- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абе хора знаете ли какжо е да обичаш?!?!?!?!?!
Може би съм веднъж или два пъти...Но вече всичките тези чувства са замръзнали...
Да знам! Обичала съм,обичам и за радост съм обичана. без любов просто всичко е зле!
Да знам какво е да обичаш истински..но също така знам и какво е да обичаш, а да не срещаш същото в този човек...за жалост![]()
![]()
![]()
Обичам приятелите си ужасно много, обичам и други хора, които са били важни за мен през живота ми, но само дотам. В обичта вярвам, в любовта- не.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз също съм обичала и обичам още и то много!!!Любовта е нещо красиво и всеки трябва да повярва в нея за да я изпита!!!![]()
You lift me from up above
Your unconditional love
Takes me to paradise
ми знам какво е да обичаш,хубаво е докъто всичко не се заебе!сега обичам някой и преди съм обичала някой...но всичко си има крайза жалост,особено на наще години е невъзможно да продължи дълго тази любов
аз лично незнам дали сам се влюбвала,защото тва чувство е много странно.Винаги харесвам такива момчета , които знам че не са за мен но......нищо не мога да направя.И сега случая е пак такъв-харесвам много едно момче.Толкова много че мога да го нарека лубов но знам е не е за мен.Имам чувсвото е сме от два разлини свята.Пък и не смея да му го кажа и незнам какво да правя.Моля ако може някой да ми даде съвет как да постъпя!!
Мерси предварително))))))
Здравейте!Някой ще ми даде ли няколко съвета за това как да се запозная с "НЕГО"?Видях че някой е питал,но никой нищо не казва-надявам се сега да отговорите!![]()
obi4am go pove4e ot sebe si
хубаво е когато я има, при мен я е имало веднъж, но след това все още си тлее в мен
няма любов
Da![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Обичам да обичам моето момиче, всеки ден я обичам по нов начин, на по високо ниво, и по силно
ОБИЧАМ ТЕ СЛЪНЦЕ МОЕ !!!![]()
![]()
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Първоначално написано от Seizure of Power
mhm.. ама рано или к1сно идва.. и те грабва.. хх
wtf ? и ние к'во треа да напраиме ?Първоначално написано от DarkAngelOfHope
emi i az nenzma chestno vi kaja ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Мдам...Любовта е много хубаво нещо докато не се прецака...А това става често...
хах естетвено,че знам,всеки знае макар и да не го признава,а понякога и да не го осъзнава
![]()
БЕЗ НЕЯ СМЕ СУПЕР!!!/само дето ако си харесаш някой трудно си го избиваш от главата...Първоначално написано от Seizure of Power
/
![]()
![]()
Let the beats control your soul...
Да знам не сам неук кат теб![]()
Обновения форум Teenproblem.com
хохохо энам и к`фо?????Поредната смислена тема
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Да, обичала съм няколко момчета и то много силно и продължително. Някои си останаха в мечтите, други имах до себе си, но се оказаха боклук. Сега обаче знам какво е истинската любов. Усещам я с всяка фибра от тялото си. Толкова много го обичам, че само мисълта да не е до мен някой ден е по-страшна от смъртта. Знам какво е да обичаш и знам какво щастие е това!!!!!
Ми ... знаем. И?
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!