- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kajete mi metal ili punk grupi
Hyperborea
Най-големите,другите групи които съм слушал Joey Tempest ги е изброил.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Абе Аврил си е принцесата на пънка беПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
Нищо, че пее поп-рок (някои песни може и поп-пънк да са..) -добре е, че поне сама си признава, че пее това![]()
хъхъ..
Ееее...не знам!Виждала съм индивиди които казват че групи като 'Нови цветя" и "Ремонт" са "тъпи пънкарски изцепки"!О.оПървоначално написано от exploitedteen
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
я се ядосааааай![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Няма нужда...аз се погрижих!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Shadow_Walker с теб съм съгласен за
Dimmu Borgir
Iron Maiden
Аз предлагам metal
Manowar
Iced Earth
Sodom
Amon Amarth
The Insomnia
Helloween
И за мен по-тъпите metal групи
HIM
Tokio Hotel
Bullet for my Valentine
Linkin Park
Korn
Evanescense
Nightwish
А PUNK само AFI
ANASTASIS мисля, че е българска Death Metal група.
Уоузърс!А PUNK само AFI
Йей ай да сме тру нали...Първоначално написано от scion_of_Storm
Абе изобщо слшал ли си песните от по-старите им албуми?
Например The Art of Drowning или Very Proud of Ya
ем да ти кажа направи го и тогава говори кой пънк и кой не![]()
хъхъ..
Хахаххахахаххахааа, на мн разбиращ ли ще се правиш? А забравяш ли, че до преди 3 месеца слушаше Бритни? Я се осъзнай и недей да имаш толкова високо самочувствие, няма да е зле да не забравяш все пак кой си бил..Първоначално написано от Shadow_Walker
Може да не разбирам кой знае колко от пънк, обаче АФИ са пънк колкото долуподписания ми има форма на п*тка, че не ми се оправя цензурата пак -.-
Видях, че някой беше написал AFI и помислих, че е PUNK, защото аз от PUNK си нямам и представа.
AFI са си чисто емо - ако не по друго можем да се ориентираме по настоящата прическа на вокала.Лично аз причислявам към емото и лигавите групички от сорта на токио хотел.А по темата моите любими бг метъл банди са severia, demnzia, act of grotesque и разбира се vrani volosa и the revenge project.За хардкор можеш да пробваш NxFxJx, a пънк ... алкофилия, нови цветя,кокоша глава и т.н.
![]()
Believe in yourself in all thinks you do
Believe in yourself and all your dreams come true
Та нз кой е госта, ама си гледа работата.Ще слушам каквото искам.Може да слушам бритни, но това си е моя работа.
Сащо така слушам Dimmu Borgir, Immortal, Cradle of Filth, Metallica, Iron Maiden, Rammstein...изобщо дали си чувал нещо тяхно?
И бритона не прави групата имо или не...тез бритони ги е имало от преди това чудо наречено имо са появи.
scion_of_Storm па долоподписания ти не съм го виждал и няам намерение.
И пак казвам, като не сте чували старите им неща, ми не говорете.
Е това на алтернатив, на емо или на поп ви мяза?
хъхъ..
Това чудо "имо" се е появило през 80-те,да си имаме уважението все пак...
И не си мисли,че Металика,Мейдън,Боргир,Кре ъл и т.н. са тоооолкова ъндърграунд,че човека "изобщо" да не е чувал нещо тяхно.
Аре като твърдиш,че АФИ са пънк,да кажеш още 5-6 пънк групи,за да можем ние непросветлените да сравним звученето.
П.П. Споменах ли,че АФИ са имо ?!![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Твърдя, че старите им работи са пънк.За новите да съм споменал нещо???Та каквото и да кажа, ще сравнявате с новите им неща...а те не са пънк.
А относно бритоните виж из wikipedia за death rock, кога се е появил този стил и какъв им е стилът на олбичане...и може би случайно ще забележши, че типична прическа е Angled Bang (бритон на ъгълили казано по нормално-на една страна) и че е възникнал в края на 70тте.
Иии...тая тема защо се превърна в спор за или против AFI...
П.П. Бандите не са много ъндърграунд, но това не пречи да не ги е чувал.Повечето хора, които познавам не са и чували за тях....
И обвинения от типа, че забравям откъде съм тръгнал...не, не забравям.
хъхъ..
Миии аз казвам,че и старите не са пънк.
И на какво се крепят твърденията ти,че са пънк ?! На Уикипедия ?!
It's easy to achieve
AFI са си асъл имота...Чувала съм и старите им неща и знам, че няма нищо общо с пънка!
Ми и аз казвам, че J. Lo е най-голямата дет метълка, ама всички знаят че не е такаПървоначално написано от Red.Chil
![]()
хъхъ..
РедЧил е прав...я кажи други пънк групи, които слушаш или изобщо знаеш...за да видим аджеба дали си слушал истински пънк, че да скверниш доброто име на стила като определяш като такава група като AFI!Първоначално написано от Shadow_Walker
E то по МТВ и Симпъл План,и Блинк 182 са пънк...
It's easy to achieve
Хехее, не забравяй, че за половината от тях аз те светнах, мацко, а ти тогава си защитаваше бритни и кристина агилера, сега гледам че мн ти се е вдигнало самочувствието, или поне така изглежда, метълюПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
то тва не беше за мене, ама кво пък..Първоначално написано от Анонимко
![]()
hmmm tokio hotel SUXXX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i ne sa nikakuv metal!!!!!!!te daje i pop ne mogat da se narekat!
metal-observer.com
metal-archives.com