- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ох тоя презерватив
като за начало здравейте!
Бихте ли ми обеснили някои работи, знам че има такава тема но не знам точно какво да напиша за да търся. Значи интересува ме това което излиза от пениса на момчето но преди да е свършил става въпрос, течноста която се използва за смазка в нея има ли сперматозоиди и имали вероятност от бременност. Ако щете ми вярвайте чувала съм какво ли не и така и няма точен отговор. Някой ми казват че тази течност идва от съвсем другот място а не от тестисите и няма никаква вероятност от бременност, други твърдят че в тази течност се съдържа малка част сперматозоиди които не всички може да са годни,някой измрели . .. . не знам ама изобщо не знам кой да слушам и на кой да вярвам. До сега съм правила само секс с презерватив а така искам да опитам и без, но ме е сттрах, приятеля ми няма да свършва в мен ест. но ме притеснява тази течност. Дайте моля ви няй накрая отговор който да е верен и лошо ли е ако правя секс без презерватив, да не намесваме болестите за тях ми е пределно ясно.
мхм може да забременееш ама е мноооооу малък шанса
V tazi te4nost , koqto izliza ot penisa predi eakulaciq, se surdja minimalno koli4estvo kato procenki spermatozoidi,no vupreki vsi4ko ima 6ans da zabremenee6 maluk e ,no go ima.puk i metoda s prekusnatiq polov akt ne vur6i raota mn mom4ieta sa zabremenqli taka.tui 4e ne ti go reporu4vam karai s prezervativ![]()
Mn e malak 6ansa ot taq te4nost da se zabremenee ama sa6testvuva,ne probvai bez prezervativ,vapreki 4e mene po me kefi ebz,ama posle 6e ima da tre peri6 dokato ti doide cikula.Az sam go minala tui zatova ti kazvam-po dobre sas otkolkoto da bere6 strah!![]()
naistina v tazi te4nost ima sprematozoidi i naistina veroqtnostta da zabremenee6 e mn malka.zna4i s moq priteq po4ti vseki pyt go pravim bez prezervativ,samo nakraq predi da svyr6i go slaga.znam 4e ne e pravilno,no da ti kaja mn moi priqteli go pravqt taka.cqla godina pravim sex taka i o6te ne sym nadula koremano naistina vse pak ti precenqva6 dali 6te riskuva6 taka
![]()
bqh chela nqkude che 8 procenta ot nejelanata bremennost stava po toq nachin.
бяха ми споменали че има хапчета дето се слагат в влагалището и няма проблем ако момчето свърши в мен
Има сперматозоиди в тази течност но те са 100000Х пъти по малко а ти наеш. че понякога дори и при свършване в вагината не се забременява тъка че шансът е минимален![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Mi chesno kazano chuvala sum che ima nqkakvi minimalni ama nzAz sus moq priqtel blizo ot 5 meseca i neshto samo 2 puti sme go pravili sus prezervativ i da chukna na durvo ne sum imala gafove
![]()
No opredeno chuvstvoto e 1000 puti po hubavo bez prezervativ - opitai za da vidish
![]()
![]()
izkluchitelno malak e shansa za zabremenqvane spoko![]()