- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили...
Ситуацията е следната от 5 месеца чатя с едно момче,което не познавам, чатили сме супер мн,обсъждали сме всевъзможни теми и имам чувството, че се познаваме от минимум година.Многократно е показвал, че държи на мен и не ме е лъгал за нищо (сигурна съм в това!). Той е Търговище и е на 19, а аз съм от Шумен и съм на 16, отдавна ме навива да се видим и аз се се оправдавам с нещо.Та въпроса ми е вие бихте ли се видяли с момче от чата при такава ситуация?
не комплексирана куpво! намери си реално момче на твоята възртаст , което освен секс и това да те хакне в архива може и да те хареса за нещо повече! абсолютно съм против връзките от различни градове и връзките на различна възраст в тийн годините
ВАЖНО: помисли си че той не е баш такъв какъвто се показва казва ти мили неща дава снимка на редовния посетител на фитнес и ти си мисли6 " моя принц дойде" ама ако тоя принц вземе те изнасили и после те утрепе ко 6те прайш ами хората които държат на тебе ко ще праят
Чакай малко бе?! Къв си ти, че я съдиш?! От къде си сигурен, че лъже?! Може да лъже, може и да не! Бахти ясновидците...даже знаеш и к'во ше иска от нея, а?Първоначално написано от vvs_go
Аз лично веднъж се срещнах така с едно момче и не съжелявам, ходихме доста време и наистина го обичах.
Но ти сама си преценяш всичко! Добре си помисли, защото може да излезе всичко!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Lady Death подкрепям мнението ти!Първоначално написано от Lady Death
И все пак има някакви проценти заради ,който трябва да помислиш може да е измамник!Незнам все пак ти си си писала с него и до някаква степен си го опознала! Късмет![]()
Бих я блокналПървоначално написано от pitankata
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хах. Ебати тъпото име.Първоначално написано от pitankata
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
pitankata,Търговище е малък град.Аз съм от там и мога да ти гарантирам ,4е вси4ки се знаем (особено ако влиза в 4ата).Ако искаш ми пиши и ми кажи каквото знаеш за него и ще ти кажа що за стока е. Довери ми се изобщо не е трудно да разбера.
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
ami nqma lo6o da se vidi6 s nego..no trqbva da go poznava6 dosta dobre 6toto pove4eto mom4eta na 19 mislqt samo za sex i tn
![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Ами отиди, но в никакъв случай не бъди сама, все пак има известни рискове. Но според мен подържай само приятелски отношения с него, защото няма да сте всеки ден заедно и ще бъде трудно.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз съм отрицателно настроена към срещи от чата, така че не бих се срещнала с него! Имам горчив опит така че съм против, ама твоя работа![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ние си чатихме с приятеля ми 4 месеца и след това се видяхме.Беше прекрасно и сега сме много щастливи заедно.Така че...опитайте.Щом ти допада какво пише, защо да не се видите?Можете да си попаднете, а и щом той го иска явно има интерес.
az sam mom4e i bih izlqzal s momi4e ot 4ata zashtoto mi e interesno pet meseca da si pisha s edno momi4e i da ne iskam da go vidq tova e apsurt moeto mnenie e izles s nego
Az su6to si pi6a s edno mom4e ot 3 meseca i toi su6to me kara da se vidime no az vse mu otkazvam.Problemat e 4e toi ve4no mi govori za SEX!TOI E 13 I AZ SU6TO SAM NA 13.NE BIH RISKUVALA DA SE VIDQ S NEGO ZA6TOTO IMA MNOGO RISKOVE! NO V KRAINA SMETKA TI SI RE6AVA6!![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
az pyk ne vi podkrepqmПървоначално написано от girlpower
lady death nau4i se da me citira6 pravilno za6toto tova koeto ne doumqvq6 ili te myrzi da do4ete6 ne e citirano a imenno pisanoto sled ВАЖНО otnosno mnenieto mi to e absolutno seriozno
=D> plus tva razlikata v godinite ne e koi znae kolko golqma..az bih se vidqla s momche ot chat zavisi kak se durji..moje puk da se okaje mn svestenПървоначално написано от Lady Death
![]()
Ha, da, ama se zamislih i zn li kakvo, az si pisah s 1 mom4e za 1 pat to4no predi 9 mes., i nie sme ot razli4ni gradove, no raztoqnieto e malko, 15km, nishto ne sata, togava, kogato si pisahme za 1 pat, az bqh na 16, a toi na 20, vsyshtnst vidqh go slu4aino 3 mes. sled kato si bqhme pisali za 1 pat, vidqh go, no me behse sram daje da my kaja zdr., a i toi ne me vidq togava, 5 mes., otkakto se poznavahme, se vidqhme, i 6 mes. sled tova se ka4ih v kolata my, bqhme az, toi i 1 negov fr, ha......i kakvo, zn li na 1 pogled postypkata mi mi se stryva glypava, no ne e, zn li zashto, zashtoto moga da kaja 4e go poznavam po dobre ot koi da kajem mom4etata v klasa mi, vzeti zaedno, s koito y4a pove4e ot 5-6 god., i tova e fakt, i ne, ne me e iznasilil, nesme pravili sex, nesme se celuvali dori, taka 4e moga da ti kaja samo yspeh i ne se pritesnqvai, shtom ti e priqtno da si pishesh s nego, nemislq 4e ima neshto losho v tova da se vidite
i vse pak ymnata!![]()
Да пращал ми е много снимки нормално момче си е не е мн едър нито с големи мускули, абе обикновено момче и ест че ако изляза с него ще е на място, където има и др хора.А пък попринцип проблема не е в тфа че е от Търговище,щот той сяка седмица идва в Шумен, а и си търси работа тук.
Не се обиждайте уеее!
Аэ съм ходила с момчета от чата, но преди това както теб съм ги опоэнавала добре![]()
никога не съм съжалявала![]()
Вижте се и ако те е лъгал му отрежи ръката
Ми ти си преценяваш все пак, но аз не бих отишла на такава среща повече!Веднъж отидох и останах с мн лоши впечатления![]()
![]()
Те момчетата от другата страна са некви нереални... Компютърно генерирани от зли учени предполагам...Първоначално написано от vvs_go
И ти от къде знаеш, че иска да я хакне или само да я изчука? И кой по дяволите те пита за и против какво си? Когато двама се обичат (или просто харесват) последното, което трябва да ги спира са различните градове. А за разликата във възрастта, аз например бих тръгнала с някой минимум 2 години по-голям от мен. С извинение, ама тия на моята възраст са пълни идиоти.
Между другото ако има намерения да я изнасили и да я утрепе ще я заведе на забутано място дето няма хора. А тя ако има акъл няма да го направи. Хората с такива намерения си личат...
А тва, че някой ти е изпратил снимка на Брад Пит не значи, че всички са такива (;
I love you...
Първоначално написано от In4iTu_
Ето:Първоначално написано от vvs_go
И какво толкова важно си написала?Първоначално написано от vvs_go
От къде можеш да си сигурна, че не е той този, за когото се представя?
Познаваш ли го? Писала ли си с него? Не.
Така че нямаш право да говориш, дори и че щял да я изнасили... да да.
Вярно е, че винаги има риск. Обаче ти си прекалено убедена, че е някъв педофил и убиец чак...
Айде излезте от филмите.
Пак казвам, че наистина може да е ВСЯКАКЪВ, но доста пресилваш нещата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."