- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- абитуренски бал
та значи въпроса ми е почнахте ли да се готвите за бал. момичета купихте ли роклите избрахте ли прически и тнт . ако ДА споделете. каде ще е бала ви и ........ абе кажете какво очаквате![]()
както казах в една друга тема за кака ми тя вече започна да се подготвя и разглежда каталози със рокли и прически и тоалети за изпращането
Не. Има време![]()
ми аз вече съм избрала модела на роклята и шивачката , прическата, ама само съм ги избрала докато всичко не е готово...иначе самия бал ще е в сандански после гърция
Въобще нямам намерение да си шия рокля. Отивам в София и си купувам рокля. Не ми се хабят излишни нерви по шивачки и т.н. А пробните прически... те са чак към май месецПървоначално написано от meri88
![]()
и аз още не съм си купила рокля..мисля март месец да прескоча до софия и да си взема..а за прическа вече съм си записала час за пробна..и за маникюр имам час..тъй че горе долу всичко върви по план![]()
Ami predi nqkolko dni si pory4ah roklq za bala. Ne sym mislela za pri4eski i drugi ne6ta. Znam 4e balyt 6te e v Kempinski.
Сега февруари ще прескоча да си взема костюм.
Очаквам голямо размазване. За костюми и т.н. не съм мислил.![]()
Мила, затънала съм в теми по история... Изобщо не ме интересува тъпия бал. Купувам си първата рокля, която ми хареса и това е. А за прически и грим нямам час още, но най-добрия приятел на майка ми е фризьор и ще се уредяПървоначално написано от meri88
![]()
Изобщо няма нужда да се занимавам с подготовки за бал и такива истории. Със съучениците решихме да прескочим частта с бала, просто заминаваме за Турция и си купонясваме там. Да не говорим, че аз цял куп пари за рокля дето ще я облека веднъж в живота си не давам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
За УНСС знам, че пробните са април месец. За СУ знам само по история кога е. По гео не знамПървоначално написано от meri88
![]()
BrokenInnocence, съгласна съм за роклята, но тва за Турция не ми допада като идея. В крайна сметка цял живот си учила в даденото училище и е готино някак си да те изпратят в твоя град. Все пак ще те видят роднини, приятели, учители... Друго е чувството. Купон всякога можеш да си направиш, но веднъж имаш бална вечер![]()
цял живот съм обяснявала , че като доиде момента за бала няма да издребнявам мн мн , че ще си взема една обикновенна рокля и това е! обаче сегакупих най-откачената рокля измислих най-яката прическа, записах часове за маникюр солариум и всички екстри(наистина мн се задълбах ама какво да правя веднаж се живее и този момент никога повече няма да се върне)
P.S. никой не спомена за момента на раздялата , в моето училище има традиция 12-ти клас да ги изпращат с тържество и вс почеститъй като е СОУ 1 класници подаряват рози пеят песни и накрая като пуснат "един неразделен калс" и всчкакви песни от сорта .......... ;( рев рев.....
това е момента който най-много ме плаши . ОБИЧАМ КЛАСА СИ
И в моето училище се подаряват рози, пеят се песни и се ревеПървоначално написано от Анонимко
Нищо ново под слънцето. Може би това наистина ще е един от най-сантименталните моменти, в който за последен път ще прекрачиш прага на училището... И аз обича класа си. За щастие със сигурна, че с повечето ще се виждаме доста често. Няма да е същото но...
П.П. Я кажете, вие ще си имате ли кавалерАз съм голяма късметлийка, защото гаджето ми е от моя клас и той ще ми е дружка на бала
Със сигурност моята рокля и неговия костюм ще са съчетани. Голямо шоу ще пада, сигурна съм
![]()
П.П. Ааа сетих се за нещо друго. В моето училище има няколко традиции. Първата сигурно е при всички останали. Правим серенади на учителите, ходим в тях на гости да ни черпят и такива работи. Другата традиция е следната - примерно класа е от 25 човека, а изпращането е на 24-ти май. Броят се 25 учебни дни назад и всеки един от класа носи в даскало нещо за черпене - бира, водка, пуканки, кекс, кебапчета, торта. Всеки каквото си иска. Става голяма лудница и изобщо не се учи, но какво да се прави. Аз не съм привържаник на тази селяния, но никой не ме пита... Миналата година 12-тите класове бяха донесли музика и цялото училище кънтеше![]()
i az ne sum po4vala da hoda po magazinite..haresvala sum si po saitoveto no nqma da se 6ie...gotova 6te e...no predi da otslabna nqma da kupuvam ni6too![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Сестра ми ще кандидатства с география и тя каза, че нямало пробен по география в ТърновоПървоначално написано от meri88
![]()
Ми таманПървоначално написано от meri88
До лятото има дооооооооста време
![]()
И ние ще ходим в Турция, ама 2 дена след балаRешихме че е тъпо да изпуснем купона в София!Относно роклята-днес си я взех от магазина....Майка ми е маникюристка, а най-добрата и приятелка-фризьорка......Така че аз съм лесна :P
![]()