.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    ох
    Guest

абитуренски бал

та значи въпроса ми е почнахте ли да се готвите за бал. момичета купихте ли роклите избрахте ли прически и тнт . ако ДА споделете. каде ще е бала ви и ........ абе кажете какво очаквате

Guest
    както казах в една друга тема за кака ми тя вече започна да се подготвя и разглежда каталози със рокли и прически и тоалети за изпращането

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не. Има време

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не. Има време
    em macka davai ot sega az v posledniq moment re6ih da se gotvq i stana ujas....samo roklqta mi e 880 leva i e po pora4ka samo....ima i probni pri4eski i ne mi se misli....

Guest
    ми аз вече съм избрала модела на роклята и шивачката , прическата, ама само съм ги избрала докато всичко не е готово... иначе самия бал ще е в сандански после гърция

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    Не. Има време
    em macka davai ot sega az v posledniq moment re6ih da se gotvq i stana ujas....samo roklqta mi e 880 leva i e po pora4ka samo....ima i probni pri4eski i ne mi se misli....
    Въобще нямам намерение да си шия рокля. Отивам в София и си купувам рокля. Не ми се хабят излишни нерви по шивачки и т.н. А пробните прически... те са чак към май месец

Фен
    Град
    Монтана
    и аз още не съм си купила рокля..мисля март месец да прескоча до софия и да си взема..а за прическа вече съм си записала час за пробна..и за маникюр имам час..тъй че горе долу всичко върви по план

Ami predi nqkolko dni si pory4ah roklq za bala. Ne sym mislela za pri4eski i drugi ne6ta. Znam 4e balyt 6te e v Kempinski.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Сега февруари ще прескоча да си взема костюм.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Очаквам голямо размазване. За костюми и т.н. не съм мислил.

Град
    В мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Ami predi nqkolko dni si pory4ah roklq za bala. Ne sym mislela za pri4eski i drugi ne6ta. Znam 4e balyt 6te e v Kempinski.
    хахаха и моя ше е в кемпински, егати селянията стана...
    а не сам почнала още да се готвя, смятам към март да взема мерки

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Не. Има време
    Въобще нямам намерение да си шия рокля. Отивам в София и си купувам рокля. Не ми се хабят излишни нерви по шивачки и т.н. А пробните прически... те са чак към май месец
    vervai mi ne sa kam mai mesec ..moite po4vat ot fevruari....i e ujas

Град
    В. Търново/София
    Не. Има време
    Мила, затънала съм в теми по история... Изобщо не ме интересува тъпия бал. Купувам си първата рокля, която ми хареса и това е. А за прически и грим нямам час още, но най-добрия приятел на майка ми е фризьор и ще се уредя

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Не. Има време
    Мила, затънала съм в теми по история... Изобщо не ме интересува тъпия бал. Купувам си първата рокля, която ми хареса и това е. А за прически и грим нямам час още, но най-добрия приятел на майка ми е фризьор и ще се уредя

az sam taka s temite po geografiq......napravo sam ujas..ima6 li na ideq koga sa predvaritelnite izpiti?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Изобщо няма нужда да се занимавам с подготовки за бал и такива истории. Със съучениците решихме да прескочим частта с бала, просто заминаваме за Турция и си купонясваме там. Да не говорим, че аз цял куп пари за рокля дето ще я облека веднъж в живота си не давам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    В. Търново/София
    az sam taka s temite po geografiq......napravo sam ujas..ima6 li na ideq koga sa predvaritelnite izpiti?
    За УНСС знам, че пробните са април месец. За СУ знам само по история кога е. По гео не знам

BrokenInnocence, съгласна съм за роклята, но тва за Турция не ми допада като идея. В крайна сметка цял живот си учила в даденото училище и е готино някак си да те изпратят в твоя град. Все пак ще те видят роднини, приятели, учители... Друго е чувството. Купон всякога можеш да си направиш, но веднъж имаш бална вечер

