- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- novata moda....kvi sa tiq gei4eta ........
Първоначално написано от Gangsta_zone
![]()
ei gengsta , predi da se duesh idi 2 chasa na uchilishte
Първоначално написано от OtherDimension
Ххахахаха... Боже това къде го пише???? Тук не беше правопис, не беше ласкаво отношение към момичетата.... Мани мани... Кви сте гангстери![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ste ? .. i men li vizirash gospojice s vampirski grim ?Първоначално написано от ErinEverly
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
Ххахахаха... Не, говорих към друга част от населението![]()
Е, чак пък вампирски...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
gotin e![]()
Ами аз какво да правя, като нямам никакъв стил на обличане - нито фешън, нито скейтърски, метълски или друг? Стилът ми е прекалено семпъл и ми писнаха подигравките. Затова ставам фешън. А и да си го кажем направо - едно 97% са фешън.
и странно как 3-те % нефешън са се събрали във форумаПървоначално написано от Адриано
![]()
ооо познато до болка...аморчетата![]()
Смешни са...кви мъже са никви![]()
тази тема вече нее интересна за дискотиране и Въубще да мислиш над това.Тези хора за които говориш са неорянтирани и нямащи личен вкус(в повечето случей хората си имат вкус и стил,но не се отказват от модата,колкото и грозна да е тя).Просто няма смисъл да пиша толкова в тази тема.
eeee mislete polojitelno dnes 4uh, 4e i mom4etata si izpravqt kosite s presa![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
не,че са дошли селяни в София..просто софиянците стават селяни
всички вече са фиешъни...
дори тука гледам някои викате,че ше ставате фешъни заради мнението на гейчетата от класа ви..
извинете ама вие МАЛОУуумни ли сте...![]()
точно тея розови момченца се имат за най-големите мъжаги ама са в дълбока заблуда милите...![]()
абе да се опраат... много ме боли за изпедерастялите пръдльовци..
Кой е казал, че софиянците немогат да бъдат селяни?!Да не кажем, че половината "софиянци" са от провинцията...
Това, че са от София нищо не значи... Селянин си по държанието си, а не по това от кой град си !
По темата : Навсякъде ги има, не само в София. Но в крайна сметка всеки да прави каквото му харесва. Мен лично изобщо не ме интересува кой как се облича... Негова си работа.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Е то лошо няма. Момиче с панталон може, а момче с преса не ли? Как така жените ще имат само права за щяло и нещяло, трябва и мъжете да имат позитиви. Даже в едно списание четох - жените казват, че мъжете са по-лоши шофьори от жените, защото:Първоначално написано от psycho_girl
1а жена: Са по-чувствителни от жените.
2а жена: Жените били по-добри шофьори, защото били по-чувствителни от мъжете.
Е тези две твърдения са напълно противоположни и изключващи се и показват, че тези жени винаги извъртат нещата в тяхна полза. Как може да са толкова тъпи?! На криви хора, целият свят им е крив. Или жените винаги, каквото и да правят винаги са по-добри? Аман от простотии.
по темата: Да, якетата с пухче са фешън, но как се казват точно?
Само да отбележа, че още в древността при много народи е било напълно нормално жените да носят панталони.А в древен Рим мъжете са се обезкосмявали, защото са смятали окосмението по тялото за варварски белег(друг е въпроса, че там е било нещо като сбирщина на гейове- даже и ритуалите им са имали некви такива примеси)
Но тая мода дето я има сега е пълна простотия.То мъжете неприличат на жени,а на травестити, което мислячее още по-зле.
Добре, а като ида в магазина какво да кажа: Искам яке с пухче ли? Как се казват тези якета? А всъщност кожените якета с черно, червено и бяло повече ми харесват. А за розовите блузи - ами и в Англия ги носят розови на Lacoste. Друг е въпроса, че повечето англичани са гейове.
nz kvo stava ama e ujasno vidi6 dve hubavi mom4eta i se zaradva6 dokato ne vidi6, 4e sa se hvanali za ru4i4ka.......Първоначално написано от ketito
Мене ми е интересно вече за кво ти е яке при положение че е 20 градуса навънка.Първоначално написано от Адриано
![]()
2т. системно
За следващата зима! Нали през топлите месеци зимните дрехи са с намаление?!Първоначално написано от Amayo
Да ама другата зима ще излезе нещо по модерно.Първоначално написано от Адриано
![]()
2т. системно
Въобще не ме бърка кой как се облича. Честно казано предпочитам фешънчета пред някви нечистоплътници, които миришат от километри. Важното е човек да се харесва и да бъде такъв, какъвто иска. Пък и няма нищо лошо в това да си в крак с модата. Как всички искате да имате последен модел телефон, най-новата кола, пък иначе сте твърдо против модните тенденции?
Да, точто така. Освен това, това, че сме тийнове не ни оправдава да задълбаваме излишно, нали?!
Според мен е тъпо някое моче като се облече в розова блузка-бил гей!Как няква блуза или цвят могат да ти определят сексуалната ориентация..Иначе наистина някои момчета са станали страшно лигави.Истината е че копират от известните личности-тия токио хотел на кво ти мязат?Или пък други тем подобни индивиди
П.С нищо лично към феновете им
нямам нищо против мъжката мода в момента освен две неща! първото това са якетата - тия с косматите качулкичисто женски елемент! и второто са обувките, които са високи до кокалчето и в тях се пъхат дънките
![]()
![]()
е тва наистина е педалско бе хора
![]()
Пълно е с ПЕДАЛИИИИ!!! Особено тия тъпи гейчета дето навличат якета к качулки с пухчета!!!![]()
Аз не мога да търпя момиче с такива пухчета, пък сега камоли "момчета"!!! Просто ква е тая мода не мога да разбера, не мога да дишам от тия ДЕБИЛИ!!! Искам да ги изритам отзад, да ги чуя как врещат че съм им изцапала новите розовки панталони и те от ужас са си счупили маникюрааа!!!
![]()
Педали колко щеш! Чудя се просто откъде дойде тая "модааа" ..!?!?! Или просто педалите са успяли да направят от тъпите дебили и гейове! Задушавам се от грозотия... и споко мъченици които всеки ден гледате тая диващина! В Пловдив е пълно... амаа ПЪЛНО с ГЕЙОВЕ!
![]()