.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 140
    Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Цитирай Първоначално написано от niki000
    vapros na vuzpriatie za tebe koeto pravi6 ne e stranno a e stranno si4ko ostanalo i za "fe6an4etata" ne e strano tova kak se obli4at ama ostanalite ne6ta sa im stranni
    При тва ВСИЧКИ останали неща...
    bez Planeta i Drago Chaq.. mnogo molq , daite da sme tochni !
    Планета и Драго Чая не са ли част от тяхната същност?!
    emi vijdala li si nqkoi da nosi teniska Drago i da nosi planeta za dunki ?
    govorihme za drehi

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Цитирай Първоначално написано от niki000
    vapros na vuzpriatie za tebe koeto pravi6 ne e stranno a e stranno si4ko ostanalo i za "fe6an4etata" ne e strano tova kak se obli4at ama ostanalite ne6ta sa im stranni
    При тва ВСИЧКИ останали неща...
    bez Planeta i Drago Chaq.. mnogo molq , daite da sme tochni !
    Планета и Драго Чая не са ли част от тяхната същност?!
    emi vijdala li si nqkoi da nosi teniska Drago i da nosi planeta za dunki ?
    govorihme za drehi
    Ахааа!Моя грешка...

офтопик:подписа ти ме радва, но е с малко подигравателна цел!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ne e
    toq forum ako ne e za zabavlenie za kvo e ..
    malko pezi da ima
    vse edno da kaja che i tvoqt podpis e s podigravatelna cel ?

Град
    [Мразим кифли ООД]
    ne e
    toq forum ako ne e za zabavlenie za kvo e ..
    malko pezi da ima
    vse edno da kaja che i tvoqt podpis e s podigravatelna cel ?

А ок!Че такова публично подиграване си ебало майката!

ПП:Моя подпис съдържа мъдра мисъл!

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    Цитирай Първоначално написано от SoulCrewHools
    оф ай да стига си копирал Metoman(сори ако съм объркала ника)
    да не вийш нещо ....тцтц Ебаси ся и ти за да прайш мнения кат него ше му изпофлуудиш по форума.....дай го малко по леко...
    трай бе офцо
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    На мен вече не ми правят впечатление. Не само в София ги има - и при нас е пълно с подобни индивиди, просто ги подминавам, е добре де - понякога им се смея ( )
    П.П: Кво общо има селянията с облеклото и гримирането на мъже....Извинявай ама аз на село (понеже ми се наложи да ходя през зимната ваканция ) не съм видяла нито едно момче с фон дьо тен и т.н., даже напротив - на село са по-добре от "големия град"
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    оф ай да стига си копирал Metoman(сори ако съм объркала ника)
    да не вийш нещо ....тцтц Ебаси ся и ти за да прайш мнения кат него ше му изпофлуудиш по форума.....дай го малко по леко...
    трай бе офцо
    ти ли ши ми кайш бе мамин синковец...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

оле хора! така ли не разбрахте, че сега е модерно да не ти личи от кой пол си...
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Голям фен
    ти ли ши ми кайш бе мамин синковец...
    Ти па кво му се хващаш?
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Да остайме тва че ходат кат педераси, супер тъпо ами най-най лошото е че масово момичетата ги харесват. Е тва е най-лошото!!! Место да видат кви са педераси и геьове (тва не знам дали така се пише ). За едно момиче най-важното е момчето да има качулка на пухчета, да слуша ама абсолютно задължително чалга, да ходи в АМОР и да се кефи на тия чалгарки мръсни!!! Ей момичета идете някой ден пред НДК погледайте скейтърите, байкарите абе повечето момчета там и вижте кое е по хубаво!!! Да ходиш като гей или да си истинско момче !!! Напоследук имам 1 от класа който е голям пич и оняден ми вика зех си розова блузка е казвам ви паднах на земята !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Оставете хората да са си модерни и не им се мяркайте пред погледа. Мноо е неприятно за един фешън (като мене) да види пред погледа си некви неподдържани оръфляци тип рапари скейтъри дето още ми ходят с кецовете и киселеят на дребно. Или па тоя с анцуга малииии, тва кат мине некой метъл и наоколо кат засмърди на гранясала мас и вкиселена пот и направо не знам на къде отива този свят. Далеч от мен немодерни такива....
    Абе еби си майката бе нещасник!!! Ти познаваш ли някой метъл бе циганин!!! Моо ти кажа че познавам няколко метала мой приятеля които абсолиутно никога не смърдът на нещо друго освен мнооо хубав парфюм !!! А и дрехите и прическите са им мъжки (е добре де повечето)!!! А ти с тия пухчете си еби майката нещасник !!!
    Тва ли са истинските момчета пред НДК-то, правят се на мъже ама във форумите и хейтват. Е затва путките ме харесват мене а не тебе.
    2т. системно

Мега фен
    Град
    Utopia..
    btw .. vseki govori kolko bilo bezvkusno oblechenite s qketa s puhcheta i rozovoto bilo gadno ... emi tiq deto go tvurdqt tva znachi razbirat poveche modata ot Pepe Jeans , D&G , Calvin Klein
    zashtoto imenno nai-vodeshtite modni kushti imat takiva stoki , koeto vse pak znachi che ima neshto estetichesko
    drug e vuprosa che na 99% drehite im sa turski i sa minali pokrai tiq dizaineri .. no vse pak ..

