Цитирай Първоначално написано от Emenem
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Zna4i problemut mi e sledniqt:
Hodq s edno mom4e ot izvestno vreme vsi4ko e OK, oba4e az iskam ne6to pove4e. Iskam dupeto mu...Iskam da burkam s prust4e vutre, iskam da mi se gur4i v rucete i da piska. Govorih s nego po tozi vupros oba4e toi kaza 4e o6te ne e gotov da preminem na takuv etap v otno6eniqta si. Oba4e az si mislq 4e tezi ne6ta gi kazva samo taka da otbie nomera, a vuol6te ne iska da mi dade da si poigraq s anusa mu. Daite mi suvet kak da go ubedq da go napravim, az 6te buda mnogo nejna.

AXAXAXAxaxaxa awe ti ima 2 varqnta za teb .. ili si pedal pod prikritie .. ili si mn glupavo i stranno momi4e... 6to ne mu oblije6 zadnika a ? a 6to toi ne ti brurka v tvoia? mnogo za6to-ta stanaha ama sigurno ima za6to
xaxax stiga podobni gluposti 4e 6te povurna!
Аз например съм бъркала в дупето на момче и мога да ти кажа, че е много приятно и незабравимо изживяване както за момичето, така и за момчето! Другото което ще ти кажа е, че не е задължително щом аз бъркам там и той да бърка. Това което ти демонстрираш тук е много изостанал и ограничен начин на мислене. В 21век сме това е напълно нормално.