.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    И ние ще ходим в Турция, ама 2 дена след бала Rешихме че е тъпо да изпуснем купона в София!Относно роклята-днес си я взех от магазина....Майка ми е маникюристка, а най-добрата и приятелка-фризьорка......Така че аз съм лесна :P

i nie go mislihme za Turciq ma kato ni kazaha za edna sedmica kakvo 6te e i hotela kav e ......napravo se otkazahme i 6te go pravim tuk ....

CooL^GirL^^^ macka az 4esto sam v Tarnovo
    Еми за нас 250 лв е приемлива цена за 4 дни а класната ни е ходила в хотела и каза че е много хубав

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    И ние ще ходим в Турция, ама 2 дена след бала Rешихме че е тъпо да изпуснем купона в София!Относно роклята-днес си я взех от магазина....Майка ми е маникюристка, а най-добрата и приятелка-фризьорка......Така че аз съм лесна :P

i nie go mislihme za Turciq ma kato ni kazaha za edna sedmica kakvo 6te e i hotela kav e ......napravo se otkazahme i 6te go pravim tuk ....

CooL^GirL^^^ macka az 4esto sam v Tarnovo
    Еми за нас 250 лв е приемлива цена за 4 дни а класната ни е ходила в хотела и каза че е много хубав
    em neznam ,ama v Turciq hem e skapo ,hem e i mnogo opasno..i patq vi e 2 dni za kvo da hodite......???na nas za 7 dni ni be6e 330 leva s balnata ve4er

Guest
    lele toq bal 6e me pobarka ima tolkova mn ne6ta da se urejdat, a vremeto e tolkova malko ... trqbva i da se u4i iiiii ...... abe stra6no si e!!! az si vzeh ve4e roklqta za vtorata ve4er ama za parvata daje ne sam q i izmislila celiq klas e ve4e gotov a az sam do pod krivata kru6a.sigurna sam 4e v posledniq moment 6e zemq nqkoq roklq i tnt i 6e sam egati izpepkata ama ....

Мега фен Аватара на iiirish
    и според мен още има време някой от моите съученички вече са си купили рокли, но аз все още не бързам. към края на февруари ще ходя до русе и от там ще си вземам рокля са бала и тоалет за изпращането от училище, но като се мисли предварително нищо не става накрая, затова -

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    П.П. Я кажете, вие ще си имате ли кавалер Аз съм голяма късметлийка, защото гаджето ми е от моя клас и той ще ми е дружка на бала Със сигурност моята рокля и неговия костюм ще са съчетани. Голямо шоу ще пада, сигурна съм
    миличка, в еднакво положение сме и двете знаем се все пак но аз изобщо не знам какво ще си взема милото, нито пък аз

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    и според мен още има време някой от моите съученички вече са си купили рокли, но аз все още не бързам. към края на февруари ще ходя до русе и от там ще си вземам рокля са бала и тоалет за изпращането от училище, но като се мисли предварително нищо не става накрая, затова -
    И с мен долу-горе е такова положението. За времето - наистина си го има, но си мисля, че няма да е лошо до края на Март да съм си купила дрешката, защото после документи, предварителни, "следварителни" изпити и т.н. Твърдо съм за рокля и то не дълга(до земята), за да мога да си играя на воля цяла вечер! В Русе и аз ще намина най-вероятно до няколко седмици. В Шумен ходих на 2 магазина, но нищо не си харесах Някой в по-предните постове беше казал, че нямало смисъл да се купува рокля, или нещо такова (ще ме извини, не помня какво беше точно), защото това било за една вечер - съгласна съм, че много пари се хвърлят само за тази вечер, но съгласете се, че може както да си намериш нещо по-евтинко, така и да си го избереш по такъв начин, че да можеш да го носиш и по-нататък! Бижутата ми например са златни, сама си ги харесах и определено когато започна да нося злато, ще си имам поне този комплект от обеци, синджирче+"висулка" и пръстен. Засега това... прическата може да почака

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Да не говорим, че аз цял куп пари за рокля дето ще я облека веднъж в живота си не давам.
    Егати изказването беше тва.Ми че ти по тая логика на сватбата си ще идеш по дънки и маратонки сигурно. Винаги можеш да си избереш рокля,която можеш да облечеш не само на бала,ами и след това.Както и да е,тва си е твоя воля...

Аз не съм 12 клас,имам още 2 години до тогава,ама направо усетих еуфорията от постовете ви,сигурна съм че всички,даже и в последния момент да си купите тоалетите,ще изглеждате прекрасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си