!";"еби го!" и т.н....Не се водя по модата...И кое ми е странното ако можеш да ми обясниш?Защото за мен е странно някое момиче да въздиша по някво гейоподобно изрудче!Първоначално написано от niki000
И тва го изприказвах, защото ми е много интересно как ще реагираш, ако ти кажа, че последния път когато надянах пола или рокля беше, когато бях на 8!![]()
ПП:Вие хубаво се ебавате с Халфорд ама тоя човек ебаси ръцете има!Ръце на боГ!Обичам му ръцете!![]()
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
vmetka : karakondjol e edna ot-lubimite mi dumi![]()
Мислят си, че са много яки по този начин. А и има доста момиченца без акъл, които като видят някой такъв и си мислят, че е ебати пича и се "влюбват". За мен това са хора без вкус и стил на обличане.
Всеки, който се води по това, което е модерно, няма вкус и стил на обличане, т.е. води се по анти-акъла на тълпата и няма собствено мнение.
vapros na vuzpriatie za tebe koeto pravi6 ne e stranno a e stranno si4ko ostanalo i za "fe6an4etata" ne e strano tova kak se obli4at ama ostanalite ne6ta sa im stranniПървоначално написано от brain_stew
Една мъдра личност е казала някога:"Всеки има право на лош вкус!"Първоначално написано от Avenged Sevenfold
При тва ВСИЧКИ останали неща...Първоначално написано от niki000
bez Planeta i Drago Chaq.. mnogo molq , daite da sme tochni !Първоначално написано от Бунтар
Планета и Драго Чая не са ли част от тяхната същност?!Първоначално написано от OtherDimension