.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Moolq vi pomagaite

Guest

Moolq vi pomagaite

poznavam se s edno mom4e ot 1 godina,. U4ihme zaedno, no tam az s e durjah mn sduhano, a i bqh edinstvenoto momi4e v grupata. Tam toi ednistven ne mi se popdigrava6e i se durje6e dobre s men. Vednuj daje me gu6na kato slizahme po stulbite.
    Pribirahme se zaedno s o6te 2ma i te idvaha s mene po drug put , 4e da ne se pribiram sama!
    V u4ili6te toi me pozdravqva6e, no az misleh, 4e mi se podigrava i ne mu otgovarqh!
    Prez vakanciqta napisah, 4e go haresvam, no poneje bqhme 2 momi4eta, ne bqh sigorna, 4e e razbral za koq to4no stava duma. 9747987768569649 puti idvaha da ni kazvat, 4e ne ni haresvat, no nie produljavahme da gi tormozim. Sled tova edna fr mi prati skaipa mu , no az neznaeh, 4e e toi. Nqkolko dni se 4udeh, dali da mu pi6a no nakraq se obarkah i pratih ne6to na nego, a to be6e za drug! Toi razbra, 4e sum az i mi kaza 4e sum k**va i po4na da mi pi6e "umri!" (tfa go pi6e na seki koito go drazni, ama se pak ne e mn priqtno!)
    Sega mi e gadno ,4e se skarahme zaradi men(e ne samo de) i ujasno iskam da se sdobrim!
    Kajete kakvo da pravq

Супер фен Аватара на Barbie

Re: Moolq vi pomagaite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    poznavam se s edno mom4e ot 1 godina,. U4ihme zaedno, no tam az s e durjah mn sduhano, a i bqh edinstvenoto momi4e v grupata. Tam toi ednistven ne mi se popdigrava6e i se durje6e dobre s men. Vednuj daje me gu6na kato slizahme po stulbite.
    Pribirahme se zaedno s o6te 2ma i te idvaha s mene po drug put , 4e da ne se pribiram sama!
    V u4ili6te toi me pozdravqva6e, no az misleh, 4e mi se podigrava i ne mu otgovarqh!
    Prez vakanciqta napisah, 4e go haresvam, no poneje bqhme 2 momi4eta, ne bqh sigorna, 4e e razbral za koq to4no stava duma. 9747987768569649 puti idvaha da ni kazvat, 4e ne ni haresvat, no nie produljavahme da gi tormozim. Sled tova edna fr mi prati skaipa mu , no az neznaeh, 4e e toi. Nqkolko dni se 4udeh, dali da mu pi6a no nakraq se obarkah i pratih ne6to na nego, a to be6e za drug! Toi razbra, 4e sum az i mi kaza 4e sum k**va i po4na da mi pi6e "umri!" (tfa go pi6e na seki koito go drazni, ama se pak ne e mn priqtno!)
    Sega mi e gadno ,4e se skarahme zaradi men(e ne samo de) i ujasno iskam da se sdobrim!
    Kajete kakvo da pravq
    Е как намери такъв галантен кавалер?!

Не виждам особен смисъл да искаш да сдобрявате. Но ако е...въпрос на живот и смърт, можеш да му напишеш точно това - "Бихме ли могли да бъдем в нормални, цивилизовани човешки отношения? Не желая и не виждам причина да сме скарани."
    (И все пак, изключително вежливият младеж явно просто не желае да комуникира с теб. Момчетата са глупави на тая възраст. Не насилвай нещата...)

