.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    София
    А бе тотев, никой не те оплюва. Само поне аз не разбрах мотивите ти да го правиш. Обичайте си се, нужда няма да разлепяш обяви и да събираш публика

az te podrepqm
    pri istinskata lubov toi prosto iska vsi4ki da znaqt kolko mnogo toi q obi4a

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    az te podrepqm
    pri istinskata lubov toi prosto iska vsi4ki da znaqt kolko mnogo toi q obi4a
    А всички, това какво ги интересува? Ти лично интересуваш ли се от това, че Пешо+Пена=ВНЛ?

А бе тотев, никой не те оплюва. Само поне аз не разбрах мотивите ти да го правиш. Обичайте си се, нужда няма да разлепяш обяви и да събираш публика
    никой не ме оплюва ли ?
    Ти си много голям глупак тотев!
    това са твои думи
    Не се и очудвам, че не си разбрала мотивите ми... Няма да ти ги обяснявам, защото не мисля че ще можеш да ги разбереш...
    Отделно, нито разлепям обяви, нито събирам публика
    Не го правя с цел да съм атрактивен или каквото си искаш още...

и после, много ми стана забавно тва:
    А всички, това какво ги интересува? Ти лично интересуваш ли се от това, че Пешо+Пена=ВНЛ?
    мога да се строша да се смея на всичките ти думи
    не съм писал поста за да се интересуваш ти... той е конкретно адресиран ако не си обърнала внимание

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от totev
    най-напреде глупав си ти ...
    А ти пък си грубиян ХъХ
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

А ти пък си грубиян ХъХ
    хах..до някъде си прав/а.... попринцип се стремя тук във форума да бъда културен и сдържан, но от време на време се случва човек да си каже какво мисли .... попринцип съм доста импулсивен
    п.с. знам, че не винаги съм внимателен и се случва да нагрубя някого.. нямам нищо против никой.. не го правя с лоши чувства

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от totev
    не съм писал поста за да се интересуваш ти... той е конкретно адресиран ако не си обърнала внимание
    тотев, бандерас антонио фа калдо

като е конкретно адресиран към някого, защо си го пуснал във форум, където всеки да го чете и съответно коментира?

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

като е конкретно адресиран към някого, защо си го пуснал във форум, където всеки да го чете и съответно коментира?
    защото не ме е срам от това, което чувствам примерно и защото ще е приятно на любимия ми човек да го прочете и да се посмее на коментарите ти
    .... и защото не ми пука какво ще кажат разни заядливи момиченца като теб
    намери си друга работа, моля те... темата няма нищо общо с теб и силно ме съмнява, че някога ще пусна тема, която да касае специално теб

gostenka
    Guest
    awe mn ste luhi we , kav vie problema , mom4eto e re6ilo da napi6e tema i q e napisalo , tva 4e nqkoi na vas ne vi se obqsnqval v lubov taka nezna4i 4e ne moje da se radvate za drugite ! ... radvam se za vas totev i prodaljavaite v sa6tiq duh to ot takiva prostaci kato tiq nedovolnite lubov nqma da ostane ... MNOGO POZDRAVI DA PRATI6 NA STANIMIRA

Lubovta 6te spasi sveta!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си