.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

А кажете сега как да разберем тия жени

Значи аз по принцип мисля че имам доста опит с женското съсловие но те взеха че станаха много хитри. И ми е интересно как мислите вие
    имам няколко въпроса за които си имам собствено мнение но изкам да ви чуя и вас
    1-во Какво иска една жена ?
    2-ро Как да разберем дали е искрена когато говори за чувствата си спрямо вас?
    3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!!

пп. Нека и женската част на форума да споделят мнения защото това все пак са техни води

Повече от фен
    ЗАВИСИ ОТ ЖЕНАТА
    ТАКА ЧЕ КОЛКОТО И ОПИТ ДА ИМАШ ВИНАГИ ИМА ИЗНЕНАДИ И НЯМА ТОЧНА ФОРМУЛА(ОТГОВОР)
    МОЯ СЪВЕТ Е ДА ИМПРОВИЗИРАШ С ЖЕНИТЕ

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Да разбереш жените? хахаха не се излагай, това е невъзможно. А на тези въпроси които си задал има хиляди отговори и всеки един ще бъде правилен

Мега фен Аватара на koalka
    Ако разсъждаваш по този начин няма да имаш голям успех при жените!Ами не мога да ти кажа какво искат другите жени, защото хората са различни и имат различни предпочитания.Дали са искрени в чувствата си...аз да, за другите също да, но не за всички.Аз поне не виждам смисъла да лъжеш точно за чувствата си.

Пич няма как даги разбереш тия жени те са много страни.

1.една жена иска да имаш пари и да я развеждаш и да си известен и красив разбира се.Ако не си може да вариш п.... си майна.
    2.Жените много рядко са искрени в чуствата си казват го само така колкото да ти направят кефа и да те баламосват.
    3.С тях е зле ама и без е зле.тука си прав няма какво да добавя.

Fuck love

пп.Това е мое мнение така че жени не се обиждайте!!!
    Vladoka rulzzz

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal

1.една жена иска да имаш пари и да я развеждаш и да си известен и красив разбира се.Ако не си може да вариш п.... си майна.
    2.Жените много рядко са искрени в чуствата си казват го само така колкото да ти направят кефа и да те баламосват.

Fuck love

Толкова точно и ясно, че нямам какво да допълня...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    1-во Какво иска една жена ? здрав секс..иска да е обичана и задоволена...иска разнообразие...
    2-ро Как да разберем дали е искрена когато говори за чувствата си спрямо вас? доверие...в една връзка трябва а има доверие,ако не вярваш на човека,който обичаш..кк очакваш да има нещо истинско м/у вас...
    3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!! Така е от векове и така ще си остане..когао Бог е създал мъжа и жената...той ги е създал,защото едното не може без другото..създал ги е да са едно цяло и да не могат един без друг...
    тфа е.... сяка жема е различна,но това са отгооворите на въпросите ти...
    [color=black][b] ☼٭ M

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София

tova iska

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    1) зависи от жената... предимно искат нежност и пари

2) гледай я в очите, те никога не лъжат

3) има нещо такова, но аз нямам този проблем
    обичам дениту ми {}

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    1-во Какво иска една жена ? когато ни се зададе този въпрос и ни минават хиляди мисли в главата и така и не получаваш смислен отговор..но така или иначе според мен всички жени искат някой до тях,който да ги разбира и подкрепя.. май не е толкова трудно за постигане,а?
    2-ро Как да разберем дали е искрена когато говори за чувствата си спрямо вас? много рядко,ние,женските говорим нещо,което не сме сигурно,че чъвстване и че въобще искаме..защото всеки наш ход е задълбочено усмислен
    3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!! еее прозрение

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    говориш явно за себе си... защото, аз лично много рядко срещам момиче, което не се нуждае от поглезване с подаръчета... и колкото са по-скъпи толкова повече им се радват... странно а ?
    колкото до разбирането има го и това, само че ясно ... искате да ви разбират и повечето момчета се опитват... а някога момиче опитвало ли се е да разбере момче ?
    обичам дениту ми {}

Guest
    1. Иска.. не знае кво иска. За тва пробвай да й отрежеш ръката.
    2. Ми, заплаши че ще й отрежеш ръката и ако остане й я отрежи. Така ще разбереш дали е била искрена с теб !
    3. Ръката или жената ?

Град
    In The Heart of Darkness
    Пффф- кво да ви кажа- темар направена от някъв женомразец тъп , на който мога да кажа че нищо не разбира и нищо не знае още, така че изобщо няма да си права труда да давам отговори на "невероятно интересните" му въпроси .
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Голям фен Аватара на pathetic
    Аз пък имам въпрос.