Guest
    Problemut e 4e sega se durji mn studeno, a i kazva , 44e sum go tormozila, za koeto ne otri4am!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Тормозила ли си го?
    Ако е така, нормално е да се ядосва.
    Ама вече достатъчно си се изложила.Порастни най - накрая и не се занимавай с глупости. Ще си намериш друг.Само не допускай същата грешка.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Тормозила ли си го?
    Ако е така, нормално е да се ядосва.
    Ама вече достатъчно си се изложила.Порастни най - накрая и не се занимавай с глупости. Ще си намериш друг.Само не допускай същата грешка.
    E to ne be6e tormozene, prosto sedqhme v edna gradinka, a te idvaha pri nas! Nz

О не, не ти изобщо не си го тормозела! По-скоро си го ЗАДУШАВАЛА!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи си ръката.
    Кой?
    ПС:внимавай какво ще кажеш!

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: Moolq vi pomagaite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kajete kakvo da pravq
    Бих си легнал да си почина ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    ti trqbva da napravi6 purvata kra4ka,za6toto mom4etata sa ligliovci i buzliovci

Ооо да! Особено хихи и anubite !!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано е доста гадно това, което ти е казал.Бих се опитала да поговоря с него и да му се извиня, но ако не иска няма да тичам след него.Ще ме нарича така, а аз ще му се моля, да, да.

Guest
    Nemoga da povqrvam, 4e vse bqgah ot nego! 3Meseca me turpq, a az 3 meseca bqgah! Vika me 2 puti da pogovorim, no men me hvana strah i izbqgah! Sega ujasno sujalqwam!

Може да те е харесвал , за да се занимавас теб цели 3 месеца! Или те е уважавал! Нз.
    Може някак като сибягала, да си го наранила! ДДЗ!
    Аъе хора, ДАЙТЕ Й СЪВЕТ, ЗАЩОТО АЗ НЕМОГА! А ЩОМ АЗ НЕМОГА, ЗНА4И ТЕМАТА Е ВАЖНА! ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПО-ВИСШИ И ПО_ГЕНИАЛНИ 4ЛЕНОВЕ НА ТОЗИ ФОРУМ!

Guest
    Kajete hora! Kakvo da pravq dda se sdobrim li? Da otida li da mu se izvinq? Ima li smisul?

Ami po-dobre iz4akai toi da iska da se sdobrite za6toto kakto znae6 mom4etata sa ''MAMINI SIN4ETA'' pritesnqvat se !!! Sigurno i na nego ne mu e lesno da ste skarani i da ne si govorite.E DANO NA 14 FEVRUARI DA ISKA DA SE ZDOBRITE I DA SI STANETE FR
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Ami po-dobre iz4akai toi da iska da se sdobrite za6toto kakto znae6 mom4etata sa ''MAMINI SIN4ETA'' pritesnqvat se !!! Sigurno i na nego ne mu e lesno da ste skarani i da ne si govorite.E DANO NA 14 FEVRUARI DA ISKA DA SE ZDOBRITE I DA SI STANETE FR
    ice_cream_f Е що на 14 ФЕВРУАРИ пък то4но

Такамммм.....
    Въпреки, 4е мисля само в краен слу4ай ,си напрехнах малко мозъка и измислих това:
    ? той има ли си гадже?
    Може и на него да нему е приятно да сте скарани, но да не иска да се извини! Тука във тоя форум 4етох някаква тема, дето мом4ето беше мн вироглаво! Може и тоя да е такъв! Пороворете и го питай, дали може пак да сте пак да сте приятели! Ако ти каже не, да не ти пука! Важното е , 4е ще си опитала и няма да се 4удиш какво би било ако....... и т.н м (не ми се пи6е)
    Айде бегом да му кажеш и да се изясните! И да не ме караш да мисля пове4е, 4е ще полу4а мозъ4ен удар :P
    Успех!

Ami nz 6to to4no na 14 fevruari oab4e absoliutno si4ko e vuzmojno na toia svqt! No da sprem s moite razsujdeniq ko e vuzmojno na toia svqt i koe ne e. Spored men trqabva da otide6 i da pogovori6 s nego ,kakto znae6 vsi4ko moje da se u4akva ot mom4etata i v tozi slu4ai toi moje da te ubidi moje da ti udari 6amar ,a koi znae moje i da te celune ! TAKA 4E USPEH!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си