.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: problem4e

Guest

problem4e

ami imam sledniq problem zna4i ot nqkolko dena rabota kato servitorka i tam mi nalagat da se darja lubezno da se usmihvam na horata i tn i az praq kvot moga.oba4e sas personala ne6to ne moga da namera ob6ti temi neznam dali e zaradi tva 4e ot 3-4 dena rabota tam i o6te ne sam sviknala ili prosto ne mi dopadat kato harakter i ne iskam da gi opznaq i sida si nqkva takava nacupena i izb6to ne se namesvam v mohabetite i izob6to nemi e priqtno vapreki 4e ednata servitiorka mi e 2 -ra bratov4edka az ne moga da se otpusna i da s edarja normalno kakto s moite priqteli nz 6to e taka
    Ot 4 dena ne bqh izlziala samo u nas i na rabota ot rabota u nas i mi be6e dosta krivo oba4e neska sled rabota izleznah i si vidqh super mnogo frednove i mi stana nqkvo takova qko 6toto tva e estestvenata mi sreda a imenno metylite kuponite haho-hihi i tn.I sega kato se seta 4e utre sam na rabota i 4e trqva pak da se prava na zardystena i typa ne sgovor4iva i temeryt

PS sorrry 4e temata ne e za tyk

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ти се беше оплаквала от същото и тия дни, нали ?

Ми какво да се прави,скъпа. Кинти трябват.
    Всъщност, на колко си ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ти се беше оплаквала от същото и тия дни, нали ?

Ми какво да се прави,скъпа. Кинти трябват.
    Всъщност, на колко си ?
    na 17 sam

Guest
    kak da namerq ob6ta tema s hora koito vaob6te ne moga da ponaqsam i kak da se smeq kogato to4no v toq moment ne se prai na kloyn

Мега фен Аватара на koalka
    Като за начало си говори с твоята братовчедка и после се включвай по някакъв начин в разговорите.Не можеш да нямаш собствено мнение по някой въпрос.Виж, за 3 дни не можеш да им опознаеш характерите, че да кажеш, че не ти допадат.Просто още не си свикнала и не си се отпуснала.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ne e zaduljitelno da se pravish na zabavna.Budi kakvata si..govori si spokoino bez da se trevojish kakvo shte si pomislqt kolegite ti.Oshte ne si se otpusnala zatova se poluchava taka.Ne moje da nqmash nishto obshto s tqh,a i ti si imash mnenie po obsujdanite temi nali? druj se estestveno i vsichko shte se naredi s vremeto
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kak da namerq ob6ta tema s hora koito vaob6te ne moga da ponaqsam i kak da se smeq kogato to4no v toq moment ne se prai na kloyn
    zn li, i az sam na 17, do tyk dobre, rabotish, e az y4a, no 1 den vseki ot nas shte zapo4ne rabota, kakvato i da e tq, nezavisimo dali servitiorka, lekar, injener, ili tam neshty drygo, da ne mislish 4e na vsi4ki im e priqtno da hodqt na rabota, ponqkoga da, no ima dni, v koito prosto ne si na kef, ok, ama ako si lekar primerno i si nekva nacypena, po4vash operaciq primerno kakva nadejda za jivot shte vdahnesh na 4oveka?!
    E, ot teb ne zavisi nikoi 4oveshki jivot, no ti rabotish, okolo teb ima hora, priznai sega, ako ti si v nqkakvo qko nastroenie, a okolo teb vsi4ki se mysqt, nqma da e priqtno, nali?!
    Vij, nezavisimo dali ti haresva, ili ne, ti tova rabotish \za sega\, predpolaga se imash nqkavi planove, zn li, vsashtnost vseki 4ovek, za da yspee, trqbva da e takti4en, da si zatvarq o4ite ponqkoga, da se primirqva s nqkoi neshta \v tvoq sly4ai kolegite ti, koito dokolkoto razbrah s4itash za sdyhani\, ok dai ima shans, za 4-5 dni nemojesh da opoznaesh 4ovek, taka 4e sledvashtiq pat, kogato idesh na rabota pomisli kakvo pravish, i dali si stryva da se dyrjish kato nqkakyv .........\spestqvam go za da ne se obidish\, prosto gledai maaaalko po vedro na neshtata!
    i neshto, koeto mi haresva kato sentenciq "Angelite mogat da letqt, zashtoto ne se vzemat na seriozno!' - ne go zabranqi!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си