- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А кажете сега как да разберем тия жени
Значи аз по принцип мисля че имам доста опит с женското съсловие но те взеха че станаха много хитри. И ми е интересно как мислите вие
имам няколко въпроса за които си имам собствено мнение но изкам да ви чуя и вас
1-во Какво иска една жена ?
2-ро Как да разберем дали е искрена когато говори за чувствата си спрямо вас?
3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!!![]()
пп. Нека и женската част на форума да споделят мнения защото това все пак са техни води
Ако разсъждаваш по този начин няма да имаш голям успех при жените!Ами не мога да ти кажа какво искат другите жени, защото хората са различни и имат различни предпочитания.Дали са искрени в чувствата си...аз да, за другите също да, но не за всички.Аз поне не виждам смисъла да лъжеш точно за чувствата си.
Пич няма как даги разбереш тия жени те са много страни.
1-во Какво иска една жена ?
3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!!
1.една жена иска да имаш пари и да я развеждаш и да си известен и красив разбира се.Ако не си може да вариш п.... си майна.
2.Жените много рядко са искрени в чуствата си казват го само така колкото да ти направят кефа и да те баламосват.
3.С тях е зле ама и без е зле.тука си прав няма какво да добавя.
Fuck love
пп.Това е мое мнение така че жени не се обиждайте!!!
Vladoka rulzzz
Толкова точно и ясно, че нямам какво да допълня...Първоначално написано от the_marshal
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
1-во Какво иска една жена ?здрав секс..иска да е обичана и задоволена...иска разнообразие...
![]()
2-ро Как да разберем дали е искрена когато говори за чувствата си спрямо вас?доверие...в една връзка трябва а има доверие,ако не вярваш на човека,който обичаш..кк очакваш да има нещо истинско м/у вас...
![]()
3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!!Така е от векове и така ще си остане..когао Бог е създал мъжа и жената...той ги е създал,защото едното не може без другото..създал ги е да са едно цяло и да не могат един без друг...
![]()
тфа е....сяка жема е различна,но това са отгооворите на въпросите ти...
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
1) зависи от жената... предимно искат нежност и пари
2) гледай я в очите, те никога не лъжат
3) има нещо такова, но аз нямам този проблем![]()
обичам дениту ми{}
1-во Какво иска една жена ? когато ни се зададе този въпрос и ни минават хиляди мисли в главата и така и не получаваш смислен отговор..но така или иначе според мен всички жени искат някой до тях,който да ги разбира и подкрепя.. май не е толкова трудно за постигане,а?
2-ро Как да разберем дали е искрена когато говори за чувствата си спрямо вас? много рядко,ние,женските говорим нещо,което не сме сигурно,че чъвстване и че въобще искаме..защото всеки наш ход е задълбочено усмислен
3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!! еее прозрение![]()
говориш явно за себе си...защото, аз лично много рядко срещам момиче, което не се нуждае от поглезване с подаръчета... и колкото са по-скъпи толкова повече им се радват... странно а ?
колкото до разбирането има го и това, само че ясно ... искате да ви разбират и повечето момчета се опитват... а някога момиче опитвало ли се е да разбере момче ?![]()
обичам дениту ми{}
1. Иска.. не знае кво иска. За тва пробвай да й отрежеш ръката.1-во Какво иска една жена ?
3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!!
2. Ми, заплаши че ще й отрежеш ръката и ако остане й я отрежи. Така ще разбереш дали е била искрена с теб !
3. Ръката или жената ?
Аз пък имам въпрос.
Как да разберем тия хора ?
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
1- На този въпрос никой не може да отговори! Самите те не знаят какво искат, пък ние ли....
2- Гледането в очите е добър начин! Ако не те гледа и теб в очите и постянно си мести погледа, всичко е ясно!
3- Еми....![]()
Стига с тия пари, това изобщо не е вярно. От всички момичета които познавам няма една, която някога да е проявявала интерес към финансовото състояние на приятеля си.Първоначално написано от LO6IQ
Frank_Lampard написа, "аз лично много рядко срещам момиче, което не се нуждае от поглезване с подаръчета... и колкото са по-скъпи толкова повече им се радват... странно а." Това до някъде може и да е вярно, но причината не е материализъм, а факта, че го приемаме като мил и романтичен жест. Честно казано, много повече бих се зарадвала на подарък, който приятелят ми сам ми е направил... Или нещо малко, но наистина оригинално...![]()
Какво иска една жена? Каквото иска всеки един човек - близост, подкрепа, нежност, доверие. Иска да се чувства уважавана, желана, ценена...обичана. Какво, мъже, вие не искате ли същото?! Това са основни емоционални човешки нужди.
А защо да не е искрена? Една жена (не говоря за разглезено момиченце, което иска да си повдигне самочувствието) е винаги сигурна и искрена относно чувствата си. Вярвам, че мъжете са много по-склонни да говорят за чувства, които всъщност не изпитват...или само си мислят, че изпитват. Жените сме доста склонни да размишляваме над постъпките си, да преценяваме евентуални последствия и тн.
Един мъж не е мъж без жена до себе си. (Това от мъже съм го чувала... Пък и Веселин Маринов пее "Мъжът не може да е мъж, докато жена не го признае."Вярваме на Веселин Меринов!
) Но и жената се чувства истински жена, когато има до себе си мъж...
Samo tova ,4e zadava6 tezi vuprosi trqbva da ti govori ,4e nqma6 opit s jenite !Kakvo iskat spored tebe?!Awe momi4eta ne mu kazvaite we !Neka sam se spravi s nevejestvoto si !
Хо-хо-хо,сигурно затова направиха филма "Какво искат жените" :![]()
Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif
Nali se seshtash,che kakto vseki muj iska perfektna jena,taka i jenata iska neshto suvursheno.Ako moje da si krasiv,umen,nejen,da q obichash,da si poveche vreme s neq,da q slushash,da ne i izneverqvash,da q cenish i uvajavash,da imash pari..znachi si idealen.Tova iskat jenite kato cqlo.No poneje ne mogat da imat vsichko da ti kaja nai-vajnoto e da si mil i dobyr s momicheto da q uvajavash i obichash.Vsqka jena e leko santimentalna i iska nejnost e tva e.
Koga e iskrena?zavisi ot momicheto.Toq nomer da q gledash v ochite ne vurvi pri vsqka.Ima tolkova dobri v taq oblast,che mogat da ti kajat ,che ne mogat da jiveqt bez teb a da ne im puka.Jenata e nepredskazuemo sushtestvo.
S neq ili bez neq? emiii Jenata e polezno zlo.Skacha ti po nervite,ama ne mojesh bez neq nali![]()
![]()
1. Истински мъж.Първоначално написано от stormblast
2. Когато прави всичко, за да ти е приятно
3. Това е вярно
никога няма да ни разберете...
жени сме забога..![]()
и ние не се разбираме...![]()
i az mislq 4e zavisi ot jenata ako si q obiknal nema kak da ne razberesh
1. Майка ти иска истински мъж. Не знаеш кво искаш, отрежи си ръката.Първоначално написано от Trisha1991
2. Да ми лапа или да си кълца ръката ?
3. А без ръка яко ли е а ?!??!
[quote="Psihi4no_bolen"][quote="the_marshal"][b]Пич няма как даги разбереш тия жени те са много страни.
С тях е зле ама и без е зле.тука си прав няма какво да добавя.
Не се обидих ама теб мъж ли те е родил?![]()
![]()