.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Боли...

Боли...

незнам изобщо защо пиша..наранена съм, болката е нетърпима загубих го и няма връщане . Всякаш света се срина целия този свят които толкова старателно градихме заедно.Заедно... но вси4ко е в миналото и там ще остане.ве4е съм едно нищо..ве4е няма Аз има само пар4етата които останаха от нея...
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Re: Боли...

Цитирай Първоначално написано от Sisley^BaBy
    незнам изобщо защо пиша..наранена съм, болката е нетърпима загубих го и няма връщане . Всякаш света се срина целия този свят които толкова старателно градихме заедно.Заедно... но вси4ко е в миналото и там ще остане.ве4е съм едно нищо..ве4е няма Аз има само пар4етата които останаха от нея...
    За какво отваряш тема като и ти незнаеш???
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на koalka
    Защо сте се разделили и защо смяташ, че вече няма връщане назад?

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    За какво отваряш тема като и ти незнаеш???
    прояви малко съчувствие за ко е написал темата ми да си излее душата....виждасе че му е мнм зле!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Trqbva da se opitash da zabravish za nego, znam 4e e trudno i az sam go ispitval, no ako zabravish za nego az mislq 4e shte ti e po-lesno

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Миличка , разбирам те доста добре . Сега вероятно много ти е гадно , но след време като се успокоиш , ще откриеш и другата страна на нещата . Той вероятно и преди това те е наранявал , но не си виждала . Пък и кое е това момче , което те е направило толкова слабо духом . Хората , които обичаме трябва да ни правят силни , а не са ни карат да падаме . И запомни едно : Ти не си нищо без него , ти НЕ си половината на една двойка и нямаш нужда от него , за да си щастлива . Не знам за кой път пиша в този форум , че щастието е самодостатъчност. Повярвай в себе си ! Отдели време за себе си .. не за него .
    П.П. Пиши ми ЛС , ако ти се говори и ти се споделя .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

И да плачеш и да викаш ние ще сме тук и ти няма да си сама С теб сме аз и всички сериозни хора от форума макар и светът който сте градили заедно да се е разбил сега се очертава нов свят свят с дворци свят с едно невеоярно красиво синьо небе!Ти можеш да се справиш защото си силна незавсимо колко много го обичаш ще можеш да продължиш напред Ако се попиташ ами как ще продължа аз мога да продължа само с него...НЕ можеш и сама да продължиш пътя си по който ще намериш истинската си любов любов която няма да те наранява тя съществува стига да повярваш в нея!Бъди силна поплачи си но нека не ти става навик Дано той(тя) да се осъзнае кво е направил и ако найстина те обича се върне при теб...Ако ли не...ЗДРАВЕ ДА Е ти си хубав човек в това не се съмнявам ще дойде друг човек който ще накра пожарите на сърцето ти да се запалят отново и да горят по силно от преди
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Супер фен

Да,това е типичната раздяла и реакция за един обикновен тийнейджър...Милича не се притеснявай ако не можеш да го забравиш,просто най-добре да се сдобрите УСПЕХ!!!Бъди оптимист!!!

Супер фен
    Mila,razkaji s poveche podrobnosti ako iskash...moje da ti poolekne...

Супер фен
    Tova mi e poznato do bolka.I az bqh taka i za si misleh che sym nishto bez nego.Togava i az nz zashto puskam izboshto temi kato znaeh che taka bolkata nqma da otmine i nqmashe kak da mi pomognat.I vse pak pisheh i se nadqvah neshto da stane.Togava vsichki mi kazvaha che vremeto lekuvalo,no ne im vqrvah.Misleh si che mi go kazvat samo i samo da ne se otchaivam.No te se okazaha pravi.I stana tochno taka.Veche godina po kysno sym nov chovek.Vqrno obicham go oshte,no jivota mi se promeni.Taka che ne se otchaivai tolkova mnogo.Jivota prodyljava.Ne se spirai.Imash tolkov amnogo pred sebe si.Ne propilqvai vremeto v sylzi i samosyjelenie.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    концентрирай се и мисли над въпроса " къв ми е проблема "

Guest

Боли ? Да не са ти клъцнали ръката бе ?

Град
    In The Heart of Darkness

Цитирай Първоначално написано от "Анонимко
    Ти не знаеш ли че освен физическа болка съществува и друга?!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Цитирай Първоначално написано от "Анонимко
    даааа както има и измерение на плюшените мечета който воюват с желираните мечета
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    За някои няма друга!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

благодаря мн !!! Мислих доста по въпроса и стигнах до извод, 4е вси4ко е до собствена самонагласа.Не съм си мислела ,4е и на мене ще ми се наложи да пиша в този раздел но като си излееш мъката някъде наистина помага.Не знаете колко много помагате с отделените си минути на подобни теми.Наистина благодаря за подкрепата ! Няма да го забравя !
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

tova e jivota 6iban i precakan..vinagi ima i takiva momenti i trqbva da se prejivqvat znam 4e ti e trudno sigurna sum za6toto sum izpadala v tova polojenie prosto trqbva da misli6 za napred i da si spomnq6 samo hubavite momenti vsi4ko 6te e ok ..uspeh
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Град
    Stara Zagora
    Съжалявам за станалото. Наистина ж първия момент болкатае огромна. Не знаеш къде се намираш какво да правиш. Но минават ден два месец и полека лека започваш да живееш отново нормално. Сега мислиш , че този човек е за теб всичко и въздуха и водата и слънчевата светлина. А след известно времем откриваш , че дишаш без него,м и че слънцето пак свети. Постарай се да не се отчайваш. Има такива моменти в живота но след всяка трудност човек израства и става по силен и и по добър. Цвлия живот е прред теб мило момиче. Гледай напред. Желая ти успех и знай че сме с теб- твоите приятели от форума.
    Niama Sadba Jivota e Borba

Град
    Младежки културен център-Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mi6enceto
    tova e jivota 6iban i precakan..

Я се съвземи.Дано по-скоро осъзнаесх грешката в мисленето си
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Guest
    Хахах Ебати преебавката

Фен
    Град
    Монтана

ще ти мине мацко Ще го преживееш все някога ... В началото винаги е трудно
    Не се впрягай толкоз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си