Guest
    цял живот съм обяснявала , че като доиде момента за бала няма да издребнявам мн мн , че ще си взема една обикновенна рокля и това е! обаче сега купих най-откачената рокля измислих най-яката прическа, записах часове за маникюр солариум и всички екстри(наистина мн се задълбах ама какво да правя веднаж се живее и този момент никога повече няма да се върне)
    P.S. никой не спомена за момента на раздялата , в моето училище има традиция 12-ти клас да ги изпращат с тържество и вс почести тъй като е СОУ 1 класници подаряват рози пеят песни и накрая като пуснат "един неразделен калс" и всчкакви песни от сорта .......... ;( рев рев..... това е момента който най-много ме плаши . ОБИЧАМ КЛАСА СИ

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    P.S. никой не спомена за момента на раздялата , в моето училище има традиция 12-ти клас да ги изпращат с тържество и вс почести тъй като е СОУ 1 класници подаряват рози пеят песни и накрая като пуснат "един неразделен калс" и всчкакви песни от сорта .......... ;( рев рев..... това е момента който най-много ме плаши . ОБИЧАМ КЛАСА СИ
    И в моето училище се подаряват рози, пеят се песни и се реве Нищо ново под слънцето. Може би това наистина ще е един от най-сантименталните моменти, в който за последен път ще прекрачиш прага на училището... И аз обича класа си. За щастие със сигурна, че с повечето ще се виждаме доста често. Няма да е същото но...

П.П. Я кажете, вие ще си имате ли кавалер Аз съм голяма късметлийка, защото гаджето ми е от моя клас и той ще ми е дружка на бала Със сигурност моята рокля и неговия костюм ще са съчетани. Голямо шоу ще пада, сигурна съм

П.П. Ааа сетих се за нещо друго. В моето училище има няколко традиции. Първата сигурно е при всички останали. Правим серенади на учителите, ходим в тях на гости да ни черпят и такива работи. Другата традиция е следната - примерно класа е от 25 човека, а изпращането е на 24-ти май. Броят се 25 учебни дни назад и всеки един от класа носи в даскало нещо за черпене - бира, водка, пуканки, кекс, кебапчета, торта. Всеки каквото си иска. Става голяма лудница и изобщо не се учи, но какво да се прави. Аз не съм привържаник на тази селяния, но никой не ме пита... Миналата година 12-тите класове бяха донесли музика и цялото училище кънтеше

Голям фен
    Град
    sofia
    i az ne sum po4vala da hoda po magazinite..haresvala sum si po saitoveto no nqma da se 6ie...gotova 6te e...no predi da otslabna nqma da kupuvam ni6too
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    За УНСС знам, че пробните са април месец. За СУ знам само по история кога е. По гео не знам

BrokenInnocence, съгласна съм за роклята, но тва за Турция не ми допада като идея. В крайна сметка цял живот си учила в даденото училище и е готино някак си да те изпратят в твоя град. Все пак ще те видят роднини, приятели, учители... Друго е чувството. Купон всякога можеш да си направиш, но веднъж имаш бална вечер

za sf sa mi qsni vaprosa mi e za Tarnovo

Град
    В. Търново/София
    Сестра ми ще кандидатства с география и тя каза, че нямало пробен по география в Търново

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Сестра ми ще кандидатства с география и тя каза, че нямало пробен по география в Търново
    xexexexe mi mai mai direktno na izpita 6te si idvame...

Град
    В. Търново/София
    xexexexe mi mai mai direktno na izpita 6te si idvame...
    Ми таман До лятото има дооооооооста време

И ние ще ходим в Турция, ама 2 дена след бала Rешихме че е тъпо да изпуснем купона в София!Относно роклята-днес си я взех от магазина....Майка ми е маникюристка, а най-добрата и приятелка-фризьорка......Така че аз съм лесна :P

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    И ние ще ходим в Турция, ама 2 дена след бала Rешихме че е тъпо да изпуснем купона в София!Относно роклята-днес си я взех от магазина....Майка ми е маникюристка, а най-добрата и приятелка-фризьорка......Така че аз съм лесна :P

i nie go mislihme za Turciq ma kato ni kazaha za edna sedmica kakvo 6te e i hotela kav e ......napravo se otkazahme i 6te go pravim tuk ....

CooL^GirL^^^ macka az 4esto sam v Tarnovo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си