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Отврат, отврат... Най-странното е че толкова малко момчета си признаха, а има хиляди по улиците. Женските очила, гланца за устни, якето с пухчетата, розовата блузка, фешън панталончетата с вкарани в ботушките
    крачоли, златния ланец и телефона звънящ с Амет... Абе, мани, кво да коментирам

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Повече от фен
    Град
    На луната
    Да остайме тва че ходат кат педераси, супер тъпо ами най-най лошото е че масово момичетата ги харесват. Е тва е най-лошото!!! Место да видат кви са педераси и геьове (тва не знам дали така се пише ). За едно момиче най-важното е момчето да има качулка на пухчета, да слуша ама абсолютно задължително чалга, да ходи в АМОР и да се кефи на тия чалгарки мръсни!!! Ей момичета идете някой ден пред НДК погледайте скейтърите, байкарите абе повечето момчета там и вижте кое е по хубаво!!! Да ходиш като гей или да си истинско момче !!! Напоследук имам 1 от класа който е голям пич и оняден ми вика зех си розова блузка е казвам ви паднах на земята !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Оставете хората да са си модерни и не им се мяркайте пред погледа. Мноо е неприятно за един фешън (като мене) да види пред погледа си некви неподдържани оръфляци тип рапари скейтъри дето още ми ходят с кецовете и киселеят на дребно. Или па тоя с анцуга малииии, тва кат мине некой метъл и наоколо кат засмърди на гранясала мас и вкиселена пот и направо не знам на къде отива този свят. Далеч от мен немодерни такива....
    Абе еби си майката бе нещасник!!! Ти познаваш ли някой метъл бе циганин!!! Моо ти кажа че познавам няколко метала мой приятеля които абсолиутно никога не смърдът на нещо друго освен мнооо хубав парфюм !!! А и дрехите и прическите са им мъжки (е добре де повечето)!!! А ти с тия пухчете си еби майката нещасник !!!
    Тва ли са истинските момчета пред НДК-то, правят се на мъже ама във форумите и хейтват. Е затва путките ме харесват мене а не тебе.
    Абе тебе ако те харесват "путките" аз ще се гръмна!!! Но всъщност е възможно защото повечето момичета са са чалгарки и гледат точно тва малко са тия дето слушат друга музика няма значение ква и харесвът изтинските момчета!!!

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Голям фен
    Абе тебе ако те харесват "путките" аз ще се гръмна!!! Но всъщност е възможно защото повечето момичета са са чалгарки и гледат точно тва малко са тия дето слушат друга музика няма значение ква и харесвът изтинските момчета!!!
    Мале, мале, мале... Откога музикалният вкус на момата има значение за вкуса й към пичовете? Щот познавам чалгарка, дет е хлътнала по метъл, и метълки, дето се лепят на некъв гъзар (е такъв кат тебе, само че още по-тъп и грозен, ако тва е възможно).
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    И са за к`во се правиш на тарикат ВНИМАНИЕ:Пепито ще извади патлака
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    Бате казах ти стига киселял стига хейтвал щото изглеждаш като абсолютен смешник да ми се отваряш без изобщо да си имаш представа с кой говориш. И чалгата не ти е виновна че си зверски комплексар и никой не ти обръща мнимание .
    2т. системно

Град
    Na lynata:P
    Бухаххаххаххахахахахаххах ахаххха едва не паднах от стола като прочетох кво си написал!!!Ти да не си некакъв бог бе???Божеее!Как може да има такива БОЛНИ хора като тебе!!!Ако Пепи е комплексар ти си....айде да замълча!И това че на теб не ти обръща никой внимание не означава че трябва друг да ти е виновен!Аре скрии се някъде да не ти гледам тъпата физиономия!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Хаха Пепчо си прави нова ргистрация , за да се подкрепи
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    ОооОООООООООО ПЕПИ, много сме хубави днес. Как са истинските момчета, слушат ли ?
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от KaKa IrKa
    Бухаххаххаххахахахахаххах ахаххха едва не паднах от стола като прочетох кво си написал!!!Ти да не си некакъв бог бе???Божеее!Как може да има такива БОЛНИ хора като тебе!!!Ако Пепи е комплексар ти си....айде да замълча!И това че на теб не ти обръща никой внимание не означава че трябва друг да ти е виновен!Аре скрии се някъде да не ти гледам тъпата физиономия!
    Внимавай някой да не ти скрие твоята "умна" физиономия

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    УУУуу обичам лошите момичета
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    УУУуу обичам лошите момичета
    знам

Град
    [Мразим кифли ООД]
    И като заговорихме за лоши момичета...Глез кога ще е спаринга бе мила?!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Гледам никой не харесвал тея 'изгейзани индивиди' и всеки гледа да каже, че нямали собствен стил на обличане.Не разбирам, какво ви интересуват те, "по-нишите" от вас ? Гледайте си вашата работа, стил на обличане и т.н.
    По темата : Лично аз не се интересувам от това кой как се облича.Не ме интересува.Изобщо.Всеки решава за себе си.А и ако бях казала че не ми харесва този 'гейски стил' какво щях да поправя?-Нищо.Това щеше да стане и ако бях казала че ми харесва.Мога да общувам с хора както и да се обличат,каквато и музика да слушат.Зависи от човека.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си