az sam mom4e i poprincip imam xybava koga na liceto-bez papki i tnt.no ve4e sam na 15 po4ti i po4naxa po 4esto da mi izlizat papki po liceto i ne to4no papki po skoro kato to4ici(ne sa i kato 4ernite to4ki,abe razbraxte me) daite nqkaf savet kakvo da si kypq da si poddargam liceto: )
Ами селициловия спирт помага ако имаш пъпки,но много изсушава кожата.По-добре попитай в някой козметичен магазин или аптека.Там ще ти препоръчат нещо![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
еми пробвай с фон дьо тен
axa,bez fon dio ten!!!Първоначално написано от Анонимко
!toi zapu6va porite i taka liceto ne moje da di6a.sa6to izlizat o6te pove4e papki.po-dobre nqkakvo losion4e ili po4istva6ta maska!
Аз ползвам някакъв спирт, който го приготвят в аптеките.В момента не мога да ти кажа името понеже ми се е свършил и все забравям да си купя, но наистина съм доволна от него!![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
mi... tai kato ne sym mom4e ne moga ni6to da ti prepory4am.. no imam myjka seria v Avon i edin moi priqtel q polzva, kazva 4e e dovolen i licetio my e gladko.![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
отиди на дерматолог той ще ти обясни най-добре![]()
Еми то всяка кожа си е различна и на всеки му помагат различни неща.Но както казах по-горе питай или в аптеката или отиди на дерматолог![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ami az sym momiche,no vypreki tova shte ti kaja kakvo polzvam!
na Avon ima edin losion za prez noshta v edna takava sinq opakovka,kazva se Overnight Blemish treatment ot seriqta clearskin(struva okolo 5-6lv)
na Amrita edno losionche.Na opakovkata pishe dylbokopochistvasht losion za koja predrazpolojena kym akne s rozmarin(struva okolo 2lv.)
salicilov spirt 2%,zashtoto dokolkoto sym chuvala 3% mnogo izsushava kojata.Ne znam kolko struva,no e mn evtin.I s nego se maja samo kato mi izleze nqkoq dryga pupka ili kogato se setq,no ne trqbva vs den,zashtoto mnogo se izsushava kojata (az v kachaloto napravih greshkata da go izpolzvam vseki den i kojata na liceto mi se izsushi i zapochna da se liushti ,vypreki che se vodi za mazna)
nqkoi pyt kato mi se izsushi kojata se maja i s edno kremche Bochko (to poprincip e bebeshko,no mn pomaga).Nego syhto ne go znam kolko struva,ima go vyv vsqka apteka,ne vqrvam da e poveche ot 2-3lv
Nadqvam se da sym ti pomognala!![]()
Tova goe bqh az!Zabravih da se logna!Ama to da si typ ne e lesno![]()
a toq spirta za kakvo to4no e?
Ami saliciloviq spir e za izgarqne(izsushavane na pypkite).NO (ima edno golqmo NO),ako go izpolvash prekaleno (primerno vs den-sutrin i vecher) osven pypkite shte ti se izsushi i kojata i shte zapochne da se beli!Shtom moita koja,koqto e ot mazniq tip zapochna da se beli za 10 dni nqkyde kato q majeh sutrin i vecher..smqtai!![]()
Ako tvoita koja e primerno suha mislq che vednuj sedmichno e dostatychno (e tova ako imash mn pypki,apyk ako ti izliza ot vreme na vreme /kakto na men/ ,kogato ti izleze togava maji)
Nadqvam se da sym ti obqsnila dobre ! :P
az izpolzvam moliv S.O.S. sre6ty papki na garnier i mnogo mi pomaga i vsqka ve4er miq liceto si s po4istva6t gel sa6ty na garnier dovolna sam
|{I$$ ME
H0LD ME IN Y0UR HANDS
JU$T WANNA FEEL YOU NEXT TO MEeEE
a tiq Teen Clean mn gi xvalqt ne6to.kfa im e cenata i te za kvo sa? imat li efect?