- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те!...
А бе тотев, никой не те оплюва. Само поне аз не разбрах мотивите ти да го правиш. Обичайте си се, нужда няма да разлепяш обяви и да събираш публика
az te podrepqm
pri istinskata lubov toi prosto iska vsi4ki da znaqt kolko mnogo toi q obi4a
А всички, това какво ги интересува? Ти лично интересуваш ли се от това, че Пешо+Пена=ВНЛ?Първоначално написано от macka123
никой не ме оплюва ли ?А бе тотев, никой не те оплюва. Само поне аз не разбрах мотивите ти да го правиш. Обичайте си се, нужда няма да разлепяш обяви и да събираш публикатова са твои думиТи си много голям глупак тотев!![]()
Не се и очудвам, че не си разбрала мотивите ми... Няма да ти ги обяснявам, защото не мисля че ще можеш да ги разбереш...
Отделно, нито разлепям обяви, нито събирам публика![]()
![]()
Не го правя с цел да съм атрактивен или каквото си искаш още...
и после, много ми стана забавно тва:
мога да се строша да се смея на всичките ти думиА всички, това какво ги интересува? Ти лично интересуваш ли се от това, че Пешо+Пена=ВНЛ?![]()
![]()
![]()
не съм писал поста за да се интересуваш ти... той е конкретно адресиран ако не си обърнала внимание![]()
![]()
![]()
А ти пък си грубиян ХъХПървоначално написано от totev
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
хах..до някъде си прав/а.... попринцип се стремя тук във форума да бъда културен и сдържан, но от време на време се случва човек да си каже какво мислиА ти пък си грубиян ХъХ![]()
.... попринцип съм доста импулсивен
![]()
п.с. знам, че не винаги съм внимателен и се случва да нагрубя някого.. нямам нищо против никой.. не го правя с лоши чувства![]()
тотев, бандерас антонио фа калдоПървоначално написано от totev
като е конкретно адресиран към някого, защо си го пуснал във форум, където всеки да го чете и съответно коментира?
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
защото не ме е срам от това, което чувствам примернокато е конкретно адресиран към някого, защо си го пуснал във форум, където всеки да го чете и съответно коментира?и защото ще е приятно на любимия ми човек да го прочете и да се посмее на коментарите ти
![]()
.... и защото не ми пука какво ще кажат разни заядливи момиченца като теб![]()
![]()
намери си друга работа, моля те... темата няма нищо общо с теб и силно ме съмнява, че някога ще пусна тема, която да касае специално теб![]()
awe mn ste luhi we , kav vie problema , mom4eto e re6ilo da napi6e tema i q e napisalo , tva 4e nqkoi na vas ne vi se obqsnqval v lubov taka nezna4i 4e ne moje da se radvate za drugite !... radvam se za vas totev i prodaljavaite v sa6tiq duh
to ot takiva prostaci kato tiq nedovolnite lubov nqma da ostane
... MNOGO POZDRAVI DA PRATI6 NA STANIMIRA
![]()
Lubovta 6te spasi sveta!!!![]()