.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 140
    Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    харесвът изтинските момчета!!!

ei gengsta , predi da se duesh idi 2 chasa na uchilishte

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

Ххахахаха... Боже това къде го пише???? Тук не беше правопис, не беше ласкаво отношение към момичетата.... Мани мани... Кви сте гангстери

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly

Ххахахаха... Боже това къде го пише???? Тук не беше правопис, не беше ласкаво отношение към момичетата.... Мани мани... Кви сте гангстери
    ste ? .. i men li vizirash gospojice s vampirski grim ?

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly

ste ? .. i men li vizirash gospojice s vampirski grim ?

Ххахахаха... Не, говорих към друга част от населението
    Е, чак пък вампирски...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен
    Град
    Utopia..
    gotin e

Адриано
    Guest
    Ами аз какво да правя, като нямам никакъв стил на обличане - нито фешън, нито скейтърски, метълски или друг? Стилът ми е прекалено семпъл и ми писнаха подигравките. Затова ставам фешън. А и да си го кажем направо - едно 97% са фешън.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Адриано
    Ами аз какво да правя, като нямам никакъв стил на обличане - нито фешън, нито скейтърски, метълски или друг? Стилът ми е прекалено семпъл и ми писнаха подигравките. Затова ставам фешън. А и да си го кажем направо - едно 97% са фешън.
    и странно как 3-те % нефешън са се събрали във форума

Повече от фен
    ооо познато до болка...аморчетата
    Смешни са...кви мъже са никви

тази тема вече нее интересна за дискотиране и Въубще да мислиш над това.Тези хора за които говориш са неорянтирани и нямащи личен вкус(в повечето случей хората си имат вкус и стил,но не се отказват от модата,колкото и грозна да е тя).Просто няма смисъл да пиша толкова в тази тема.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    eeee mislete polojitelno dnes 4uh, 4e i mom4etata si izpravqt kosite s presa
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Град
    София
    не,че са дошли селяни в София..просто софиянците стават селяни
    всички вече са фиешъни...
    дори тука гледам някои викате,че ше ставате фешъни заради мнението на гейчетата от класа ви..
    извинете ама вие МАЛОУуумни ли сте...

точно тея розови момченца се имат за най-големите мъжаги ама са в дълбока заблуда милите...
    абе да се опраат... много ме боли за изпедерастялите пръдльовци..

Град
    Pink Paradise
    Кой е казал, че софиянците немогат да бъдат селяни?! Да не кажем, че половината "софиянци" са от провинцията... Това, че са от София нищо не значи... Селянин си по държанието си, а не по това от кой град си !
    По темата : Навсякъде ги има, не само в София. Но в крайна сметка всеки да прави каквото му харесва. Мен лично изобщо не ме интересува кой как се облича... Негова си работа.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Адриано
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от psycho_girl
    eeee mislete polojitelno dnes 4uh, 4e i mom4etata si izpravqt kosite s presa
    Е то лошо няма. Момиче с панталон може, а момче с преса не ли? Как така жените ще имат само права за щяло и нещяло, трябва и мъжете да имат позитиви. Даже в едно списание четох - жените казват, че мъжете са по-лоши шофьори от жените, защото:
    1а жена: Са по-чувствителни от жените.
    2а жена: Жените били по-добри шофьори, защото били по-чувствителни от мъжете.
    Е тези две твърдения са напълно противоположни и изключващи се и показват, че тези жени винаги извъртат нещата в тяхна полза. Как може да са толкова тъпи?! На криви хора, целият свят им е крив. Или жените винаги, каквото и да правят винаги са по-добри? Аман от простотии.
    по темата: Да, якетата с пухче са фешън, но как се казват точно?

Фен
    Град
    София
    Само да отбележа, че още в древността при много народи е било напълно нормално жените да носят панталони.А в древен Рим мъжете са се обезкосмявали, защото са смятали окосмението по тялото за варварски белег(друг е въпроса, че там е било нещо като сбирщина на гейове- даже и ритуалите им са имали некви такива примеси)
    Но тая мода дето я има сега е пълна простотия.То мъжете неприличат на жени,а на травестити, което мислячее още по-зле.

