- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zashtooooooo???????
Hora kajete mi zashto sam takava...haresvam si edno mom4e sled kato izlqza s nego nqkolko pati i mi omrazva zashto se polu4ava taka?????
za6to ne :P
ne be
prosto ne si sre6tnala podhodq6tiq izbirai po pricizno taka4e da ne ti umrazvat
6tot ako ti umrazvat tolkova byrzo moje da trygnat sluhove 4e si k**va
ne 4e az bih go kazal no ima i takiva deto zavijdat i po4vat da govorqt tka ahhaha
Izbirai gi po pricizno moje i da se polu4i nz :P
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Ми щото не е интересен... Ти какво си виновнаЕ само за това, че се избираш все "неподходящи". Или може би изобщо не избираш! Пробвай с съвсем друг тип момчета...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Може да имаш наклонности кам момичетата .... то е нормално в наше време(че и модерноПървоначално написано от Анонимко
)Пробвай с момичета ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И на мен ми се е слу4вало тва.Нали знае6''когато няма6 не6то го иска6 силно,когато го спе4ели6 не го оценява6'',в смисъл омръзва ти.Ама един ден 6те намери6 4овека от който няма да ти омръзне!
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
ooooo, samo kato gledam napisanoto i vse edno slu6am sebe si predi nqkolko meseca... vij, normalno e sled opredlen kratuk period ot vreme mom4eto da ti omruzva, prosto za6toto nqma6 istinski 4uvstva kum nego, a prosto te kefi mnogo. nooo rano ili kusno vseki si namira maistora... i togava 6te vidi6, 4e vuob6te nqma da ti se iska da go zarqzva6 sled 1-2 sedmici i da tursi6 sledva6tata broika4ao4e, cufki i uspeh
![]()
имам чувството че тука половината са на 10 годинкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Не е верно! Аз съм на 3!Първоначално написано от SoulCrewHools
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Нека позная ---> на 15 си!Първоначално написано от anubite
![]()
Тва е от възрастта (според мен),след време няма да ти омръзват така бързо.А м/у другото ти на колко си?
f@nt@zi@
WTF?! Къде работиш, подяволите?!Първоначално написано от sledko_f>93
Това е строго секретноПървоначално написано от anubite
:P
Имам чувството, че всеки втори в тоя форум работи в тайните служби. Аре спрете се, бе!Първоначално написано от sledko_f>93
Може би, защото не те е заинтригувал достатъчно и просто нямаш силни чувства към него.А ти като излизаш с тези момчета първонамално имаш ли чувства?
Що? Изплаши ли се?Първоначално написано от anubite
Ами, да. Мисля, че е нормално.Първоначално написано от sledko_f>93
Не се стряскай! Това е само малка 4аст от това което знамПървоначално написано от anubite
![]()
![]()
WTF?!Първоначално написано от sledko_f>93
бЪзиках се! нз нищо пое4е! Не ми дадоха досието ти!Първоначално написано от anubite
![]()
Стига писа тука, 4е ще изтрият и тая тема!![]()
Точно така би казал един таен агент.Първоначално написано от sledko_f>93
Ооо господи! Разкрита съм!Първоначално написано от anubite
![]()
Какво ще правя сега!???!
Ще си отрежеш ръката? В ЦРУ не са ли те инструктирали?Първоначално написано от sledko_f>93
zna4i az parvona4alno imam 4uvstva kam tqh no kogato izlezem az prosto si mislq toi ne se okaza takaf za kakyvto si go misleh(imam predvid ne van6no) i sled tova kato izlezem otnovo ve4e mi omrazva i da znaete ne sam kurva dori naprotiv az precenqm stra6no dalgo mom4etata predi da izlqza s tqh...i izvednaj 4uvstvata mi spadat nz zashto e taka...
Някакъв тука ни се намеси в чата. Да го изгорим!
Само кажи кога!![]()