- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 съвета за вечната любов
1. Трябва да я целувате мн.
2. Трябва да и купувате разни работи.
3. Постоянно й повтаряйте че я обичате.
4. Не я оставяйте сама нито за момент.
5. Гледайте филми заедно.
6. Яжте заедно.
7. Излизайте с приятелките й.
8. Гушкайте се с нея.
9. Вземете нож.
10. Издебнете я и й отрежете ръката.
Благодарностите на ПМ ! Но най-важното е да й отрежете ръката.
ХОРА, обичайте се ! И си режете ръцете.![]()
Вече не е модерно да си отрежеш ръката!
СПРЕТЕ С МАЛОУМНИТЕ ТЕМИ
>>> House Music <<<
Leleee ako vsichki muje izpulnqvaha tiq 10 neshta puk i jenite de nqmashe da ima smisul ot toq forum i jivota shteshe da e idealen![]()
![]()
a inache tva za rukata.. veche mai pochna da stava leko banalno,ama pak si e smeshno shtoto e prilojimo navsqkude![]()
![]()
Темата е много смислена .... има логика в нея !Първоначално написано от Insatiable
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Leleee ako vsichki muje izpulnqvaha tiq 10 neshta puk i jenite de nqmashe da ima smisul ot toq forum i jivota shteshe da e idealen![]()
![]()
a inache tva za rukata.. veche mai pochna da stava leko banalno,ama pak si e smeshno shtoto e prilojimo navsqkude![]()
![]()
Ако бях на мястото на Anubite, щях да съм много огорчена и разочарована, че аз си измислям лаф, който отразява дълбоката ми душевност, характера ми и личната ми философия за живота, а някакви долни плагиатори си позволяват да си го присвояват...![]()
Черен Принц
анубите поне мои6е да се логне6
Daite neshto drugo,tova s rukata e izturkano veche![]()
Даааа,анубитъ ако го казва по биа,ама като го хазва некой длуг стаа тупо!![]()
направо бих си отрязъл ръката ^^Първоначално написано от Barbie
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Определено се чудя докога модераторите ще търпят това нещо. На мен ми дойде до гуша от тия отрязани ръце![]()
Еми, да. Нервя се. Не знам дали има някой, който да не мрази плагиатството... освен плагиатите, може би. Но иначе е много яко да гледаш как некъв особено тъп лаф, измислен само и единствено с цел, шото не ми се четат темите, да пожъне такъв успех. Радвам се. Току съм се прочул...Първоначално написано от Barbie
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Хахаххахаха...И са на кво се смееме![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
На туй, чи съм известин!Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Еми, как няма да си известен като това го повтаряш във всяка тема.Не си го казал веднъж, та тогава да се е запомнило.А и малоумните теми няма да спрат.![]()
neska 4eta 20-30 temi v koito pone v 6-7 ima6e za tiq ruce!abe Ma* Vi D*ba pisna mi ot vas i va6te glupostii!ebasi foruma .......![]()
Ех, деца... много филми гледатеТакова животно като 'вечна любов' няма
![]()