.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    е?
    Guest

колко пъти

колко пъти в седмица татрябва да се мие косата,защото съм чувал,че ако е всеки ден се омазнявала и други простотий?

Град
    София
    през 2-3 дена е най-добре

Голям фен
    съгласна съм с nanabg .Моята е по гъстичка (да чукам на дърво) и я мия 2пъти в седмицата
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Повече от фен
    Spored men ne zavisi ot tova kolko e gysta kosata!Zashtoto moqta e mn gysta i pak se omaznqva byrzo i q miq prez den(znam che ne e polezno ama nqma da hodq kato iunak ot romski proizhod)!Az taka q sviknah ot lqtoto da q miq,che dori togava i po nqkolko pyti na den q mieh i stana macanica,ama k'vo da praim!
    A sega po temata.Ami do kolkoto sym chela po spisaniq i nasam-natam se schita,che kupaneto po edin pyt na sedmica e nai-preporychitelno i ne uvrejda kosata!No ne vqrvam nqkoi da ssi mie kosata vednuj sedmichno (osven edna ot moq klas )

Guest
    Аз се къпя веднъж седмично и вие ме изкарахте няква мръсна циганка, моля ви, уважавайте мнението на другите

Повече от фен
    Ne be,gluposti!Ne sym kazala,che koito si mie kosata vednuj sedmichno e ciganin!V nikakyv sluchai!Sujalqvam ako sym te obidila! Kazah,che mn malko hora se miqt kosata vednuj sedmichno i tq ne se omaznqva v tozi interval ot vreme!

Oshte vednuj se izvinqvam,ako ne sym se izrazila kato horata i sym obidila nqkoi!

ne iskam da te ubijdam,no ti kaza "Аз се къпя веднъж седмично" ... koeto zna4i,4e ne si mie6 kosata vednaj sedmi4no,a se kape6...to zavisi ot 4oveka,no mislq,4e trqa se kape6 po-4esto!!!kosata moje da si e mie6 samo 2-3 pati,ma ne da se kape6 vednaj sedmi4no...male,male
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ами много зависи от косата,но найстина ,колкото по малко се мие, толкова по добре!Аз я мия два пъти,защотото (да чукна на дърво)
    моята коса не се омъснява много!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Мега фен Аватара на koalka
    Да, наистина като си я миеш всеки ден ти се омазнява още повече.Аз я мия на три дни, защото на толкова ми се омазнява.Лятото през един ден обикновено, защото тогава е топло.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми .. скоро имаше такава тема с доста постове , потърси я . Иначе наистина си е много индивидуално . Наблюдавай си косата и ще разбереш най-точно . Аз моята я мия на два дена , не мога да изтрая повече . Така че просто си прецени сама за косата си . Пробвай няколко варианта и ще видиш кой е най-удачен .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Нормално е на се мие 2 до 3 пъти седмично без значение дал е къса или дълга, гъста или рядка
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

ми на всеки е разли4но,аз примерно моята я мия два пъти в седмицата,на някои хора не се омъзнява 4есто и я мият на една седмица или 10 дни...
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си