- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- абитуренски бал
Еми за нас 250 лв е приемлива цена за 4 дни а класната ни е ходила в хотела и каза че е много хубавПървоначално написано от meri88
lele toq bal 6e me pobarka ima tolkova mn ne6ta da se urejdat, a vremeto e tolkova malko ... trqbva i da se u4i iiiii ...... abe stra6no si e!!! az si vzeh ve4e roklqta za vtorata ve4er ama za parvata daje ne sam q i izmislilaceliq klas e ve4e gotov a az sam do pod krivata kru6a.sigurna sam 4e v posledniq moment 6e zemq nqkoq roklq i tnt i 6e sam egati izpepkata ama ....
и според мен още има временякой от моите съученички вече са си купили рокли, но аз все още не бързам. към края на февруари ще ходя до русе и от там ще си вземам рокля са бала и тоалет за изпращането от училище, но като се мисли предварително нищо не става накрая, затова -
![]()
![]()
миличка, в еднакво положение сме и дветеПървоначално написано от CooL^GirL^^^
знаем се все пак
но аз изобщо не знам какво ще си взема милото, нито пък аз
![]()
И с мен долу-горе е такова положението. За времето - наистина си го има, но си мисля, че няма да е лошо до края на Март да съм си купила дрешката, защото после документи, предварителни, "следварителни"Първоначално написано от anito.sl
изпити и т.н. Твърдо съм за рокля и то не дълга(до земята), за да мога да си играя на воля цяла вечер!
В Русе и аз ще намина най-вероятно до няколко седмици. В Шумен ходих на 2 магазина, но нищо не си харесах
Някой в по-предните постове беше казал, че нямало смисъл да се купува рокля, или нещо такова (ще ме извини, не помня какво беше точно), защото това било за една вечер - съгласна съм, че много пари се хвърлят само за тази вечер, но съгласете се, че може както да си намериш нещо по-евтинко, така и да си го избереш по такъв начин, че да можеш да го носиш и по-нататък! Бижутата ми например са златни, сама си ги харесах и определено когато започна да нося злато, ще си имам поне този комплект от обеци, синджирче+"висулка" и пръстен. Засега това... прическата може да почака
![]()
Егати изказването беше тва.Ми че ти по тая логика на сватбата си ще идеш по дънки и маратонки сигурно.Първоначално написано от BrokenInnocence
Винаги можеш да си избереш рокля,която можеш да облечеш не само на бала,ами и след това.Както и да е,тва си е твоя воля...
Аз не съм 12 клас,имам още 2 години до тогава,ама направо усетих еуфорията от постовете ви,сигурна съм че всички,даже и в последния момент да си купите тоалетите,ще изглеждате прекрасно.![]()