.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

хобито на гаджето ви

здр!искам да ви попитам как се справяте или изобщо какво мислите за хобито на гаджето ви?мислите ли ,че той /тя ви пренебрегва,ако постоянно мисли и говори за това?опитвате ли се да му/я угодите или се опитвате да го откъснете от това и не ви ли пречи?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами хобито му е футболното холиганство и аз не мога да направя нищо по въпроса.. не ми пречи особено, свикнала съм вече. Най-важното е аз да съм добре, както и той (но в повечето случаи не е така). Та тва е общо взето.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    hobito da gadjeto mi e....sv1rzano s myzikata..i to nai-ve4e da pee...sly4valo mi se e kogato toi talk s nqkoi za myzika men malko da me ignore...no za smetka na tova p1k posle mi se revan6ira......a kolkoto do tova dali se opitvam da go otk1sna ot hobito my-NE....mislq 4e nqmam pravo da my kazvam kakvo da my e hobito...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Salvatore Ferragamo
    Guest
    hobito my sa kolite........yjas!
    Imam 4yvstvoto 4e napravo e vluben v kolata si
    E, ponqkoga me drazni, zashtoto govori za neq, vse 1 my e......i az nz kakvo, obi4a si q, no mislq 4e e dosata po dobre da obi4a kolata si, otkolkoto da obi4a da "hodi po jeni", taka 4e v toq slu4ai nqmam nishto protiv, makar 4e ponqkoga e dosta gadno da te prenebregvat i to zaradq nqkakva kyp4ina jelqzo

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Нямам гадже .
    Хобито ми е BiKe RiDiNg :P
    RuLllzzz !!
    SK8 sux.

Супер фен Аватара на Sarabi
    На моя са компютърните игри...по някога наистина се чувствам пренебрегната,но нямам право да го ограничавам или да го отделям от това,което обича.Все пак каквото искам-това давам.Искам свобода-давам му свобода.Обаче някой път наистина ми иде да го УтРеПаМ Въпреки че съм му казала,че съм пълен инвалид на тая тема и той си знае да не ми говори за това,та да не ме спича и да не ме кара да се чувствам...тъпо.
    Тааа само по някога (когато реши,че ще му е по-интересно да седи в къщи и да цъка,от колкото да излезе с мен).Да прави каквото иска Аз също.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Да прави каквото иска Аз също.
    Хаха. Тва ме израдва

Супер фен
    Mi tyi kato sq sam si samichka shte kaja za edno bivshe gadje,koeto beshe futbolist i postoqnno hodeshe da trenira.Ujass!!!Mnogo se qdosvah kato mi kajeshe che nqma da izlizam,zashtoto bil na trenirovki i umalql ili pyt trqbvali da hodi na mach.Tova mu hodi e jivota mu.E ostavih go da si jivee sys sporta.Naistina mnogo me prenebregvashe i ma zagubi.
    Обичам те <3 !!!

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Да прави каквото иска Аз също.
    Хаха. Тва ме израдва
    Е... права е...
    На моето е да го гушкам ахахха... абе и други работи (:0
    Хаха вобще не се чувствам пренебрегната, напротив
    I love you...

Ми хобито на моя приятел е баскетбол. Но на мен също много ми харесва играта и аз също играя. Понякога играем заедно и ме учи как да стрелям правилно. не се чувствам пренебрегната, когато той е на тренировки, аз също тренирам( не баскетбол де ), така че няма проблем
    Kogato moga-pomagam,
    kogato iskam-uspqvam,
    kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
    kogato obi4am-naranqvam!

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Да си играе с половия ми член
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    to moeto da imashe samo edno hobi... predimno mai sa basketbol i fitnes.Kakvo da go pravq slusham go posle puk toi slusha moite gluposti i taka.Inache se navivam i az da ida s nego da gledame nqkoi mach i da me ponauchi da igraq s nego drugo hobi mai mu e na bilqrd...e nz dali mu e hobi,no otkakto me nauchi ne mu davam mira i iska ili ne shte mu stane mn sum gadnichka a
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Младежки културен център-Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Mi tyi kato sq sam si samichka shte kaja za edno bivshe gadje,koeto beshe futbolist i postoqnno hodeshe da trenira.Ujass!!!Mnogo se qdosvah kato mi kajeshe che nqma da izlizam,zashtoto bil na trenirovki i umalql ili pyt trqbvali da hodi na mach.Tova mu hodi e jivota mu.E ostavih go da si jivee sys sporta.Naistina mnogo me prenebregvashe i ma zagubi.
    С желание всичко става!Според мен няма лошо в това да обича играта!И аз я обичам и то безкрайно.Вие жените не разбирате тази любов.Но все пак независимо колко тренировки е имал,ако е имал желание,е щял да излезе с теб.Това си е мое мнение
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: ATAKABG

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Psihi4no_bolen
    Да си играе с половия ми член
    И на мойта

А иначе мойто е вандалстване,алкохолизъм и футбол
    Кефиш ме пич ... имаме много общо..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Нямам гадже .
    RuLllzzz !!
    SK8 sux.
    ло6ия от един отбор сме h8 sk8 BiKE RUllLlllLlZZZZzzz

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Нямам гадже .
    RuLllzzz !!
    SK8 sux.
    ТИ НЯМАШ ГАДЖЕ О.О
    Немога да ги разбера тия жени аз не съм виждал по хубаво и по умно момче от тебе!!!
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Guest

Re: хобито на гаджето ви

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    здр!искам да ви попитам как се справяте или изобщо какво мислите за хобито на гаджето ви?мислите ли ,че той /тя ви пренебрегва,ако постоянно мисли и говори за това?опитвате ли се да му/я угодите или се опитвате да го откъснете от това и не ви ли пречи?
    Моята приятелка обича да си реже части от ръката. Надява се, някой ден да падне.

Голям фен
    Град
    на луната
    Баскетбола му е страст, а на мен баскетболистите Не ме пренебрегва заради този спорт, защото когато има мач сме двамата, или когато той играе аз съм в залата или до него Никога не ме е пренебрегвал заради такива неща
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Нямам гадже...съответно нямам хоби на гаджето ми (омг, звучи тъпо)
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не знам дали може да се нарече хоби, но обича много да ходи на фитнес и да чете за това.Много се интересува и разбира доста.Когато имам въпрос го задавам към него, той ми пради диетите и въобще всичко.Не се опитвам да го откъсна от това, защото на него му е интересно и му харесва и не, не ме дразни.

Голям фен
    Град
    София
    На моя са му компютърните игри и футбола. Не се чувствам пренебрегната, защото по принцип съм си с по-мъжки интереси и обичам футбола, а понякога играем заедно на някоя игра.

Ами предполагам чата... и неща свързани с него както и рисуване , а на мене хобито е Спортна Стрелба един от най-големите ми интереси и с което се занимавам и другото което така най съм ангажиран е Химията пък и ми харесва :P
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    дай му на моя сняг и ски и бягай далече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си