.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

ох тоя презерватив

като за начало здравейте!
    Бихте ли ми обеснили някои работи, знам че има такава тема но не знам точно какво да напиша за да търся. Значи интересува ме това което излиза от пениса на момчето но преди да е свършил става въпрос, течноста която се използва за смазка в нея има ли сперматозоиди и имали вероятност от бременност. Ако щете ми вярвайте чувала съм какво ли не и така и няма точен отговор. Някой ми казват че тази течност идва от съвсем другот място а не от тестисите и няма никаква вероятност от бременност, други твърдят че в тази течност се съдържа малка част сперматозоиди които не всички може да са годни,някой измрели . .. . не знам ама изобщо не знам кой да слушам и на кой да вярвам. До сега съм правила само секс с презерватив а така искам да опитам и без, но ме е сттрах, приятеля ми няма да свършва в мен ест. но ме притеснява тази течност. Дайте моля ви няй накрая отговор който да е верен и лошо ли е ако правя секс без презерватив, да не намесваме болестите за тях ми е пределно ясно.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    мхм може да забременееш ама е мноооооу малък шанса

Guest
    V tazi te4nost , koqto izliza ot penisa predi eakulaciq, se surdja minimalno koli4estvo kato procenki spermatozoidi,no vupreki vsi4ko ima 6ans da zabremenee6 maluk e ,no go ima.puk i metoda s prekusnatiq polov akt ne vur6i raota mn mom4ieta sa zabremenqli taka.tui 4e ne ti go reporu4vam karai s prezervativ

Фен
    Град
    v ku6ti
    Mn e malak 6ansa ot taq te4nost da se zabremenee ama sa6testvuva,ne probvai bez prezervativ,vapreki 4e mene po me kefi ebz,ama posle 6e ima da tre peri6 dokato ti doide cikula.Az sam go minala tui zatova ti kazvam-po dobre sas otkolkoto da bere6 strah!
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Град
    plovdiv
    naistina v tazi te4nost ima sprematozoidi i naistina veroqtnostta da zabremenee6 e mn malka.zna4i s moq priteq po4ti vseki pyt go pravim bez prezervativ,samo nakraq predi da svyr6i go slaga.znam 4e ne e pravilno,no da ti kaja mn moi priqteli go pravqt taka.cqla godina pravim sex taka i o6te ne sym nadula korema no naistina vse pak ti precenqva6 dali 6te riskuva6 taka

Guest
    bqh chela nqkude che 8 procenta ot nejelanata bremennost stava po toq nachin.

Guest
    бяха ми споменали че има хапчета дето се слагат в влагалището и няма проблем ако момчето свърши в мен

Град
    На Луната :)
    Има сперматозоиди в тази течност но те са 100000Х пъти по малко а ти наеш. че понякога дори и при свършване в вагината не се забременява тъка че шансът е минимален
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Mi chesno kazano chuvala sum che ima nqkakvi minimalni ama nz Az sus moq priqtel blizo ot 5 meseca i neshto samo 2 puti sme go pravili sus prezervativ i da chukna na durvo ne sum imala gafove No opredeno chuvstvoto e 1000 puti po hubavo bez prezervativ - opitai za da vidish

Guest
    izkluchitelno malak e shansa za zabremenqvane spoko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си