.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Спукан презерватив.........

Ситуацията е следната .. Снощи правих секс с приятелят си и той сподели че според него презервативът може и да се е скъсал .. Колко време имам за да взема мерки и какви да бъдат те .. И дали по някакъв начин най скоро мога да разбера дали всичко е ОК

П.С.Пуснах тема защото нямам време да разгледам целият форум а имам нужда от помощ веднага

Еми не съм мн опитен с хапчетата в такива случаи, щото не съм имал фалове до сега ( за радост ), но според мен или при някой лекар може да питаш или направо в аптеката за такива хапчета. Там ще ти обяснят и ще ти препоръчат нещо. НЕ се притеснявай - не си нито 1вата нито последната
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Kasno e ve4e-bremenna si
    Moite saboleznovaniq

Супер фен
    Ako naistina prezervativa e bil skusan nai-dobre otivaite kolkoto se moje po-burzo do aptekata i vzemete POSTINOR DUO.Tova sa hapcheta,koito se piqt do 72chasa sled gafa,t.e.ubivat spermatozoidite(ako izobshto ima takiva).Sled 1 sedmica pravish test za bremennost i taka shte razberesh dali vsichko e ok...Uspeh!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Ako naistina prezervativa e bil skusan nai-dobre otivaite kolkoto se moje po-burzo do aptekata i vzemete POSTINOR DUO.Tova sa hapcheta,koito se piqt do 72chasa sled gafa,t.e.ubivat spermatozoidite(ako izobshto ima takiva).Sled 1 sedmica pravish test za bremennost i taka shte razberesh dali vsichko e ok...Uspeh!
    Моето мнение е същото! Постинор Дуо е около 10 лв. доколкото си спомням.

благодаря ви много .. още утре сутрин ще намеря аптека ... и дано след следмица теста се окаже отрицателен

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Стискаме ти палци!

Супер фен
    Da,i pishi kakvo e stanalo,uspeh!

Повече от фен

Re: Спукан презерватив.........

ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Мега фен Аватара на koalka
    Ако презерватива се е скъсал и той е свършил в теб, направо вземи Постинор Дуо, защото може да си бременна.Пие се до 3 дни и колкото по-рано го пише, толкова по-добре.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Спукан презерватив.........

Цитирай Първоначално написано от Thiara
    Ситуацията е следната .. Снощи правих секс с приятелят си и той сподели че според него презервативът може и да се е скъсал .. Колко време имам за да взема мерки и какви да бъдат те .. И дали по някакъв начин най скоро мога да разбера дали всичко е ОК

П.С.Пуснах тема защото нямам време да разгледам целият форум а имам нужда от помощ веднага
    Така става като го правиш с по-малък от теб

Иначе да, както вече ти казаха, ако се е изпразнил от съдържание в теб при скъсването... най-добре вземи съответните медикаменти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си