- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li skasali ?
ako gadjeto vi si pi6e s drugo mom4e i edna ot ve4erite sa si pisali 4e im e ma4no edin za drug a predi tva sa bili 7 dni postoqnno zaedno dale4 ot vas na lager 6te skasate li s nego???
Ъх....
зависи от това колко привързана съм към този човек.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
emi pi4 qvno tova momi4e ne te haresva ama neshto q kara vse oshte da e s teb no shtom go e napravila vadnaj shte stava i oshte patii ii moje da ti stane mnogo po gadno po natatak taka 4e az shtqh da govora s neq ii da razbera kakvi sa neinite 4uvstva ii kakvo iska ii togava si reshavash dali da kasash uspeh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Адски много ще ме заболи.Но ще изчакам малко време, за да видя дали ще е искрен с мен и дали ще ми каже и ако не го направи, ще се разделим-да.Много мразя някой да ме лъже.По-добре да ми каже и да се разделим, а не да страдам повече.Но преди това бих говорила с него.
pravo govori s neq
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Purvo shte govorq s nego shte se opitam da si go vyrna i da go otdalecha ot neq abe shte naprava vsichko vyzmojno za da si go vyrna i ako ne m0ga shte govora s nego shte mu kaja da izbira men ili neq i v kraen sluchai she skysam!No ne probqgvai napravo do krai zashtoto moje da se jalqvash!!!!!!!
...is just too little too late...
ehh....horata izneveri si pro6tavat, a ti.....nai -dobre govori s neq i direktno q pitai kakvo ima kym nego
Не. Ебаси и аз да съм и аз ще се привържа към човека... като към приятел... Кво и моят приятел ми е казвал за момиче, което ми е приятелка, че му е мъчно за нея ама не съм го скъсала...
Просто е нормално да ти липсват приятелите ти!
I love you...
Аа няма да я късаш!Не мисля че това в нещо сериозно !Най-добре я питай !Не бързай -може да съжаляваш после!
Зависи какви са им отношенията, може да са само приятелски. Но първата ми реакция би било да ме заболи. Поговори с нея по тази тема и тогава реши дали да я късаш. Ако има нещо м/у тях тогава...
И аз бих изчакала определено време да видя дали все така ще продължат нещата.Ако спре и се осъзнае, да с него съм,но не може все така да продължава. Искреността в една връзка е най-важна,или една от най-важните неща. Та ако продължава бих си поговорила с него и ако толкоз му липсва човека, с който си пишат да си ходи при него и му бих казала да не се повтаря, а ако се повтори шута и чао.Знам, че може би е лесно да го кажеш при положение, че незнам какви са ти чувствата, но ако тя те обича ще съжалява и ще си дойде при теб пак, ако пък не няма закво да живееш в лъжа...
Ами по-добре изчакай да видиш как ще се развият нещата между тях.Покажи и по някакъв начин,че не ти е приятно,за да може да се осъзнае.Може би отношенията им найстина са само приятелски,но е напълно нормално да ревнуваш.Ако нещата не се променят поговори с нея и се изяснете кой иска и с кой ще бъде..![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
mersi za otgovorite ...6te govora s neq no neznam dali 6te me izlaje ako q pitam dali go haresva... tq me e lagala ve4e...
бих поговорил с половинката си... не бих пребързал да я зарежа![]()
обичам дениту ми{}
със сигурност първо ще поговоря,но честно и откровенно,за да разбера,какво има между тях..не си пави прибързани заключения.. за ще късаме или пък няма да късаме..
мисля, че ти прави напук или се мъчи да те нерви.Пък... знам ли?Може и да има чувства към него...
![]()
Разпитаи първо как е било на лагера и виж дали тя ще го спомене и как ще го спомене и ако усещаш че отново те лъже или прикрива нещо, чак тогава питай дали има нещо между тях
Ако онзи не е гей,значи трябва да преосмислиш приоритетите сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif
Като за начало бих поговорила с приятелят си и след това ще реша какво да правя..![]()
Ot edna strana moje da sa mn dobri frs..obache m\u momche i momiche ne moje da ima chak takova priqtelstvo bez nikakvi chuvstva..zareji q estt!Първоначално написано от Анонимко
aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!
BreXX..ne stiga che mu izneverqva mi i shtqla da go rezne..kfi sa tiq raboti..bii i shuta i tfa e..Първоначално написано от Kulio Gangstera
aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!