- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- novata moda....kvi sa tiq gei4eta ........
аз съм на същото мнение особено за панталоните дето си ги пъхат в обувките-ебати ужаса направо ми се драйфа,като ги вида такива!Първоначално написано от anito.sl
Наскоро видях един пияница с каубойски ботуши до коляното и си пъхнал пикливите дънки в тях-ужас пълна отврат!
tezi t.n. "geicheta" iskat da izglejdat metroseksualni...oskubani vejdi,lakirani nokti,kontqt se poveche ot momichetata,samo zashtoto na moda e metroseksualizma
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд.:.пАдАм стАъЪм..жИвЕа вЪъф сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.:. крАсивЪъ и рАзлИчнА.:.стрАннА и рОмАнтИчнА.:.вИнАгИ сЪъм сУпЕр нЕтИпИчнЪъ.:. дОрИ пОнякОгА дА бОли...зАбрАвям..и остАвям щАстиЕтО с мЕн дА вЪърви
Първоначално написано от miminia
Съгласна съм напълно!!! Само тва не ми харесва!
Иначе според мен няма абсолютно нищо лошо в това едно момче да се поддържа, да си купува готини дрешки, аксесоари и т.н![]()
Абе тия гости нещо напоследък страдат от остра форма на превъзбуда. Кажете им да не стоят толко на слънце без шапка.![]()
2т. системно
Това са метросексуални момчета..или такива които са открили женското в себе си без да са гейове..но аз си мисля ..по-добре fashion отколкото pension!!!![]()
А и не знам какво някои хора имат против якетата с пухена качулка..аз тази зима си купих такова ама не се разнасямкато гей нали???Пък и ако се вгледаме внимателно в миналото са носени такива якета от алпинисти,изследователи..и тем подобни..така че якето не те прави гей..ами личността ти!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Мъжът трябва да си е мъж, а не да бъде по-голяма жена от тази, с която е. С една дума - НЕ на розовите дрешки, НЕ на панталончетата, напъхани в дънките, НЕ на пухчетата, НЕ на женските слънчеви очила, НЕ на боядисаната коса, НЕ на какъвто и да е грим, НЕ на женските аксесуари и т.н. Вярно е, не можем да си правим заключения, но тази част от мъжете много яко се бъгва. И той, между сутрешния и обедния грим ще ходи да работи, за да храни извънбрачното си бебе??? Да да. Позволете ми да желая поне 100тина мъже да си останат такива. Вие, ако искате, такива мекотели си взимайте. Аз ще пасувам...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Прекалено си крайнаПървоначално написано от ErinEverly
Какво ще кажеш за жените с 1-ви номер прическа, с мъжките дрехи, кубинките, хилядите обеци и татуировки? Нима те са женствени? Разбира се, винаги когато се прекали с дадено нещо, то става грозно и дори смешно. Има момчета, които са толкова вглъбени в модата, че дори излизат от границите на нормалното, но мога да кажа, че някои момичета пък правят точно обратното - в старанието си да бъдат 'различни', доста често губят своята същност и женственост.
Всъщност аз съм на мнение, че всеки трябва да прави каквото си иска. Тъпо е да се обличаш по определен начин, само защото модата така казва. Важното е да се харесваш такъв какъвто си, а не да робуваш на разни предразсъдъци и комплекси.![]()
Фешънчета ...футболистчета..дънките в ботушките скубане на веждички пух по качулката......и кво става братче сваляш очилата и се плаша......травестити![]()
![]()
![]()
.... Еми тия перли (с кръстче)... пфффф нямам думи просто... поне да бяха некви готини, а то по-голямата част от тях са пълни селяни...
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
УХхх ужасно ме дразнят тия със дунки в ботушите,пухчета по качулките и особено със оскубани вежди и чанти през рамото...Майко мила.....отврат !!!
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ami kak da vi go obqsnq tova sa hora do6li ot selata! re6ili 4e ve4e sa goqlmata rabota kato sa v grada!! Sofianec mi bil a 4aka vakanciqta da si otide na selo! ne stava taka hora! moje bi predi sa bili pravi kato ne a im davali da jiveqt po gradovete!! li4no na men mi e super nepriqtno ot takuva za6toto o6te pra-pra baba mi e jivqla v sofia i sum korenqk i kato doide nqkakvo laino ot selo da se pravi na ne6to pove4e ot men se vbesqvam!![]()
CooL^GirL^^^,
Тук говорим за деградация. "Мъжките" момичета са силни и стойностни хора, значи няма проблем да ги има. Тази крайност не е страшна, защото прави един човек по-силен. Аз имам против момчета да се превръщат в момичета, защото така стават някакви мекотели. Искам много малко - просто мъжете да са си мъже.
Същността и женствеността си не можеш да загубиш чрез слагане на други дрехи. Какво изобщо ги намесваш? Те са заложени във всяко едно момиче, а и за всеки влак си има пътници. Женствеността не можеш да я загубиш, ако си я имал някога. Оставия настрана и карай по същество. Тук говорим за изразяване, начин на поведение, остави дрехите и т.н. настрана.
Различността на хората се получава не вследствие на дрехи или външен вид. Тя или ти е заложена, или не. затова и можеш да видиш такива смешни индивиди по улицата (То и във форума има една такава, но айде няма да й казвам ник-а, въпреки че е прекрасен пример).
Добре, да се обличат както искат, ма те мозък в главата си нямат ли, че сички по един и същи начин и при това изглеждащи като палячовци???
Аз, вече, с всеки ден се чувствам все повече мъж и все по-малко жена, като ги гледам тея кви са.
Ако последното изречение е за мен - няма да отговарям, щото ми писна да обяснявам едно и също непрекъсното.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Значи мъжествеността може да се изгуби, като носиш 'женски' дрехи (което не мисля че е така), а женствеността не се губи? Не ми се спори на тази тема, защото аз не заставам на ничия страна. Не съм нито ЗА фешънчетата, нито за 'мъжките' момичета. И не, последното изречение не беше за теб![]()
Вижте са има два модела фешънчето - тия дето са си зели дънките от бутик "Ле Илиен" от ЖК НАдеждаи са си ги набутали в менте ботушките и с коланчето с лъскава катарама на долче и гергана - тва са си чиста проба квартални селяци, с пълна липса на вкус и СТИЛ. Що се отнася за истинските фешани - тия дето момчетата им завиждат че обират сичките яки мацки въпреки че приличат на гей-лордове - тях ше ви кажа що са модерни - не са модерни заради драхите или очилата или прическите - модерното е тва да имаш пари, разберете го най накрая шушляци. Като имаш пари можеш да се облечеш ако щеш като азис стига да си личи единствено и само че тия дрехи струват чик чирик да си ебе мамицата. Те изобщо не ги носят щото са кой знае колко удобни или "отразяват напълно характера им дрън дрън та пляс"
, носят ги щото така показват че са нещо повече от тълпата. Затова им се лепат путките, затова ги мразите и на тях им дреме на хуя , даже им е кеф да ви гледат как ви е яд - и даже това ги кара да се обличат още по предизвикателно и изпъкващо.
Оттам пък и селяците за които споменах по горе, почват да ги копират щото е очевадно че е вървежно да си гъзар пък и на Илиенци бързо излизат копия на тез вървежни одежди - но естествено за това се мени модата. Винаги една крачка над масата.
2т. системно
Съгласен на 100%Първоначално написано от Amayo
![]()