Как да разберем тия хора ?
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Fuck love

=D>

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    1- На този въпрос никой не може да отговори! Самите те не знаят какво искат, пък ние ли....
    2- Гледането в очите е добър начин! Ако не те гледа и теб в очите и постянно си мести погледа, всичко е ясно!
    3- Еми....

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ

Fuck love

=D>
    Стига с тия пари, това изобщо не е вярно. От всички момичета които познавам няма една, която някога да е проявявала интерес към финансовото състояние на приятеля си.
    Frank_Lampard написа, "аз лично много рядко срещам момиче, което не се нуждае от поглезване с подаръчета... и колкото са по-скъпи толкова повече им се радват... странно а." Това до някъде може и да е вярно, но причината не е материализъм, а факта, че го приемаме като мил и романтичен жест. Честно казано, много повече бих се зарадвала на подарък, който приятелят ми сам ми е направил... Или нещо малко, но наистина оригинално...

Какво иска една жена? Каквото иска всеки един човек - близост, подкрепа, нежност, доверие. Иска да се чувства уважавана, желана, ценена...обичана. Какво, мъже, вие не искате ли същото?! Това са основни емоционални човешки нужди.

А защо да не е искрена? Една жена (не говоря за разглезено момиченце, което иска да си повдигне самочувствието) е винаги сигурна и искрена относно чувствата си. Вярвам, че мъжете са много по-склонни да говорят за чувства, които всъщност не изпитват...или само си мислят, че изпитват. Жените сме доста склонни да размишляваме над постъпките си, да преценяваме евентуални последствия и тн.

Един мъж не е мъж без жена до себе си. (Това от мъже съм го чувала... Пък и Веселин Маринов пее "Мъжът не може да е мъж, докато жена не го признае." Вярваме на Веселин Меринов! ) Но и жената се чувства истински жена, когато има до себе си мъж...

Samo tova ,4e zadava6 tezi vuprosi trqbva da ti govori ,4e nqma6 opit s jenite !Kakvo iskat spored tebe?!Awe momi4eta ne mu kazvaite we !Neka sam se spravi s nevejestvoto si !

Град
    Младежки културен център-Бургас
    Хо-хо-хо,сигурно затова направиха филма "Какво искат жените" :
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Nali se seshtash,che kakto vseki muj iska perfektna jena,taka i jenata iska neshto suvursheno.Ako moje da si krasiv,umen,nejen,da q obichash,da si poveche vreme s neq,da q slushash,da ne i izneverqvash,da q cenish i uvajavash,da imash pari..znachi si idealen.Tova iskat jenite kato cqlo.No poneje ne mogat da imat vsichko da ti kaja nai-vajnoto e da si mil i dobyr s momicheto da q uvajavash i obichash.Vsqka jena e leko santimentalna i iska nejnost e tva e.
    Koga e iskrena?zavisi ot momicheto.Toq nomer da q gledash v ochite ne vurvi pri vsqka.Ima tolkova dobri v taq oblast,che mogat da ti kajat ,che ne mogat da jiveqt bez teb a da ne im puka.Jenata e nepredskazuemo sushtestvo.
    S neq ili bez neq? emiii Jenata e polezno zlo.Skacha ti po nervite,ama ne mojesh bez neq nali
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    София

Re: А кажете сега как да разберем тия жени

Цитирай Първоначално написано от stormblast
    1. Истински мъж.
    2. Когато прави всичко, за да ти е приятно
    3. Това е вярно

Град
    София
    никога няма да ни разберете...
    жени сме забога..
    и ние не се разбираме...

i az mislq 4e zavisi ot jenata ako si q obiknal nema kak da ne razberesh

Guest

Re: А кажете сега как да разберем тия жени

Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от stormblast
    1. Истински мъж.
    2. Когато прави всичко, за да ти е приятно
    3. Това е вярно
    1. Майка ти иска истински мъж. Не знаеш кво искаш, отрежи си ръката.
    2. Да ми лапа или да си кълца ръката ?
    3. А без ръка яко ли е а ?!??!

Град
    Beyond the moon
    [quote="Psihi4no_bolen"][quote="the_marshal"][b]Пич няма как даги разбереш тия жени те са много страни.

С тях е зле ама и без е зле.тука си прав няма какво да добавя.

Не се обидих ама теб мъж ли те е родил?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си