- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Програмка..
Някой може ли да ми каже друга програма подобна на Скайп.В смисъл да става за говорене...
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
MSN Messenger.![]()
Мерси много.Еи сега ще я погледна![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
Yahoo Messenger май също става.![]()
Ам да тая е по-добра...само дето тоя ЗИП Код ме мъчи..![]()
А оправих сеМерси много
![]()
Няма проблем.![]()
Защо не спиш?
Ами все намирам некфи простотий който да ме занимават и още не съм си легнала![]()
Ами ти ?![]()
MSN, YIM... За чия са ви хиляда клиента, всеки по 20 MB? Изтеглете си Miranda IM - адски малка и лека, поддържа AIM, MSN, Yahoo, ICQ, IRC, остава и Skype да я направят да поддържа (;
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...