Първоначално написано от
LO6IQ

Първоначално написано от
the_marshal
Пич няма как даги разбереш тия жени те са много страни.
1-во Какво иска една жена ?
2-ро Как да разберем дали е искрена когато говори за чувствата си спрямо вас?
3-то С тях е зле ама и без тях е още по зле!!!
1.една жена иска да имаш пари и да я развеждаш и да си известен и красив разбира се.Ако не си може да вариш п.... си майна.
2.Жените много рядко са искрени в чуствата си казват го само така колкото да ти направят кефа и да те баламосват.
3.С тях е зле ама и без е зле.тука си прав няма какво да добавя.
Fuck love
пп.Това е мое мнение така че жени не се обиждайте!!!
=D>
Стига с тия пари, това изобщо не е вярно. От всички момичета които познавам няма една, която някога да е проявявала интерес към финансовото състояние на приятеля си.
Frank_Lampard написа, "аз лично много рядко срещам момиче, което не се нуждае от поглезване с подаръчета... и колкото са по-скъпи толкова повече им се радват... странно а." Това до някъде може и да е вярно, но причината не е материализъм, а факта, че го приемаме като мил и романтичен жест. Честно казано, много повече бих се зарадвала на подарък, който приятелят ми сам ми е направил... Или нещо малко, но наистина оригинално...
Какво иска една жена? Каквото иска всеки един човек - близост, подкрепа, нежност, доверие. Иска да се чувства уважавана, желана, ценена...обичана. Какво, мъже, вие не искате ли същото?! Това са основни емоционални човешки нужди.
А защо да не е искрена? Една жена (не говоря за разглезено момиченце, което иска да си повдигне самочувствието) е винаги сигурна и искрена относно чувствата си. Вярвам, че мъжете са много по-склонни да говорят за чувства, които всъщност не изпитват...или само си мислят, че изпитват. Жените сме доста склонни да размишляваме над постъпките си, да преценяваме евентуални последствия и тн.
Един мъж не е мъж без жена до себе си. (Това от мъже съм го чувала... Пък и Веселин Маринов пее "Мъжът не може да е мъж, докато жена не го признае."

Вярваме на Веселин Меринов!

) Но и жената се чувства истински жена, когато има до себе си мъж...