.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    i_love_ya
    Guest

Не мога да разбера какво чувствам

Не мога да разбера какво чувствам,мисля че започвам да харесва адски много едно момиче от моя клас,не беше идвала няколко дена на даскало и се побърках,просто страшно много ми липсваше.Постоянно си чатим и ако мине ден, в който тя не влезе в чата пак се подлудявам.Но чувстовото за обич ме обзема само когато си чатя с нея, но когато я видя, сякаш не я харесвам толкова и не й обръщам внимание. Не знам това какво е, любов ли.......а и започвам да си представям как я целувам по врата и.........навсякаде,направо ме подлудява и сега както сме грипна ваканция 9 дена........ще си остана със представите!!! ......... а забравих да кажа че съм момиче-аххааахахах и така като гледам от днес нататък ще имам празник на 2 февруари...........на някого да му се е случвало това?

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не е любов, просто я харесваш.

Каква лесбийска любов бе ей.Просто я харесваш.Просто психика всичко това се дължи на психиката ти.Ти искаш да мислиш за нея.
    Vladoka rulzzz

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    извратена работа... вече си мисля, че колкото повече поколения минават, толкова по-извратени стават, по от рано правят глупости и сексуални подеятелства... губи се смисъла на живота направо.
    ей хора...за всичко си има време... и секса не е единствения начин за абсолютно разбиване
    обичам дениту ми {}

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    според мен нямаш никави чувства към нея.. просто вечер,когато си сама ти се иска да има някой до теб..който да те разбира.. а тя прави точно това и ти си въобразяваш разни истории

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    според мен нямаш никави чувства към нея.. просто вечер,когато си сама ти се иска да има някой до теб..който да те разбира.. а тя прави точно това и ти си въобразяваш разни истории
    Съгласна съм до някъде с това. Но ако беше само то нямаше да си представяш разни неща с нея. Сигурно имаш и много други приятелки, с които не си го представяш... Не казвам, че е любов, но ако ти харесва, защо да спираш?

Guest
    а забравих да кажа че съм момиче-аххааахахах и така като гледам от днес нататък ще имам празник на 2 февруари...........на някого да му се е случвало това?
    OMG !
    АБЕ ПУТКО ОТРЕЖИ СИ РЪКАТА БЕ
    omg wtf ...

i_love_ya
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а забравих да кажа че съм момиче-аххааахахах и така като гледам от днес нататък ще имам празник на 2 февруари...........на някого да му се е случвало това?
    OMG !
    АБЕ ПУТКО ОТРЕЖИ СИ РЪКАТА БЕ
    omg wtf ...

абе путьо , ти си отрежи хуя!!!! Защото като гледам къф си изверк поне да нямаш деца, пък ако имаш......горките те ще бъдат лишени от обич и емоция

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Предложи и да доиде у вас, само вие 2те Нататъка знаеш какво да правиш

Град
    Младежки културен център-Бургас
    Лапешки работи
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си