.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от Miro[TNT
    ]И да ви кажем,пак няма да ни разберете
    А защо не пробваш?

Град
    Младежки културен център-Бургас
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Цитирай Първоначално написано от Miro[TNT
    ]И да ви кажем,пак няма да ни разберете
    А защо не пробваш?
    OK,кажете кое по-точно не разбирате
    Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif

4i4o Sam
    Guest
    Това е загатката която се предава от поколение на поколение векове наред, няма да е интересно ако се разкрие!

Според мен трябва да зададем този въпрос на Cool girl.Тя знае -за 5 минути и предложиха брак !Ама що отказа ?Тука в Кюстендил той вече си има фен -клуб и всички мацки са готови да си отрежат ръката за нейния кандидат

Иначе мъжете се нуждаят от една жена ...която да им готви ,да им носи чехлите и да ги обслужва сексуално !Телевизията и колите са докато жената ходи по любовници и мъжете няма ко да правят!

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    anubite 100% любимия ти филм е Idle Hand ,нали?Само не ми казвай,че не си го гледал,щото...ще си отрежа ръката.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Какво има да им разбираш? Мъжете се нуждаят само от ядене и пиене, секс и телевизор
    и евентуално по ТВ-то да дават някой мач в скута си да имат купа с пуканки и с ръката една бира!!!тва е всичко

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Abe kvo ima da ne im razbirame na mujete te sa GOTOVANKOVCI !Ako ima nqkoe gotino momi4e da gi obslujva 6te e nai-dobre!!!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Ob6to zeto mujete sa kato malkite deca !

Ob6to zeto mujete sa kato malkite deca .....suglasna sum

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да ви имам и смислените постове !

Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Ob6to zeto mujete sa kato malkite deca !
    \/

ob6to vzeto momi4etata sa bezmoza4ni razporetini
    stiga govorili za mujete po princip, ne zabravqite 4e ima i iskliu4eniq

Цитирай Първоначално написано от hforce
    Abe sega ne govorime za momi4etata,a za mom4etata e vqrno 4e ima isklu4eniq no kato cqlo ste enakvi ,smisla deistvate po edin i su6ti na4in

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Сега, ето и някои мъжки правила:

* Женските гърди са за гледане и за това ги гледаме. Не се опитвайте да промените това – няма да стане!
    * Научете номера с тоалетната седалка. Големи момичета сте. Ако е вдигната – я свалете. На нас ни е нужно да е вдигната, на вас смъкната. Да сте чули някога да се оплакваме че не я намираме вдигната?
    * Събота = Спорт. Това е като пълнолунието или приливите и отливите. Оставете го така.
    * Пазаруването не е спорт. И не, ние никога няма да го приемаме като спорт.
    * Плаченето е изнудване.
    * Ако искате да разберете нещо питайте. Нека сме наясно по този въпрос: малките намекчета не действат! По-сериозните също! Най-откровенните намеци също не действат! Давайте по същество!
    * “Да” и “Не” са напълно приемливи отговори за почти всеки въпрос.
    * Идвайте при нас с проблем САМО ако искате да го разрешим. Това е, което можем да направим. Имате си приятелки, които да ви изслушват.
    * Главоболие продължило 17 месеца си е сериозен проблем – идете на доктор!
    * Всяко нещо, което сме казали преди 6 месеца не се брои при спор с вас. Всъщност всякакви коментари с давност 7 дни не се броят.
    * Ако си мислите, че сте дебели – най вероятно е така. И спрете вече да ни питате.
    * Ако нещо което сме казали може да се интерпретира по два начина и единият ви кара да се чувствате тъжни или ядосани – то имали сме другото предвид.
    * Можете или да ни накарате да свършим нещо, или да ни кажете как искате да бъде свършено. Но не и двете едновременно! Ако вие най-добре знаете как то трябва да бъде свършено – просто го свършете сами!
    * Когато е възможно, моля казвайте каквото имате да казвате по време на рекламите.
    * Христофор Колумб не се е нуждаел от напътствия. Ние също!
    * Всички мъже виждаме само 16 цвята – те са цветовете които са по “default” на Windows например. Прасковата например е ПЛОД. Люлякът е цвете. И идея си нямаме какво е тюркоазено.
    * Когато попитаме какво има и вие отговорите “нищо”, ние се държим все едно няма нищо. Знаем че лъжете, но просто не си струва главоблъсканицата докато разберем какво не е наред.
    * Ако задавате въпроси на които не искате да чуете отговор, очаквайте отговори които не искате да чуете.
    * Когато се налага да ходим някъде заедно, абсолютно всичко, което облечете е добре. Наистина!
    * Не питайте за какво си мислим, освен ако не сте готови да говорте на теми като Секс, Спорт или Коли.
    * Имате достатъчно дрехи!
    * Имате прекалено много обувки!

Благодарим, че прочетохте това. Да, знаем че ще трябва да спим на дивана тази вечер, но знаете ли - това не ни пречи – че то си е един вид къмпинг.
    обичам дениту ми {}

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Люлякът е цвете.
    Люлякът е храст!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Люлякът е цвете.
    Люлякът е храст!!!
    ... tova ne go e pisal toi, tova go ima po mnogo forumi, 4e daje i v moq forum go ima i se pak si mislq 4e Liuliakut e cvete ama karai, moje i hrast da e, ne razbiram ot rasteniq, znam samo 4e rozite sa ot 3-5 leva i 4e kato gi boqdisvam s 4erno suhnat kum 3-4 4asa...

Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Abe sega ne govorime za momi4etata,a za mom4etata e vqrno 4e ima isklu4eniq no kato cqlo ste enakvi ,smisla deistvate po edin i su6ti na4in
    purvo, tova za momi4etata ne go kazah na seriozno, a go kazah na bazik za da vidat nqkoi 4e ne e priqtno kato gi slagat pod ob6t znamenatel i da sprete s tova ste, mom4etata, mujete i t.n.

Супер фен
    Че кво им е на мъжете Единствено и само ние сме си виновни за всичко ама повечето не искате да си го признаете!

Град
    Far far away
    Ядине, пиьенье и някоя сгодна женица.
    Сега сериозно. Мисля, че Frank_Lampard се изрази ясно.

Peace.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

abe, kvo da vi kaja majete sa kato vinoto i grozdeto - kolkoto po-natamno go darji6 i kolko po go ma4ka6 tolko po-sladko stava

temata e adski "seriozna"
    poluchi izcherpatelni otgovori
    zakluchvam.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си