Адриано
    Guest
    Добре, а като ида в магазина какво да кажа: Искам яке с пухче ли? Как се казват тези якета? А всъщност кожените якета с черно, червено и бяло повече ми харесват. А за розовите блузи - ами и в Англия ги носят розови на Lacoste. Друг е въпроса, че повечето англичани са гейове.

Град
    sofia

Re: novata moda....kvi sa tiq gei4eta ........

Цитирай Първоначално написано от ketito
    sofiq li se napalni s selqn4eta ili sofiqncite stanaha selqni.....kvo stava?kak moje novata moda da e tolkova sme6na?vsqko vtoro mom4e prili4a nna gei4e???kvo stava s tiq hora....gel4eto...puh4etata...lakiranite nokti.....fon dio ten daje..... ujas....!a i tiq rozovi bluzki
    nz kvo stava ama e ujasno vidi6 dve hubavi mom4eta i se zaradva6 dokato ne vidi6, 4e sa se hvanali za ru4i4ka.......

Супер фен
    Добре, а като ида в магазина какво да кажа: Искам яке с пухче ли? Как се казват тези якета? А всъщност кожените якета с черно, червено и бяло повече ми харесват. А за розовите блузи - ами и в Англия ги носят розови на Lacoste. Друг е въпроса, че повечето англичани са гейове.
    Мене ми е интересно вече за кво ти е яке при положение че е 20 градуса навънка.
    2т. системно

Адриано
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    За следващата зима! Нали през топлите месеци зимните дрехи са с намаление?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    За следващата зима! Нали през топлите месеци зимните дрехи са с намаление?!
    Да ама другата зима ще излезе нещо по модерно.
    2т. системно

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Въобще не ме бърка кой как се облича. Честно казано предпочитам фешънчета пред някви нечистоплътници, които миришат от километри. Важното е човек да се харесва и да бъде такъв, какъвто иска. Пък и няма нищо лошо в това да си в крак с модата. Как всички искате да имате последен модел телефон, най-новата кола, пък иначе сте твърдо против модните тенденции?

Адриано
    Guest
    Да, точто така. Освен това, това, че сме тийнове не ни оправдава да задълбаваме излишно, нали?!

Супер фен
    yglasna sym s avtorkata na temata ... moga da dobavq che ne samo v Sofiq e taka ... cqla BG e taka ... kato gi vidq nz kakvo mi stava.Ednii smeshni modi ...
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Според мен е тъпо някое моче като се облече в розова блузка-бил гей!Как няква блуза или цвят могат да ти определят сексуалната ориентация..Иначе наистина някои момчета са станали страшно лигави.Истината е че копират от известните личности-тия токио хотел на кво ти мязат?Или пък други тем подобни индивиди
    П.С нищо лично към феновете им

Мега фен Аватара на iiirish
    нямам нищо против мъжката мода в момента освен две неща! първото това са якетата - тия с косматите качулки чисто женски елемент! и второто са обувките, които са високи до кокалчето и в тях се пъхат дънките е тва наистина е педалско бе хора

Guest
    Пълно е с ПЕДАЛИИИИ!!! Особено тия тъпи гейчета дето навличат якета к качулки с пухчета!!! Аз не мога да търпя момиче с такива пухчета, пък сега камоли "момчета"!!! Просто ква е тая мода не мога да разбера, не мога да дишам от тия ДЕБИЛИ!!! Искам да ги изритам отзад, да ги чуя как врещат че съм им изцапала новите розовки панталони и те от ужас са си счупили маникюрааа!!! Педали колко щеш! Чудя се просто откъде дойде тая "модааа" ..!?!?! Или просто педалите са успяли да направят от тъпите дебили и гейове! Задушавам се от грозотия... и споко мъченици които всеки ден гледате тая диващина! В Пловдив е пълно... амаа ПЪЛНО с ГЕЙОВЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си