Цитирай Първоначално написано от batkodoki
znaem всичко, но това което описваш не е закъснял пубертет.

в кой момент биологичният часовник ще активира секрецията на жлезите зависи от т.н полова конституция на човека. иначе казано - това е генетично предопределено. картина която даваш описва нормално момче на твоята възраст. но много скоро нещата ще се променят драстично
а дано да се променят(не че ще ми е приятно да се бръсна ама лека жертва).Впрочем днес гледах по дискавъри предаване за тестостерона и глупости и кво се оказа-че ако показалеца ти е по малък от безименния пръст то значи имаш много тестостерон,което е добре.ПРи всички атлети е така даже по големината на пръста предвидиха кой ще е първи на съзтезание И имаше едно жена която се възприемаше като момче но не е та значи слагаха и тестостерон за 6 месеца и се превърна в мъж-мислеше като мъж,рефлексите и бяха на мъж,бягаше по-добре,мускулатурата и се подобри,направи лек v образен гръб и и се появиха мустаци А какво наричаш закъснял пубертет?Ей ся ще питам баща ми къв е бил като малък.А за майка ми знам че като малка не и е идвал редовно мензиса и пиела некви хормони,после и се уголемили ячниците правили и операции и т.н. Тва заа дискавърито ако можете го гледайте много е яко казваше се "Build a human body"